Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oiiu

co tak naprawde przyciaga kobiety do mezczyzn jake icechy?

Polecane posty

Gość Gość

Wrażenie jakie sprawiają. Czasami można pomylić możliwości człowieka z faktycznym stanem jego osobowości, gdy sie to stwierdzi, siły przyciągania i odpychania zrównoważą się,  na szczęście, a raczej na rozum.😊

Gość M...@

Inteligentny, męski, opiekuńczy, z poczuciem humoru, wierny i absolutnie nie może być ciepłą kluchą! 

Gość gosc

Miescy mezczyzni traktujacy kobiete na ksiezniczke

Gość gosc

mnie nic nie przyciaga do facetow

Gość ech

Wygląd. Tylko i wyłącznie.

Gość vvv
8 godzin temu, Gość M...@ napisał:

Inteligentny, męski, opiekuńczy, z poczuciem humoru, wierny i absolutnie nie może być ciepłą kluchą! 

Mam wszystkie te cechy, ale żadna mnie nie chce, bo nie jestem przystojny.

Gość Ppp

Mnie najbardziej pociąga jak chłop jest ogarnięty :3 moze wyjaśnię mam na myśli ze nie jest imprezowy, lubi spędzać czas w domu, wierny, pracowity, prawdomówny, zabawny. Wyglad nie jest dla mnie az tak ważny jedynie co bym chciala to zeby był wysoki, lekko umięśniony wiadomo, pare mam takich drobiazgów ale to juz zostawię dla siebie :p

Gość geniusz

kobiety do facetuw przyciaga przywodczy charakter, pewnosc siebie a nawet chamstwo i arogancja, wszystko to co wyzwala w niej silne emocje, kobieta zwiaze sie z takim sacetem chobiu ja bil, naukowcy odkryli ze w muzgu kobiety wprost gotuja sie emocje co mozna zobserwowac zima, widac jak z ich nosa bucha para to sa emocje kture gotuja sie w ich muzgach i wychodza nosem, tego chca kobiety od facetuw

Gość Proste

Hmm na pewno męskość, stanowczośc, fachowość, 🧠, poczucie humoru, blyskotliwosc, kultura osobista. Nie zapomnijmy o wyglądzie... Przecież to chyba oczywiste, ze ta druga osoba musi nam się podobać. Czy panowie startują do grubych brzydul, bo mają fajny charakter? 

Gość Gość
6 godzin temu, Gość vvv napisał:

Mam wszystkie te cechy, ale żadna mnie nie chce, bo nie jestem przystojny.

Hahaha