Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uhh

Podrywa mnie manager.Co robić?

Polecane posty

Gość uhh

Szukalam pracy przez 3 miesiace... w koncu znalazlam taką, jaką chciałam, byłam szczęśliwa.Niestety już 2 dnia pojawił sie manager, który mnie od samego początku podrywał.Komplementy, aluzje,propozycje spotkania po pracy... nie łapie aluzji albo udaje, ignoruje go, ale wciąz za mną łazi.Najgorzej gdy jestesmy sam na sam a sa sprawy które musze tylko z nim zalatwic, bo jest jedynym managerem na mojej zmianie.

Nie chce stracic pracy czy pogorszyc sobie warunkow, ale takze nie chce umawiac sie na sile, co robic?

Gość Gość

Daj mu kilka razy ale niech Cię szybko awansuje w zamian.

Gość uhh
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Daj mu kilka razy ale niech Cię szybko awansuje w zamian.

Nie zmusze sie

Gość Rambo

A konkrety?

Gość Gość

Kup lubrykant i się wypnij. 5 minut i po sprawie, a awans w kieszeni. 

Gość kakaka

Ukrócić zdecydowanie. Jak Cię komplementuje, wspomnij coś mimochodem o swoich facecie, jak Cie gdzieś zaprasza po pracy, powiedz, ze dzieki, ale jedziesz z facetem do teściów na grilla, w końcu mu przejdzie jak zobaczy, żeś zajęta. Na pewno nie bądż niemiła czy chamska, skoro zalezy Ci na pracy, ale nie skracaj dystansu, bo na dobre Ci to nie wyjdzie. Relacje w pracy niestety rzadko kiedy wychodzą na dobre.

Gość w HR
12 minut temu, Gość uhh napisał:

Szukalam pracy przez 3 miesiace... w koncu znalazlam taką, jaką chciałam, byłam szczęśliwa.Niestety już 2 dnia pojawił sie manager, który mnie od samego początku podrywał.Komplementy, aluzje,propozycje spotkania po pracy... nie łapie aluzji albo udaje, ignoruje go, ale wciąz za mną łazi.Najgorzej gdy jestesmy sam na sam a sa sprawy które musze tylko z nim zalatwic, bo jest jedynym managerem na mojej zmianie.

Nie chce stracic pracy czy pogorszyc sobie warunkow, ale takze nie chce umawiac sie na sile, co robic?

zgłoś do HR, zbieraj dowody itp

Gość Ranbo

Chcesz zrujnować faceta bo cię podrywa a ty boisz się mu odmówić?

Za co jeszcze chcecie zacząć wsadzać facetów?

Za zarost?

Gość Ranbo

Pytanie brzmi co zrobiłabyś gdyby ci się podobał?

Również oskarżyła byś go o mobbing?

Gość Ranbo

Jesteś dorosłą, poważna kobietą czy gowniarą?

Gość uhh
11 minut temu, Gość kakaka napisał:

Ukrócić zdecydowanie. Jak Cię komplementuje, wspomnij coś mimochodem o swoich facecie, jak Cie gdzieś zaprasza po pracy, powiedz, ze dzieki, ale jedziesz z facetem do teściów na grilla, w końcu mu przejdzie jak zobaczy, żeś zajęta. Na pewno nie bądż niemiła czy chamska, skoro zalezy Ci na pracy, ale nie skracaj dystansu, bo na dobre Ci to nie wyjdzie. Relacje w pracy niestety rzadko kiedy wychodzą na dobre.

Dziękuję, wiem że relacje w pracy źle sie konczą zazwyczaj, ale on mi się zwyczajnie nie podoba.własnie probowalam juz mowic ze jestem zajeta,ale on to ignoruje 😕 

zobaczymy, dopiero tydzien za mną.

Gość uhh
12 minut temu, Gość w HR napisał:

zgłoś do HR, zbieraj dowody itp

Niezły pomysł,przemyśle to. dziekuje 🙂

Gość Rambo

A to co ja napisałem też przemyślisz?

Gość kakaka

Facet w koncu zrozumie, ze nie ma opcji. Dziekuj za zaproszenie, za komplement, powiedz, ze Ci miło, ale jednak Twój męzczyzna jest na tyle pomysłowy, że popołudnia i wieczory po pracy masz już zorganizowane. Nie ulegać, z usmiechem na ustach skracać dyskusje, przechodząc na tematy slużbowe. Jak tylko przekroczy granice- dotknie Cie czy nawet słowe jakoś urazić, możesz zgłosić przełożonym managera, chociaż bawienie sie w jakieś dowody itp. wiadomo jak się skończy- kwasową atmosferą w robocie, poza tym myśle, że to jeszcze dalekie od mobbingu, a facet po prostu nie czuje, ze stawiasz granice. Musisz pod tym wzgledem być zdecydowana i tyle. 

Gość uhh
6 minut temu, Gość Ranbo napisał:

Jesteś dorosłą, poważna kobietą czy gowniarą?

10 minut temu, Gość Ranbo napisał:

Chcesz zrujnować faceta bo cię podrywa a ty boisz się mu odmówić?

Za co jeszcze chcecie zacząć wsadzać facetów?

Za zarost?

8 minut temu, Gość Ranbo napisał:

Pytanie brzmi co zrobiłabyś gdyby ci się podobał?

Również oskarżyła byś go o mobbing?

To nie ja pisalam,ze chce zrujnowac faceta.
Wiekowo to jestem gowniara, ale z charakteru tez powazna nie jesteem 😉

To jest manager, ktory ma swietny kontakt z kierowniczka z tego co widzę; gdyby mi się podobał ,to też bym go olała bo w poprzedniej pracy mialam podobnie i dalam kosza

Gość Rambo

Wyrzuca go zatrudnia na jego miejsce przystojniaka a ty zaczniesz się żalić że manager z tobą nie rozmawia.

Także przemysl to jeszcze bo po tej akcji nikt cię już w żadnej pracy podrywać nie będzie

Gość Rambo

Aha.

No to popytaj jeszcze koleżanek żeby się ugruntować w decyzji która podjęłaś dzięki życzliwości nieznajomych z forum, które po przeczytaniu jednego postu ogarnęły sytuacje, której ty nie możesz ogarnąć od dłuższego czasu.

Z całą pewnością ich intencje są dobre i czyste szczególnie jeżeli nigdy nie podrywał ich żaden manager

Gość znamżycie

pamiętaj żeby nosić w torebce żel intymny bo jak zaprze cie w kącie to na sucho może poocierać okolice intymne

Gość gosc
1 minutę temu, Gość znamżycie napisał:

pamiętaj żeby nosić w torebce żel intymny bo jak zaprze cie w kącie to na sucho może poocierać okolice intymne

🤣

Gość Mariola o kocim spojrzeniu
2 godziny temu, Gość uhh napisał:

Przystojny chociaż ten menager ?