Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TAKIEzycie

Mój mistrz i mentor mawia...

Polecane posty

Gość TAKIEzycie

Zarywać trzeba do każdej. Nie ważne że od stu dostaniesz w mordę ale w końcu trafisz na tą sto pierwszą. Nie wiem na...ą w trzy dupy. Taką co zerwała z chłopakiem bo akurat go nakryła na zdradzie i teraz chce się odegrać. Jakąś seksoholiczkę albo po prostu łatwą. No i ona w końcu się zlituje i jakimś cudem DA

Gość Taaaak
2 minuty temu, Gość TAKIEzycie napisał:

Zarywać trzeba do każdej. Nie ważne że od stu dostaniesz w mordę ale w końcu trafisz na tą sto pierwszą. Nie wiem na...ą w trzy dupy. Taką co zerwała z chłopakiem bo akurat go nakryła na zdradzie i teraz chce się odegrać. Jakąś seksoholiczkę albo po prostu łatwą. No i ona w końcu się zlituje i jakimś cudem DA

A potem spotykam takiego mistrza i pół miasta to zna,bo zarywal do każdej i połowę przeleciał.. Wow!!!Jestem pod wrażeniem ogiera ale nie każdego konia dosiadam

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Taaaak napisał:

A potem spotykam takiego mistrza i pół miasta to zna,bo zarywal do każdej i połowę przeleciał.. Wow!!!Jestem pod wrażeniem ogiera ale nie każdego konia dosiadam

Szczególnie wylinialego na grzbiecie o rozkraczonych nogach od zbyt dużej ilości Amazonek go dosiadajacych. 

Gość gregreg

zazdroszcze kazdemu facetowi, ktory za0rhcal przynajmeniej 10 kobiet w zyciu, z czego polowe z nich REGULARNIE, nie majac w zyciu wiecej niz 2 tygodni przerwy od seksu.. ja juz poszcze 3 lata :(

Gość Gość

Tylko 10 regularnie? Mógł 5 równocześnie regularnie. Wtedy byłby twoim autorytetem zapewne.

Gość haha

Arystocweles to c i o t a i frajer brzydki laski na niego pluja 😄

Gość Ponury Roochacz
15 minut temu, Gość TAKIEzycie napisał:

To ten twój mentor w takim razie to podrzędny Beta.. Nie słuchaj go 🤣

Gość Ponury Roochacz
Przed chwilą, Gość haha napisał:

Jeeeee 🤣

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Ponury Roochacz napisał:

To ten twój mentor w takim razie to podrzędny Beta.. Nie słuchaj go 🤣

Jego laurka i twoja wielblądzica to jak tulipan i kałuży                                                           

5 minut temu, Gość haha napisał:

.

Gość Ponury Roochacz
11 minut temu, Gość Gość napisał:

Jego laurka i twoja wielblądzica to jak tulipan i kałuży                                                           

.

Taaaaak ???