Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Każdy prawdziwy facet samiec alfa powinien traktować usta swojej kobiety jak pisuar

Polecane posty

Gość gość

A jej język jako papier toaletowy

Gość A potem Ty
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

A jej język jako papier toaletowy

Potem Ty zrobisz to koledze. Bo tak ci sie spodobalo. 

Gość Marzenia

Ty nie wiesz kim jest samiec alfa. To nie prostak. To pociągający seksowny 👨, dla którego jesteśmy w stmaanie zrobić wiele. To jemu chcemy sie oddawać, to z nim chcemy mieć dzieci. Ostatni samiec alfa z którego widziałam na oczy to lekarz, specjalista. Zamożny, zaradny, bardzo inteligentny, kulturalny, udziela się w projektach. Do tego wysoki brunet, ciemna karnacja, piękne oczy, meski niski głos i piękny uśmiech. Odkąd go zobaczyłam to masturbuje sie fantazjujac o nim. Na takiego zasługuje każda fajna kobieta. 

A ty opisujesz alfe jakby to jakis śmieć mial byc. Nie rozumiesz koncepcji stada. 

Gość Asia

Taki prawdziwy alfa to może i srac na mnie. Takiemu sie wszystko wybacza. Dla tych orgazmow, jego wyglądu, majątku i statusu społecznego. A. Ty nieudaczniku liz rowa starej grubej babie. 

Gość Jej przemyslenia

Gdyby tylko mnie taki zechciał to codziennie robilabym mu loda po analu. Nie da się pokochać samca beta. No nie ma opcji. 

Gość Gość

Nic z tego temat do d...y,.  Zacznij nowy:-(

Gość Gość
58 minut temu, Gość Asia napisał:

Taki prawdziwy alfa to może i srac na mnie. Takiemu sie wszystko wybacza. Dla tych orgazmow, jego wyglądu, majątku i statusu społecznego. A. Ty nieudaczniku liz rowa starej grubej babie. 

Współczuję,  że istnieją tak puste kobiety,co orgazm mają od kasy, wygladu i rzeczy materialnych.. Dla mnie orgazm to całokształt mężczyzny  bez dodatków, bez patrzenia na kasę itp