Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 5667

Iladian direct

Polecane posty

Gość 5667

Czy iladian pomógl wam zwalczyc infekcje? Ile czekałyscie na poprawę

Mi parę razy pomógł ale przy naprawdę wczesnych objawach, podziałał na początki grzybicy typu na wakacjach coś tam delikatnie się zaczynało i natychmiast zaczełam aplikację 2 razy dziennie (ten dopochwowy) i faktycznie objawy się cofnęły, ale gdy  przegapiłam "ten moment" i np. zaczęły się już upławy to już kompletnie nie było efektów niestety. Ale mi na infekcje grzybicze już 2 razy pomógł gynoxin optima - od jakiegoś czasu można dostać bez recepty (wynika z tego, że subtancja ta była wcześniej jedynie na recepte(?)), nawet przy wystąpieniu już objawów jak serowate upławy i koszmarne pieczenie złagodził infekcję w jeden dzień a po 3 dniowej aplikacji zgodnie z zaleceniem nie było po infekcji śladu - kupiłam tylko dodatkowo probiotym po tej kuracji - także polecam, bo długo szukalam jakiś leków bez recepty które uratują mnie na wakacjach itd, a niejednokrotnie miałam złe doświadczenia z lekami od ginekologów na receptę - często stan się pogarszał i występowała nawet krew - wydaje mi się, że mam być może uczulenie na niektóre albo po prostu są za silne