Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

ślady zadrapan na lydce

Polecane posty

Gość gosc

dzisiaj po przyjscu z pracy na prawej lydce zauwazylam takie dosc dlugie czerwone pręgi jakby mnie jakis kot ppdrapal. troche piecze ale nie mocno. skad sie to wzielo? nie pamieam zebym az tak sie drapala. chyba ze zrobilam to w nocy przez sen a rano po prostu szybko sie mylam, ubieralam i nie zauwazylam tego. czytalam ze takie cos to moze byc pokrzywka albo dermografizm. czy ktos spotkal sie z czyms takim? mam wrazliwa skore nog czesto mnie swedzi.ale zeby takie cos od razu tyle pręg(chyba z 8 takich w poprzek lydki) to nie pamietam zebym kiedys tak miala.

Gość karuzela śmiechu hahaha
2 minuty temu, Gość gosc napisał:

dzisiaj po przyjscu z pracy na prawej lydce zauwazylam takie dosc dlugie czerwone pręgi jakby mnie jakis kot ppdrapal. troche piecze ale nie mocno. skad sie to wzielo? nie pamieam zebym az tak sie drapala. chyba ze zrobilam to w nocy przez sen a rano po prostu szybko sie mylam, ubieralam i nie zauwazylam tego. czytalam ze takie cos to moze byc pokrzywka albo dermografizm. czy ktos spotkal sie z czyms takim? mam wrazliwa skore nog czesto mnie swedzi.ale zeby takie cos od razu tyle pręg(chyba z 8 takich w poprzek lydki) to nie pamietam zebym kiedys tak miala.

JESTEŚ OPĘTANA!!! DO EGZORCYSTY Z TYM!!

Gość Gość

Właśnie czytam w necie i szukam co to może być i natrafiam na wątek na którym ludzie maja podobny problem i myślą że to jakieś ufo lub jakaś siła nieczysta im to robi w nocy. Ja średnio w to wierzę. Prędzej ze się sama podrapalam przez sen. 

Gość Olo

Mnie pogryzly ćmy

Gość gosc
6 minut temu, Gość Olo napisał:

Mnie pogryzly ćmy

wyjaśniło się mnie  pogryzły , lub też pchły lub  też wszy

więcej higieny kobiety bo będziecie mieć co ja!!

a jak nie pomoże, to do egzorcysty i tak się udam!!!

TEMAT DO USUNIĘCIA DZIĘKUJĘ ZA RADY!!!

Gość Olo
3 minuty temu, Gość gosc napisał:

wyjaśniło się mnie  pogryzły , lub też pchły lub  też wszy

więcej higieny kobiety bo będziecie mieć co ja!!

a jak nie pomoże, to do egzorcysty i tak się udam!!!

TEMAT DO USUNIĘCIA DZIĘKUJĘ ZA RADY!!!

Opiekował się mną kiedyś żołnierz 

Gość Gość

Co za durne podszywy 

Gość Gość

Naprawdę się tym martwię. Raczej samo to się nie zrobilo. Musiałam podraoania się w nocy przez sen się żeby aż tak mocno? A może mam w mieszkaniu jakieś szczury i to one mnie tak urządzily?