Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tutiry

Oglądam właśnie "love island" i cieszę się ze nie mam kobiety..

Polecane posty

Gość Tutiry

Bo widać gołym okiem jak te laski rządzą tymi facetami i od razu przypominaja mi się moje zyciowe relacje gdzie zawsze laski mną rządziły a ja wiecznie byłem zazrdosny, zly jak robily nie to co bym chcial i zawsze finalnie cierpiałem bo mnie olały bądź zdradzily... w takiej chwili cieszę się ze jestem sam, bo uwazam ze przecietniak nie jest w stanie rozkochac w sobie atrakcyjna kobietę, to jak cofanie Wisły kijem

Gość Gość

Jeśli samemu będąc średnim celujesz w atrakcyjne to do kogo pretensje?

Gość vvv
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Jeśli samemu będąc średnim celujesz w atrakcyjne to do kogo pretensje?

Problem w tym, że nawet te średnie kobiety celują w przystojniaków, więc przeciętny z wyglądu mężczyzna nie ma u takiej szans.

Gość Gość
3 minuty temu, Gość vvv napisał:

Problem w tym, że nawet te średnie kobiety celują w przystojniaków, więc przeciętny z wyglądu mężczyzna nie ma u takiej szans.

Spjerdalaj deklu. Ile razy powtarzac te brednie zamierzasz? 

Gość vvv
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Ile razy powtarzac te brednie zamierzasz? 

Tak długo, jak ty będziesz powtarzać te brednie, że my mamy zawyżone wymagania i szukamy piękności, sami nie będąc przystojnymi. Tyle że ja, w przeciwieństwie do ciebie, piszę jak jest, a ty masz urojenia.

Gość Tutiry

Otoz to... my przeciętni nawet tak samo jestesmy olewani sterowani itp u tych przeciętnych kobiet bo one szukaja mega przystojniakow, najlepiej z kasą,  tylko tacy często mają je w d0pie 🙂 albo co najwyżej je r0chaja sobie od czasu do czasu i tyle 

Gość Kiss
11 minut temu, Gość vvv napisał:

Tak długo, jak ty będziesz powtarzać te brednie, że my mamy zawyżone wymagania i szukamy piękności, sami nie będąc przystojnymi. Tyle że ja, w przeciwieństwie do ciebie, piszę jak jest, a ty masz urojenia.

Ale Autor sam napisał, że szuka dziewczyny z wyższej połki urodowej, niż sam jest.

29 minut temu, Gość Tutiry napisał:

Bo widać gołym okiem jak te laski rządzą tymi facetami i od razu przypominaja mi się moje zyciowe relacje gdzie zawsze laski mną rządziły a ja wiecznie byłem zazrdosny, zly jak robily nie to co bym chcial i zawsze finalnie cierpiałem bo mnie olały bądź zdradzily... w takiej chwili cieszę się ze jestem sam, bo uwazam ze przecietniak nie jest w stanie rozkochac w sobie atrakcyjna kobietę, to jak cofanie Wisły kijem

Gość Gość
13 minut temu, Gość vvv napisał:

Ja się odniosłam to konkretnych słów autora więc skończ się wpjerdalac z tymi dyrdymalami i idz zwal konia.

Gość vvv
2 minuty temu, Gość Kiss napisał:

Ale Autor sam napisał, że szuka dziewczyny z wyższej połki urodowej, niż sam jest.

No i ok, ale co to zmienia? Autor jest jednostkowym przypadkiem, a ja opisuję ogół kobiet. Jakoś dziwnym trafem żadna kobieta, która narzeka, że nie może nikogo znaleźć, nie jest krytykowana i nikt jej nie pisze, żeby obniżyła wymagania. Podwójne standardy?

Gość Gość
Przed chwilą, Gość vvv napisał:

No i ok, ale co to zmienia? Autor jest jednostkowym przypadkiem, a ja opisuję ogół kobiet. Jakoś dziwnym trafem żadna kobieta, która narzeka, że nie może nikogo znaleźć, nie jest krytykowana i nikt jej nie pisze, żeby obniżyła wymagania. Podwójne standardy?

To załóż sobie osobny temat na temat ogółu kobiet bo nikogo twoje schizy nie interesują deklu autystyczny. 

Gość Tiryeu

Ty ...ko gdzie ja napisalem ZE SZUKAM MEGA LASKI ? NAPISALEM TYLKO ZE PRZEXIETNIAK nie ma szans na to i widac ta roznie między kobietami a facetami, one rzadza nami a goscie lataja jak ci0ty za nimi

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Tiryeu napisał:

Ty ...ko gdzie ja napisalem ZE SZUKAM MEGA LASKI ? NAPISALEM TYLKO ZE PRZEXIETNIAK nie ma szans na to i widac ta roznie między kobietami a facetami, one rzadza nami a goscie lataja jak ci0ty za nimi

To przestań być ... myśląca chújem. Pretensje do garbatego czyli kobiet ze ma dzieci proste. Żałosne. Wypjerdalac na bs poyeby. 

Gość vvv
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

To załóż sobie osobny temat na temat ogółu kobiet bo nikogo twoje schizy nie interesują deklu autystyczny. 

Po co tworzyć nowy temat, skoro można pisać w temacie już istniejącym? Nie ty jesteś od oceniania, co kogo interesuje. Jest wolność słowa i mogę sobie pisać, jak nie chcesz, to nie czytaj.

Przestań wmawiać każdemu autyzm. Masz jakieś kompleksy na tym punkcie czy jesteś niespełnioną psycholog, której nikt nigdzie nie chciał zatrudnić?

Gość taki obraz wasz
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

To przestań być ... myśląca chújem. Pretensje do garbatego czyli kobiet ze ma dzieci proste. Żałosne. Wypjerdalac na bs poyeby. 

To wy myślicie cipą. Dla przystojniaka zrobicie wszystko, choćby nawet był tępym alkoholikiem bez szacunku do kobiet, a fajnych facetów olewacie tylko dlatego, że są mniej atrakcyjni.

Gość Gość

Lepiej myśleć cipä ni z być z cípa taka jak wy. Skoro jest wolność słowa i każdy ma prawo pisać co chce to na chúj komentujesz moje słowa? Mnie naprawdę gunwo obchodzi twoja schiza na temat kobiet i ich wyborów które według ciebie są podyktowane ich głupotą. Jesteś cípa tyle w temacie a autyzm to między innymi powtarzanie tych samych czynności do zarzygu jak u Ciebie.  Coś jeszcze? Nikt cie nie chce bo jesteś beznadziejny a to że sam o sobie masz boskie mniemanie to tylko i wyłącznie twój problem. Chyba nie sądzisz że kobiety całego świata cie nie chcą bo są zyebane? Nie to ty jesteś. 

Gość Grhegr

Ko b iety to yeb.ane k0rwy

Gość Grhegr

Ej szm.ato zamknij m0rde pasztecie

Gość Gość

Coś lepszego wymysł na zachętę bo się blaznisz ciöto. I nudzisz.

Gość vvv
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Lepiej myśleć cipä ni z być z cípa taka jak wy. Skoro jest wolność słowa i każdy ma prawo pisać co chce to na chúj komentujesz moje słowa? Mnie naprawdę gunwo obchodzi twoja schiza na temat kobiet i ich wyborów które według ciebie są podyktowane ich głupotą. Jesteś cípa tyle w temacie a autyzm to między innymi powtarzanie tych samych czynności do zarzygu jak u Ciebie.  Coś jeszcze? Nikt cie nie chce bo jesteś beznadziejny a to że sam o sobie masz boskie mniemanie to tylko i wyłącznie twój problem. Chyba nie sądzisz że kobiety całego świata cie nie chcą bo są zyebane? Nie to ty jesteś. 

Kobiety nie chcą mnie dlatego, że nie jestem przystojny. Widocznie trzeba powtarzać, skoro to jeszcze do ciebie nie dotarło.

Nie mam żadnych schiz, piszę wszystko na podstawie własnych doświadczeń. To są fakty, a ty nie umiesz się z tym pogodzić.

Goovno wiesz o autyzmie, a mimo to każdemu go wmawiasz. Naprawdę nie nadajesz się na psychologa.

Gość vvv
8 minut temu, Gość Gość napisał:

Skoro jest wolność słowa i każdy ma prawo pisać co chce to na chúj komentujesz moje słowa?

Komentuję, bo mogę. Tak samo, jak i ty możesz komentować to, co ja piszę.

Gość Gość
4 minuty temu, Gość vvv napisał:

Kobiety nie chcą mnie dlatego, że nie jestem przystojny. Widocznie trzeba powtarzać, skoro to jeszcze do ciebie nie dotarło.

Nie mam żadnych schiz, piszę wszystko na podstawie własnych doświadczeń. To są fakty, a ty nie umiesz się z tym pogodzić.

Goovno wiesz o autyzmie, a mimo to każdemu go wmawiasz. Naprawdę nie nadajesz się na psychologa.

A kto ci powiedział że chcę nim być lub jestem deklu? Twoje doświadczenia to jak sama nazwa twoje doświadczenia a więc uczucie czysto subiektywne jakim zatem prawem dajesz sobie przyzwolenie na ocenę wszystkich kobiet? Znasz je? Twoja własna opinia na swój temat to też jedynie twoje odczucia niepoparte jak widzisz praktyką więc całkowicie bezwartosciowe. Jeśli większość kobiet ma cie w powazaniu to znaczy ze to z Tobą jest coś nie tak a nie z nimi. Szukaj wad w sobie a nie w innych. Jesteś tak bardzo żałosny i zaburzony że aż chce mi się srac.

Gość vvv
23 minuty temu, Gość Gość napisał:

A kto ci powiedział że chcę nim być lub jestem deklu?

Skoro każdemu stawiasz nieudane diagnozy psychologiczne, to chyba jednak chcesz.

23 minuty temu, Gość Gość napisał:

Twoje doświadczenia to jak sama nazwa twoje doświadczenia a więc uczucie czysto subiektywne jakim zatem prawem dajesz sobie przyzwolenie na ocenę wszystkich kobiet?

Nie wszystkich. Większości. To obiektywna ocena oparta na obserwacjach oraz doświadczeniach. Nie tylko ja mam styczność z takimi kobietami.

24 minuty temu, Gość Gość napisał:

Jeśli większość kobiet ma cie w powazaniu to znaczy ze to z Tobą jest coś nie tak a nie z nimi. Szukaj wad w sobie a nie w innych.

No przecież cały czas ci tłumaczę, co jest ze mną nie tak - po prostu nie jestem przystojny. I tyle, a do ciebie wciąż to nie dotarło i próbujesz mi wmawiać coś innego.