Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luksusy dla karyny

Kobiety nie szukają miłości tylko łatwego, bezproblemowego życia

Polecane posty

Gość luksusy dla karyny

bo nie chcą się wysilać tylko ma im facet pod nos wszystko podstawić, a one tylko nogi rozłożyć

Gość taki obraz wasz

Taka prawda.

Kobiety nie wiedzą, co to miłość. Dla nich związek to kalkulacja zysków i strat. One nie potrafią kochać i nie mają żadnych skrupułów, by porzucić mężczyznę, gdy "się znudzi" albo znajdą lepszego. Jak bogacz wpadnie w długi albo straci pracę, to po kobiecie śladu nie ma. Jak przystojniak zachoruje, to uczucia kobiety się kończą.

Kobiety potrafią kochać tylko swoje dzieci oraz zwierzęta. Są pozbawione empatii i jakichkolwiek zasad moralnych. Zdrada to dla nich normalka. Zawsze znajdą wytłumaczenie, byle tylko nie przyznać się do winy. Zawsze to facet jest tym złym.

Gość nowy jeleń

One wiecznie szukają "lepszego", wiecznie się stroją i machają doopą aby jakiś amator je zauważył.

Gość Gość

O i już 3 nieudaczników się razem spotkało. Cześć niezguly

Gość Facet

Nie wszystkie 

Gość 93939

Faceci też tylko patrzą żeby laska miała dobra pracę żeby jej nie utrzymywać albo żeby ona ich utrzymywała, jak znajdą lepsza to bez trudu rzuca szara kochana myszke , patrzą żeby tylko zaroochac A później wyzywaja kobiety od dzivvek

Gość 93939

Prawda jest taka że to nie kobiety a wszyscy ludzie są egoistami bez względu na płeć i wśród facetów trafiają się mateeialistuczne wyrachowane koorvy dla których się liczą tylko pieniądze 

Gość 93939

Tego że ludzie to bydło nastawione na przetrwanie nie trzeba dzielić na płci, bo faceci ta z tacy są 

Gość 9999

Faceci za to nie chcą sami meczenicy i samarytanie ,którzy sami nie mają a słabszym rozdają hahahaha

Gość vvv
4 minuty temu, Gość 93939 napisał:

Faceci też tylko patrzą żeby laska miała dobra pracę żeby jej nie utrzymywać albo żeby ona ich utrzymywała, jak znajdą lepsza to bez trudu rzuca szara kochana myszke , patrzą żeby tylko zaroochac A później wyzywaja kobiety od dzivvek

Hahahaha, co za bzdury.

Żaden mężczyzna nie zwróci uwagi na to, ile kobieta zarabia.

Gość Lola

Co z tego że kobiety tego chcą jak od dlatego egoistycznego polaka nigdy tego nie dostaną, co innego jakby znalazły faceta z kraju gdzie facet faktycznie zapewnia kobiecie utrzymanie 

Gość Gość gość
1 minutę temu, Gość vvv napisał:

Hahahaha, co za bzdury.

Żaden mężczyzna nie zwróci uwagi na to, ile kobieta zarabia.

Serio ? Mnie facet zostawił dla studentki medycyny bo stwierdził że to lepsza praca od opiekunki osób starszych która ja jestem , więc już się nie pogrążaj faceci też lecą na kasę jak muchy na goffno, sprzedajne dziffki z fiutami

Gość vvv
1 minutę temu, Gość Gość gość napisał:

Serio ? Mnie facet zostawił dla studentki medycyny bo stwierdził że to lepsza praca od opiekunki osób starszych która ja jestem , więc już się nie pogrążaj faceci też lecą na kasę jak muchy na goffno, sprzedajne dziffki z fiutami

To jakiś poyeb, nie facet. Szukał wymówki, bo nigdy cię nie kochał.

Gość 0000
27 minut temu, Gość vvv napisał:

To jakiś poyeb, nie facet. Szukał wymówki, bo nigdy cię nie kochał.

Ja chociaż byłam ładna a tamta pasztet poleciał na kasę 

Gość vvv
1 godzinę temu, Gość 0000 napisał:

Ja chociaż byłam ładna a tamta pasztet poleciał na kasę 

Co nie zmienia faktu, że takie zachowania są bardzo rzadkie wśród mężczyzn.

Gość ahojprzygdodo

oczywiscie, ze tak.. dla kobiet "facet" to jak "samochód", czyli.. musi spełaniac określone potrzeby, mieć fajny wygląd, dobrze z@pi34rdalac, rzucac sie  w oczy itp, nie ma tu zadnego UCZUCIA, kobiety szukają tego co im bedzie latwiej w zyciu, nie ma mowy o uczicach

Gość Nie bredz
1 godzinę temu, Gość ahojprzygdodo napisał:

oczywiscie, ze tak.. dla kobiet "facet" to jak "samochód", czyli.. musi spełaniac określone potrzeby, mieć fajny wygląd, dobrze z@pi34rdalac, rzucac sie  w oczy itp, nie ma tu zadnego UCZUCIA, kobiety szukają tego co im bedzie latwiej w zyciu, nie ma mowy o uczicach

Ty za to szukasz brzydkiej i schorowanej, najlepiej z ...ana rodzinka. Im więcej problemów tym lepiej... Widzisz? Spi3rdalaj cw3lu nie bredz wiecej

Gość Olalala

Nie skądże, szukam magazyniera który zarabia 2tys i nie ma nic żeby klepać z nim słodką biedę. Jestem z ubogiego domu i stwierdziłam że nigdy nie będę mieć dzieci bo po co je sprowadzać na świat jeśli nie będę im mogła nic zaoferować na start. Precz z biedakami. Albo mój mężczyzna będzie zarabiał 4tys+ albo niech spada. Za długo żyłam w ubóstwie 

Spotkałem już kilka Kobiet, których zachowanie przeczyło tej tezie. Mało tego, były tak silne, że to one w pewnych okresach utrzymywały finansowo swoich partnerów, musiały się w pewnych przypadkach wcielać w "głowę rodziny", ale nie porzuciły swoich partnerów w tych krytycznych okresach.  Czy ci mężczyźni byli w ogóle tego warci - to już inna bajka :)