Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość duma narodowa

Plaga samotności

Polecane posty

Gość Llll000
12 godzin temu, Gość pravda napisał:

Nie rozumiem tej pogoni mężczyzn za babą.

Baby maja guwniane charaktery, wulgarne ryje, brzydkie geby, milion wymagan i nic do zaoferowania.

Też masz milion wymagań, tylko że widzisz to tylko u kobiet, sam jesteś z tych co by chcieli ładna szczupła cycata ale jak kobieta chce przystojnego to obraża majestatu , hipokryta

Gość Stich
3 minuty temu, Gość Kiss napisał:

Mam 26 lat i nie zauważyłam. Z mojej klasy tylko jedna ma dużo starszego męża. 5 -7 lat to max, nie minimum.

Daj sobie pogadać dziadkowi i pomarzyć że kogoś pociąga to podstarzale męskie ciało xD według niego ta "dojrzałość "to chyba bycie maruda z mania wielkości 

Gość gosc

Przeciez mozna wziac psa badz kota albo znalezc sobie kolezanke i nie bedzie sie samotna

Gość Gość
44 minuty temu, Gość Llll napisał:

kobiety nie myślą na zasadzie czy im się opłaca czy nie 

Chcesz powiedzieć że dla kobiety ważniejszy jest twardy kotas niż pełny portfel?

A wiesz że chyba masz rację - i dlatego PRAWDZIWE jest powiedzienie: "baba peezdą myśli"...

Gość Gosc
1 godzinę temu, Gość Llll napisał:

Trzeba raz na zawsze skończyć z bredniami , że kobiety to rzekomo materialistki, większość kobiet zarabia własne pieniądze i jakoś nie znam ani jednej kobiety która cokolwiek woła od faceta, za to tutaj na kaffe jedyne pytanie roszczeniowych facetów to "co kobieta ma do zaoferowania " płeć męska jest bardziej mateeialistuczne więcej kalkuluje i wymaga, kobiety nie myślą na zasadzie czy im się opłaca czy nie 

Zarabiają w idealnej proporcji 😄 Jak w korpo u mojej byłej. Panie siedzące sobie z kawą, zarabiając 2000 zł na waciki, a na doopach ciuchy za tysiące. Ona nie szuka lepiej płatnej pracy bo jej facet dużo zarabia. Kobiety zarabiają własne pieniądze hehe spoko wierz sobie w to. 

Gość 83929
5 minut temu, Gość Gosc napisał:

Zarabiają w idealnej proporcji 😄 Jak w korpo u mojej byłej. Panie siedzące sobie z kawą, zarabiając 2000 zł na waciki, a na doopach ciuchy za tysiące. Ona nie szuka lepiej płatnej pracy bo jej facet dużo zarabia. Kobiety zarabiają własne pieniądze hehe spoko wierz sobie w to. 

Ja bym za 2000 zł nie pracowała,więc pracuje jako opiekunka osób starszych szwajcarii za 10 tys miesiecznie , to ze faceci się zako...ą w leniwych ładnych laluniach to nie mój problem, są kobiety ambitne które dla osiągnięcia celów są nawet gotowe zostawić rodzinę W Polsce 

Gość 83929

Tylko najczęściej inteligentna pracowita kobieta zdolna do fizycznej pracy znająca języki nie wygląda jak korpo lalunia która nosi ciuchy droższe niż zarabia 

Gość Kejlo
12 minut temu, Gość Gosc napisał:

Ktos ci taka kazal brac czy zadna lepsza cie nie chciała? Jest dużo kobiet które zarabiają dobre pieniądze ale one też byle kogo nie biorą 

Gość Gosc
5 minut temu, Gość 83929 napisał:

Ja bym za 2000 zł nie pracowała,więc pracuje jako opiekunka osób starszych szwajcarii za 10 tys miesiecznie , to ze faceci się zako...ą w leniwych ładnych laluniach to nie mój problem, są kobiety ambitne które dla osiągnięcia celów są nawet gotowe zostawić rodzinę W Polsce 

Hehehehe ale mnie rozbawiłaś 😄 To co Ty się kobieto o polkach wypowiadasz jak uciekłaś za granicę wycierać tyłki starym ludziom? Co to za ambicja jest? Mieszkałem za granicą i wiem jak można dostać taką pracę. Jest to praca, której prawie nikt nie chce wykonywać wiec chętnie porobią Ci wymagane kursy i szkolenia żebyś urabiała ręce po łokcie taplając się w fekaliach. To tak jakby powiedzieć, że są kobiety ambitniejsze, bo myją kible Norwegom. Błagam Cię. 

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość Kejlo napisał:

Ktos ci taka kazal brac czy zadna lepsza cie nie chciała? Jest dużo kobiet które zarabiają dobre pieniądze ale one też byle kogo nie biorą 

Pokaż mi rodziny gdzie kobieta zarabia więcej. Ile takich znasz? 1 może dwie? Proporcje mówią same za siebie. 

Gość Proste
12 minut temu, Gość Gosc napisał:

Pokaż mi rodziny gdzie kobieta zarabia więcej. Ile takich znasz? 1 może dwie? Proporcje mówią same za siebie. 

Słuchaj człowieku, jak ci to nie odpowiada to bądź sam. Proste 

Gość Gość
24 minuty temu, Gość 83929 napisał:

Bo w polsce nikt nie dałby ci pracy za 2 tysiące. 2 tysiące to zarabia nauczycielka czy urzędniczka po studiach. A PRWDZIWIE AMBITNE  kobiety to zarabiają 10 tysięcy!! Myjąc dopy starym niemcom.

Pogratulować ambicji 🤣

Gość Lllll
13 minut temu, Gość Gość napisał:

Bo w polsce nikt nie dałby ci pracy za 2 tysiące. 2 tysiące to zarabia nauczycielka czy urzędniczka po studiach. A PRWDZIWIE AMBITNE  kobiety to zarabiają 10 tysięcy!! Myjąc dopy starym niemcom.

Pogratulować ambicji 🤣

Ja mam wykształcenie w tym.kierunku znam język i pracuje z osobami z demencja nie takimi które nie chodza i sie nie podcieraja ale w Polsce kraju nieudaczników po bezwartosciowych goffno kierunkach jak ktos usulyszy ze zarabiasz 10 tys to od razu wjeżdża polaczkowska żółc i wyśmiewanie 

Gość Lllll
18 minut temu, Gość Gość napisał:

Pogratulować ambicji 🤣

Kogoś tu zabolalo bo jest lalunia która zarabia 2000 a resztę żebra od faceta albo nie pracuje wcale xD

Gość 93939
39 minut temu, Gość Gosc napisał:

Hehehehe ale mnie rozbawiłaś 😄 To co Ty się kobieto o polkach wypowiadasz jak uciekłaś za granicę wycierać tyłki starym ludziom? Co to za ambicja jest? Mieszkałem za granicą i wiem jak można dostać taką pracę. Jest to praca, której prawie nikt nie chce wykonywać wiec chętnie porobią Ci wymagane kursy i szkolenia żebyś urabiała ręce po łokcie taplając się w fekaliach. To tak jakby powiedzieć, że są kobiety ambitniejsze, bo myją kible Norwegom. Błagam Cię. 

Praca jak kazda inna taki NIEUDACZNIK nawet po 3 miesiącach nie ma takiej wypłaty jak ja ,10 tys to najmniej ile osiagam , mam własne mieszkanie nowe auto , a taki golodoopiec może mieć tylko panienka z biura za 2000 bo sam nie masz więcej 

Gość 93939
43 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Siedziałeś za granicą jako robol bez języka nie renomowana opiekunka z kursami i językiem 

Gość Pfff
50 minut temu, Gość Gosc napisał:

Wolę się zrobić po łokcie i przytulić 5 cyfrowa kwotę niż siedzieć i zarabiać na suchy chleb, radzę też się zapoznać z realiami ,tylki wycieraja starsze panie bez języka 

Gość Gość
11 minut temu, Gość Pfff napisał:

Wolę się zrobić po łokcie i przytulić 5 cyfrowa kwotę niż siedzieć i zarabiać na suchy chleb, radzę też się zapoznać z realiami ,tylki wycieraja starsze panie bez języka 

Ale oczywiście zdajesz sobie sprawę że w tej swojej szwabii, stoisz na najniższym szczeblu drabiny społecznej? - zaraz za grabarzami...

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

tylki wycieraja starsze panie bez języka 

Rozumiem że ty masz język, i tyłków nie wycierasz. Ty wycierasz peesdy - bo tu język jest KONIECZNY 🤣

Gość Gość
3 godziny temu, Gość 939393 napisał:

To ty pitolisz i masz zero edukacji , facetowi najbardziej stoi jak jest młody , po 25 roku życia ogórek już się robi skapcialy , znowu kobiety za młodu nie chcą i dopiero po 35 roku życia robią się rzadne seksu 

bredzisz dziecko, wróć do podstawówki (o ile z niej wyszłaś)

Gość Gość
3 godziny temu, Gość 939393 napisał:

Znowu ten stary grzyb który myśli że się może równać z młodym przystojnym 

nie pogrążaj się prostaczko

Gość Gość
2 godziny temu, Gość Gość gość napisał:

Ja też mam 20 lat i dla mnie facet ma być starszy max 2-3 lata skończ bredzić że ktoś lubi facetów prawie pokolenie starszych, z takimi nie ma nawet o czym gadać 

Udajesz czy o drogę pytasz? Są tysiące kobiet które bardzo chętnie wiążą się z 5-7-10 lat starszymi. Z jakiej wiochy uciekłaś?

Gość Gość
2 godziny temu, Gość Gość gość napisał:

Rynsztok to lizać obwisłe jaja jakiegoś starca , tylko desperatki biorą podstarzalego marude bez kasy 

Widać dobrze znasz rynsztok, ale po twoich wpisach to nie dziwi.

Gość Gość
2 godziny temu, Gość Llll napisał:

Maja nie wiele do zaoferowania ? A facet co ma ? Też wielkie goffno, facecik to się tylko ogląda co kobieta może mu zaoferować A nigdy nie pomyśli co może z siebie dac , typowy facet to roszczeniowa glista która tylko kalkuluje , gorsze z was pijawy od kobiet 

Ile was frustratek jeszcze tutaj jest? Czy to tylko jedna i ta sama kre tynka

Gość Gość
2 godziny temu, Gość Llll napisał:

Trzeba raz na zawsze skończyć z bredniami , że kobiety to rzekomo materialistki, większość kobiet zarabia własne pieniądze i jakoś nie znam ani jednej kobiety która cokolwiek woła od faceta, za to tutaj na kaffe jedyne pytanie roszczeniowych facetów to "co kobieta ma do zaoferowania " płeć męska jest bardziej mateeialistuczne więcej kalkuluje i wymaga, kobiety nie myślą na zasadzie czy im się opłaca czy nie 

To ciekawe, bo tu jedna de bilka ciągle przekonuje, że kobiety ze starszymi od siebie facetami wiążą się tylko dla kasy.

Gość Gość
2 godziny temu, Gość Kiss napisał:

Mam 26 lat i nie zauważyłam. Z mojej klasy tylko jedna ma dużo starszego męża. 5 -7 lat to max, nie minimum.

No nie, jak ty nie zauważyłaś, to już przecież wszystko jasne 🙂

Gość Gość
2 godziny temu, Gość Stich napisał:

Daj sobie pogadać dziadkowi i pomarzyć że kogoś pociąga to podstarzale męskie ciało xD według niego ta "dojrzałość "to chyba bycie maruda z mania wielkości 

Zmieniając nick twój bełkot nie stanie się lepszy.

Gość Kiss
7 minut temu, Gość Gość napisał:

No nie, jak ty nie zauważyłaś, to już przecież wszystko jasne 🙂

W sumie znam setki osób i ich partnerów, to jakieś wnioski z obserwacji mogę wyciągnąć. Ale statystki mówią, że młode dziewczyny preferują panów o 2-3 lata starszych, dojrzałe kobiety o ok. rok młodszych. o 7 i więcej lat młodszych preferuje mniejszy odsetek, im większa różnica wieku, tym bardziej mizerny.

Gość Gość
7 minut temu, Gość Kiss napisał:

o 7 i więcej lat młodszych preferuje mniejszy odsetek, im większa różnica wieku, tym bardziej mizerny.

Masz rację, te siurki młodsze o ponad 7 lat to takie dziecioki - rochać toto jeszcze rocho. Ale to i tyle...

Gość Gość

Plebs jak zwykle skupia się na różnicy wieku która w dorosłym życiu ma najmniejsze znaczenie.