Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oni

Co to jest Polskie Porozumienie Kynologiczne?

Polecane posty

Gość oni

Słyszał ktoś o czymś takim?

Gość gość

chyba zbiorowisko najgorszych pseudo. tak mi się wydaje po tym co widziałem. pani z hipolitowa której zabrano 28 śmierdzących, chorych buldogów z zasranych kojców, dziad który przerobił oborę na psiarnię i trzymał w niej 170 psów oraz wielu innych

Gość Gość

Kilka stowarzyszeń się zebrało w jedną kupę, reszta nie chce mieć z tym nic wspólnego, bo dyktują ludziom warunki gdzie moją kupić psa za którego ludzie płacą, śmiechu warte 😂

Gość Hahaha
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Kilka stowarzyszeń się zebrało w jedną kupę, reszta nie chce mieć z tym nic wspólnego, bo dyktują ludziom warunki gdzie moją kupić psa za którego ludzie płacą, śmiechu warte 😂

Co takiego? 😄 😄 😄 

Gość Gość

Dwa psy kupione z różnych stowarzyszeń z PPK, jeden zdechł po kilku dniach w potwornych męczarniach, weterynarze nic nie zdziałali choć wychodzili z siebie i stawali obok, a drugi cudem uratowany właśnie z Hipolitowa. Nigdy więcej i każdemu odradzę, bo będą bronić i wybielać pseuducha.

Gość ktoś
54 minuty temu, Gość gość napisał:

chyba zbiorowisko najgorszych pseudo. tak mi się wydaje po tym co widziałem. pani z hipolitowa której zabrano 28 śmierdzących, chorych buldogów z zasranych kojców, dziad który przerobił oborę na psiarnię i trzymał w niej 170 psów oraz wielu innych

ja do tego mogę dorzucić faceta który mieszka w mojej miejscowości i trzyma zaniedbane psy w kojcach oraz takiego z innej miejscowości ale niedaleko mojej który trzyma zgraję psów w piwnicy i jeszcze jednego z tej samej miejscowości u którego smród się roznosi z jego posesji.bo też ma wielką zgraję psów. kolejna baba od yorków pinczerków shih tzu ratlerków i różnych mieszanek które sama tworzy i wszystko trzyma w piwnicy. wydają im metryki czy tam rodowody i nie wiedzą co się dzieje? a może nie chcą wiedzieć bo dla nich to super hodowle?

Gość gość
3 minuty temu, Gość ktoś napisał:

ja do tego mogę dorzucić faceta który mieszka w mojej miejscowości i trzyma zaniedbane psy w kojcach oraz takiego z innej miejscowości ale niedaleko mojej który trzyma zgraję psów w piwnicy i jeszcze jednego z tej samej miejscowości u którego smród się roznosi z jego posesji.bo też ma wielką zgraję psów. kolejna baba od yorków pinczerków shih tzu ratlerków i różnych mieszanek które sama tworzy i wszystko trzyma w piwnicy. wydają im metryki czy tam rodowody i nie wiedzą co się dzieje? a może nie chcą wiedzieć bo dla nich to super hodowle?

Jak wywaliliby wszystkich pseuduchów to pewnie zostałoby im kilka hodowli albo i nie 😄 

Gość Hello

Może najwyższy czas aby pojeździli po tych swoich hodowlach i zobaczyli co tam się się dzieje. I nie tylko chipy sprawdzać, jak są to już wszystko okej, ale i warunki w jakich psy żyją.

Gość gość

Znajomi kupili szczeniaka ze stowarzyszenia w Legionowie. Szczeniak 4 miesiące miał rodowód i tylko jedno szczepienie w książeczce a odrobaczenia to pan hodowca chyba wpisał sobie jak chciał bo jak weterynarz to zobaczył to się za głowę złapał. Oczywiście ze szczeniaka wychodziły robale.

Gość Gość
24 minuty temu, Gość gość napisał:

Znajomi kupili szczeniaka ze stowarzyszenia w Legionowie. Szczeniak 4 miesiące miał rodowód i tylko jedno szczepienie w książeczce a odrobaczenia to pan hodowca chyba wpisał sobie jak chciał bo jak weterynarz to zobaczył to się za głowę złapał. Oczywiście ze szczeniaka wychodziły robale.

a później parwo albo nosówka. Co to jest jedno szczepienie dla szczeniaka 4miesięcznego? Taki szczeniak powinien mieć już komplet szczepień.

Gość hihi

i co dały te ich szkolenia dla hodowców?

Gość 12345

Też byliśmy oglądać szczeniaki w hodowli ze stowarzyszenia w legionowie, szczeniaki 4 miesiące. Pytamy hodowcę o szczepienia, pada odpowiedź - zaszczepione! Pytamy ile tych szczepień było i znów odpowiedź - tyle ile trzeba! Więc znów pytamy ile i w końcu pada odpowiedź , że jedno, masakra...

Gość gosc
2 godziny temu, Gość Gość napisał:

to jak ja bym się u nich zarejestrował to oni by za mnie decydowali gdzie mam kupić psa?

to jakiś terror

a kto płaci za psa ja czy oni?

Gość gghgf
5 minut temu, Gość gosc napisał:

to jak ja bym się u nich zarejestrował to oni by za mnie decydowali gdzie mam kupić psa?

to jakiś terror

a kto płaci za psa ja czy oni?

tak bo ci nie zarejestrują. 😄 jeszcze niedawno kundle rejestrowali jak leci, nawet ich nie widząc, śmieszne ludzie 😄 

Gość Gostek

Ja kiedyś tam byłem, miałem jedną sukę hodowlaną. Chciałem dokupić psa i znalazłem fajne szczeniaki z hodowli, która była zarejestrowana w Stowarzyszeniu poza ich żałosnym zgrupowiskiem. Oglądałem szczeniaki, były śliczne, zdrowe, psy w domu trzymane, zadbane. Zadzwoniłem i pytam czy jak kupię to będzie ok. Usłyszałem odpowiedź, że nie. Pojeździłem po hodowlach ze zgrupowania które mi podali i nie kupiłem, bo to co zobaczyłem to był obraz nędzy i rozpaczy. Kupiłem szczeniaka tam gdzie chciałem, a ze zgrupowania odszedłem. Jest tyle innych stowarzyszeń, które chętnie przyjmą. Ktoś głupszy ode mnie nie będzie mi mówił, gdzie mam kupić psa.

Gość gosc
1 godzinę temu, Gość ktoś napisał:

O matko zgłoś to gdzieś

Gość fbh

Hodowcy których stowarzyszenia przystąpiły do tego PPK zyskali tyle, że płacą teraz wyższe składki i drożej za metryki/ rodowody 😄 

Gość gosc

wiecznie się czepiają tego zkwp wyśmiewają, że już nie ma monopolu, to ich stała śpiewka, a sami nie są lepsi a nawet dużo gorsi, bo w zkwp jest dużo mniej tzw wylęgarni do zlikwidowania niż u nich, prawie 100%

Gość Gość
17 godzin temu, Gość fbh napisał:

Hodowcy których stowarzyszenia przystąpiły do tego PPK zyskali tyle, że płacą teraz wyższe składki i drożej za metryki/ rodowody 😄 

No to oszczędzają na szczepieniach i odrobaczeniach u szczeniąt, żeby coś zarobić. 🤣

Gość Gość
15 minut temu, Gość gosc napisał:

wiecznie się czepiają tego zkwp wyśmiewają, że już nie ma monopolu, to ich stała śpiewka, a sami nie są lepsi a nawet dużo gorsi, bo w zkwp jest dużo mniej tzw wylęgarni do zlikwidowania niż u nich, prawie 100%

No właśnie, żeby szczekać na konkurencję, to trzeba być samemu lepszym, a nie gorszym