Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość (L)egionista kafeterii

Dlaczego kobiety w piłce nożnej tak wyglądają?

Polecane posty

Wiem że to może jest trochę obraźliwe ale ciekawi mnie dlaczego większość tych dziewczyn ma krótkie włosy i w ogóle nie wyglądają kobieco. oczywiście są wyjątki ale większość z nich wygląda  tak chłopsko

Gość gość
1 godzinę temu, Gość (L)egionista kafeterii napisał:

Wiem że to może jest trochę obraźliwe ale ciekawi mnie dlaczego większość tych dziewczyn ma krótkie włosy i w ogóle nie wyglądają kobieco. oczywiście są wyjątki ale większość z nich wygląda  tak chłopsko

a dlaczego faceci w piłce noznej wyglądaja jak baby, jakieś długie włosy , wyszukane fryzury, zele, spineczki, opaski, siateczki na kudłach?

Gość Gość
20 godzin temu, Gość (L)egionista kafeterii napisał:

Chłopcze czy ty w ogóle widziałeś piłkarki na oczy? Przecież mnóstwo z nich jest śliczna i seksowna.

1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Chłopcze czy ty w ogóle widziałeś piłkarki na oczy? Przecież mnóstwo z nich jest śliczna i seksowna.

Widziałem kadry Angli, Japoni, USA i bardzo mało kobieco wyglądają. w USA może są dwie ładne i może Szwecji trochę ale ogólnie nie wyglądają jak inne kobiety tylko mają bardzo krótkie włosy i to nie wygląda kobieco