Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość XXXXXXXXX

Czy jednak rozmiar ma znaczenie i ważna jest wielkość sprzętu jaki się ma do zaoferowania ?

Polecane posty

Gość XXXXXXXXX

Czy jak facet ma małego penisa a kobieta małe piersi to naprawdę tak to przeszkadza partnerowi i jest to problem w stosunku płciowym ? bo jak widzę dużo osób patrzy na rozmiar członka i wielu kobietom jednak zależy żeby sprzęt jej faceta był duży i długi no a nie mały i krótki .No a jak ktoś ma małego nie jest on taki że ma nawet powiedzmy 16 cm tylko gdzieś około 14 cm to taka osoba będzie odsuwana na bok nie będzie chciała kobieta z takim współżyć w ogóle bo nie ma dużego sprzętu ? czy taka osoba będzie zdradzana przez swoją partnerkę lub w ogóle partnerka nawet nie dopuści go do siebie żeby z nim się kochać ? bo jak widzę dużo osób młodych nawet jak piszą na tych portalach czy czatach to chcą żeby facet miał długiego jak największego żeby je zaspokajał nim i im sprawiał rozkosz cielesną swoim ogromnym sprzętem a jak mały to zaraz wyśmieją i wykpią bo z czym do ludzi .No ja też nie mam dużego i dlugiego raczej mam takiego że nie mam się czym chwalić i nie mam radości z tego bo jest to mała taka glizda w stanie spoczynku no taki mały kikutek no jak u dziecka jakiegoś a nie dorosłego prawie 30 letniego mężczyzny .No i potem jak urośnie to też nie jest zadowalająco że na pewno jak jakaś dziewczyna by zobaczyła go to by nie wiem czy nie wyśmiała albo nie wyszła nawet z pokoju albo by nie miała nawet przyjemności ani żadnej rozkoszy z tego współżycia .No cóż czyli jak się ma mały sprzęt to już się nie da mieć partnerki i z kimś być bo żadna nie chce faceta co nie ma sprzętu takiego jak w filmach erotycznych ? tam się naoglądają tych aktorów z długimi wielkimi pałami co mają ogromne że kobiety jęcza stękają mają rozkosze cielesne a tak to przeważnie jednak Kowalski przeciętny nie ma torpedy w spodniach tylko mikrusa jakiegoś . nO  to jak żyć jak się ma małego pyrdka który nie jest długi tylko ledwo ma 14 cm długości ? to takim sprzętem można kobietę podniecić albo jej zrobić dobrze żeby miała przyjemność ? no bo widzę że nawet kobiety członka co ma 16-19 cm nie chcą bo wolą żeby było 22 chociażby cm długości a jak ktoś nie ma nawet 16 cm to co ma zrobić to nie będzie miał partnerki nie będzie miał nigdy z kim tego zrobić ? czy tak naprawdę ten rozmiar powoduje że facet zostaje sam z problemem swoim i już żadna kobieta nie będzie chciała go z takim rozmiarem i będzie musiał być sam bo która chce takiego co ma małe coś w spodniach że nawet ledwo to włoży jej do krocza ? ..... czy tak więc nie ma co pokazywać kobiecie małego sprzętu bo nie będzie nic ze stosunku i będzie ona niezadowolona ani nie będzie chciała nawet żeby w nią wejść i próbować  jej zrobić dobrze / no a jak kobieta ma mały biust to też problem bo nie ma ogromnych tylko małe i średnie bo czasami też mają kobiety kompleksy bo mam małe piersi i nie mam dużych to też facet takiej nie będzie chciał z małymi ?