Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc

Czemu żadna mnie nie chce

Polecane posty

Gość Gosc

W ogóle nie mam powodzenia. Wyglądam w skali 1-10 na 6 (pytałem kilka dziewczyn), wzrost 185, lekko umięśniony, dbam o siebie. Gdzie leży problem

Gość gość
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

W ogóle nie mam powodzenia. Wyglądam w skali 1-10 na 6 (pytałem kilka dziewczyn), wzrost 185, lekko umięśniony, dbam o siebie. Gdzie leży problem

w chuuju

Gość gość

Może problem leży w mowie?;)

Gość Gosc
7 minut temu, Gość gość napisał:

Może problem leży w mowie?;)

No może, ale co ja mam mówić 🙂 no i problemem jest też to ze dziewczyny się do mnie nie uśmiechają (te obce) nie dają żadnych znaków

Gość gość

Chyba twarzy nie masz za fajnej.

Gość Gosc
3 minuty temu, Gość gość napisał:

Chyba twarzy nie masz za fajnej.

A kto ma? Kobiety też nie mają tylko chowają się za makijażem

Gość gość
20 minut temu, Gość Gosc napisał:

No może, ale co ja mam mówić 🙂 no i problemem jest też to ze dziewczyny się do mnie nie uśmiechają (te obce) nie dają żadnych znaków

Na każdą kobietę wszystko działa inaczej. Nie wiem co masz mówić. Takie rzeczy się czuje.:) Jeden mówi: sie ma, idziemy na piwo? A drugi: jakie piękne masz oczy. Zaś trzeci: co słychać? Dlatego ja pytam ciebie: co słychać?:)

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Na każdą kobietę wszystko działa inaczej. Nie wiem co masz mówić. Takie rzeczy się czuje.:) Jeden mówi: sie ma, idziemy na piwo? A drugi: jakie piękne masz oczy. Zaś trzeci: co słychać? Dlatego ja pytam ciebie: co słychać?:)

Żartuje sobie tylko ja nikogo nie chce, każda fajna i tak już dawno zajęta 😂

Gość Gosc
43 minuty temu, Gość gość napisał:

w chuuju

mam 12cm, to chyba powyrzej przecietnej

Gość Gosc autor
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

mam 12cm, to chyba powyrzej przecietnej

Z takimi rozmiarami nie dziwie się ze polki wolą czarnych 😂

Gość tu kobieta
1 godzinę temu, Gość Gosc napisał:

Ale o co chodzi? Dziewczyny mają o ciebie się zabijać?

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość tu kobieta napisał:

A to jakiś problem żeby któraś zagadała? Mamy równouprawnienie czyż nie, korona z głowy by nie spadła

Gość autor
4 minuty temu, Gość tu kobieta napisał:

A czemu nie, mam do tego duzego peni.sa 12,5cm

1 godzinę temu, Gość Gosc napisał:

Problem może leżeć w zachowaniu, mowie ciała (nerwowość, brak pewności siebie), komunikacji. A przede wszystkim w Twojej frustracji, czy usilnych, starań zyskania natychmiast ich aprobaty) . Kobiety znakomicie takie rzeczy wyczuwają.  Moim zdaniem musisz popracować nad tymi rzeczami. Są oczywiście Kobiety, które są w stanie odezwać się pierwsze, ale na ich zainteresowanie musisz po prostu zapracować - mieć ro powiedzenia lub też robić coś, co je zainteresuje :)

To oczywiście tylko moje przypuszczenia, ponieważ nie znam Cię. Ale fizis na poziomie 6/10 to nie jest zły wynik, więc raczej nie o to naszym Paniom chyba chodzi :)

Gość Gosc

No nie wiem Panie Revien, polki myślą o sobie w perspektywie księżniczki i każda oczekuje przystojnego, bogatego księcia a jak tego nie dostają to są sfrustrowane 

36 minut temu, Gość Gosc napisał:

No nie wiem Panie Revien, polki myślą o sobie w perspektywie księżniczki i każda oczekuje przystojnego, bogatego księcia a jak tego nie dostają to są sfrustrowane 

Niestety nie mogę się z godzić z tą opinią :) Zwłaszcza w kontekście tego, że właśnie tutaj, na tym forum poznałem bardzo fajną Kobietę :) A przecież mojej gęby nie widzi (tyle, co w awatarze), bogaty jakoś specjalnie nie jestem :)  Mało tego, to Ona pierwsza odezwała się do mnie, manierów i wymagań księżniczki nie ma :) A przecież nie jestem jakimś czarodziejem, tylko takim samym facetem, jak i Ty :)

Więc konkluzja z tego taka, że co osiągnąłem ja, osiągniesz bez problemu i Ty. Tylko kwestia odpowiednio dużej ilości prób, wyciągania wniosków z doświadczeń no i rzetelnej pracy nad sobą :) Nie wpadamy w marazm, Drogi Panie :) Walczymy i próbujemy :)  Kłaniam się :)

Gość taki obraz wasz
4 godziny temu, Revien napisał:

Ale fizis na poziomie 6/10 to nie jest zły wynik, więc raczej nie o to naszym Paniom chyba chodzi 🙂

Dla kobiet to bardzo zły wynik. Dla nich każdy facet poniżej 8/10 to brzydal.

4 godziny temu, Revien napisał:

Są oczywiście Kobiety, które są w stanie odezwać się pierwsze, ale na ich zainteresowanie musisz po prostu zapracować - mieć ro powiedzenia lub też robić coś, co je zainteresuje 🙂

Mam wiele zainteresowań oraz dużo ciekawego do powiedzenia, tylko kobiety nie są zainteresowane rozmową, bo nie jestem przystojny.

muszę Waćpana chyba nauczyć czegoś, co nazywa się "autoafirmacją" :) A więc wyprowadzamy następujący tok myślowy - "Kobiety określają moją fizis na poziomie 6/10". Zatem oceniają nas w skali od 1-10. Wobec tego jeśli facet jest przeciętnej urody, zostanie oceniony na 5/10. Wszystko powyżej 5/10 mieści się już w określeniu "atrakcyjny fizycznie". Prawda to, czy nie ? :)

Mospanie - podkreślam raz jeszcze: na forum czynnik fizyczny ma najmniejsze znaczenie, ponieważ obie strony się nie widzą :) Prawda to, czy nie ? :)

Zatem o atrakcyjności tutaj decyduje przede wszystkim Twoja osobowość i to, co masz do powiedzenia oraz to, kim jesteś. Prawda to, czy nie ? :)

A więc nie poddajemy się, pracujemy nad sobą i próbujemy :) Kłaniam się :)

Gość taki obraz wasz
3 godziny temu, Revien napisał:

muszę Waćpana chyba nauczyć czegoś, co nazywa się "autoafirmacją" :) A więc wyprowadzamy następujący tok myślowy - "Kobiety określają moją fizis na poziomie 6/10". Zatem oceniają nas w skali od 1-10. Wobec tego jeśli facet jest przeciętnej urody, zostanie oceniony na 5/10. Wszystko powyżej 5/10 mieści się już w określeniu "atrakcyjny fizycznie". Prawda to, czy nie ? :)

Mospanie - podkreślam raz jeszcze: na forum czynnik fizyczny ma najmniejsze znaczenie, ponieważ obie strony się nie widzą :) Prawda to, czy nie ? :)

Zatem o atrakcyjności tutaj decyduje przede wszystkim Twoja osobowość i to, co masz do powiedzenia oraz to, kim jesteś. Prawda to, czy nie ? :)

A więc nie poddajemy się, pracujemy nad sobą i próbujemy :) Kłaniam się :)

Na forum może i tak, bo twarzy nie widać. Ale piszemy o podrywaniu w rzeczywistości, a nie w internecie.

W rzeczywistości kobiety uważają się za ósmy cud świata i mają wymagania z kosmosu, nawet jeśli same mają niewiele do zaoferowania. I mimo że 6/10 powinno być powyżej przeciętnej, to dla większości kobiet nie jest.

20 minut temu, Gość taki obraz wasz napisał:

Na forum może i tak, bo twarzy nie widać. Ale piszemy o podrywaniu w rzeczywistości, a nie w internecie.

W rzeczywistości kobiety uważają się za ósmy cud świata i mają wymagania z kosmosu, nawet jeśli same mają niewiele do zaoferowania. I mimo że 6/10 powinno być powyżej przeciętnej, to dla większości kobiet nie jest.

Eee, a czemu nie miałbyś próbować podrywu tutaj ? W środowisku, gdzie Twoja rzekomo "mało atrakcyjna" fizis będzie mniej brana pod uwagę na rzecz tego, kim jesteś, co mówisz i jak się zachowujesz ? :) Dlaczego miałbyś rezygnować z działania w środowisku, które Ci sprzyja ? :)

Gość gość

Revien, masz świetne pióro, miło się czyta. I trafnie też diagnozujesz tutejszych pacjentów, co przekłada się na ciekawe wypowiedzi. Mam Cię na oku. 😉

2 godziny temu, Gość gość napisał:

Revien, masz świetne pióro, miło się czyta. I trafnie też diagnozujesz tutejszych pacjentów, co przekłada się na ciekawe wypowiedzi. Mam Cię na oku. 😉

Dzięki śliczne :) Po prostu staram się ludziom oddać to, co sam od nich kiedyś dostałem :) Kłaniam się nisko :)