Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona temu winna

Pęka mi serce, znów mnie tak traktujesz

Polecane posty

Gość Ona temu winna

Ona temu winna,że stanęła na Jego drodze..a On winien,że na tej drodze się pojawił..Ech!bardzo źle się czuję jakbym pękała w środku..

Gość nie wiem co myśleć

CIEBIE TO TRZEBA SIĘ BAĆ

Gość Ten On
13 minut temu, Gość Ona temu winna napisał:

Ona temu winna,że stanęła na Jego drodze..a On winien,że na tej drodze się pojawił..Ech!bardzo źle się czuję jakbym pękała w środku..

Nikt w życiu nie zranił mnie tak jak Ty! A najgorsze, że nigdy mnie za to nie przeprosiłas. Brak w Tobie ciepła, wrażliwości, empatii to już w ogóle. Nie wiem po co to Ciebie podszedłem. Tak jak kiedyś napisałem i pokazałem Tobie, że można na kogoś czekać długo i być wiernym swojemu przekonaniu. Póki co kończę, bo mam ważną sprawę!

Gość do kogo to???
3 minuty temu, Gość Ten On napisał:

Nikt w życiu nie zranił mnie tak jak Ty! A najgorsze, że nigdy mnie za to nie przeprosiłas. Brak w Tobie ciepła, wrażliwości, empatii to już w ogóle. Nie wiem po co to Ciebie podszedłem. Tak jak kiedyś napisałem i pokazałem Tobie, że można na kogoś czekać długo i być wiernym swojemu przekonaniu. Póki co kończę, bo mam ważną sprawę!

jak jej na imię?

Gość Ona temu winna
4 minuty temu, Gość Ten On napisał:

Nikt w zyciu nie zranił mnie jak taki jeden On,ciągle kłamał, bawił się moim kosztem, wyśmiewał i nigdy nawet nie usłyszałam słowa przepraszam.O CO ZA IRONIA LOSU.

Gość Ten On
Przed chwilą, Gość Ona temu winna napisał:

Nikt w zyciu nie zranił mnie jak taki jeden On,ciągle kłamał, bawił się moim kosztem, wyśmiewał i nigdy nawet nie usłyszałam słowa przepraszam.O CO ZA IRONIA LOSU.

nie zasłużyłaś sobie na przeprosiny, brzydkich dziewczyn sie nie przeprasza tylko ladne

Gość Ona temu winna
Przed chwilą, Gość Ten On napisał:

nie zasłużyłaś sobie na przeprosiny, brzydkich dziewczyn sie nie przeprasza tylko ladne

Dobrze,że wyglądam jak świnka..gruba locha blond z tłusta cerą, rzadkimi włosami i dupą na połowę drzwi.Nie przepraszaj,nie musisz.Przeparaszaj sobie te inne w twoim mniemaniu ładne i puste jak Ten On

Gość gość

HAHAHA, o matko tutaj przeprosiny nic już nie pomogą

Gość Ten On
6 minut temu, Gość Ona temu winna napisał:

Dobrze,że wyglądam jak świnka..gruba locha blond z tłusta cerą, rzadkimi włosami i dupą na połowę drzwi.Nie przepraszaj,nie musisz.Przeparaszaj sobie te inne w twoim mniemaniu ładne i puste jak Ten On

grube kobiety to w ogole wstydu nie maja

Gość Ona temu winna
3 minuty temu, Gość Ten On napisał:

grube kobiety to w ogole wstydu nie maja

Nie mam wstydu,nie mam kasy,nie mam faceta,tylko kilogramy mi zostały.A Ty śliniłeś się na mój widok.,tyle centymetrów do całowania.A teraz co????wstydu nie masz

Gość gość
5 minut temu, Gość Ona temu winna napisał:

Nie mam wstydu,nie mam kasy,nie mam faceta,tylko kilogramy mi zostały.A Ty śliniłeś się na mój widok.,tyle centymetrów do całowania.A teraz co????wstydu nie masz

Wstydu to ty nie masz, bo latasz po mieście z prawie gołą dpą. Faceta też wkrótce nie będziesz miała a centymetrow ci przybędzie jak zaczniesz sie tuczyć z frustracji. 

Gość aufstehen2019
55 minut temu, Gość Ten On napisał:

"Po raz pierwszy przed ponad 1000 lat z Niemiec przyszedł do Polski cesarz Otton III. Przyszedł tutaj boso. Ja także stoję przed wami bosy. Nic nie może cofnąć przeszłości. Słowa nie mogą uśmierzyć bólu. Stoję przed państwem bosy – zadeklarował Frank-Walter Steinmeier.

Proszę o przebaczenie za historyczną winę Niemiec. I przyznaję się do naszej nieprzemijającej odpowiedzialności – zakończył prezydent Niemiec".

Gość Ten On
1 godzinę temu, Gość do kogo to??? napisał:

jak jej na imię?

Agnieszka

Gość A Ty kto?
5 minut temu, Gość Ten On napisał:

Agnieszka

A Ty Piotr???czy....

Gość gosc

kłamca kafeteryjny

23 minuty temu, Gość Ten On napisał:

Agnieszka

Gość Ten On
37 minut temu, Gość A Ty kto? napisał:

A Ty Piotr???czy....

Piotr, ale to już bez znaczenia...

Gość SmaUj81

Ktos z pewnego miasta(w ktorym zostalo cos uknute juz 9 lat temu) stanal na czyjejs drodze.Jak to sie mowi-nic nie dzieje sie bez przyczyny...

Gość SmaUj81

Tzn.ktos stanal celowo na drodze pewnej osoby aby sciagnac ja do tego miasta w ktorym to zostalo cos uknute juz 9 lat temu.

Gość Przeznaczenie czy nie???

Mnie też ściągnęło coś do miasta na literę P..i tylko cierpię przez to..

Gość S.Y
2 godziny temu, Gość Ona temu winna napisał:

Przepraszam. NARA!

Gość gosc
17 minut temu, Gość Przeznaczenie czy nie??? napisał:

Mnie też ściągnęło coś do miasta na literę P..i tylko cierpię przez to..

Płońsk😕