Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HSSDarek

Nymphette, nimfetko moja slodka smerfetko. To podszywy wszystko pisaly, wiesz ze Cie kocham dalej.

Polecane posty

Gość HSSDarek

To nie ja pisalem te grozby, tylko podszywy pewnie rzecznik, tomczak a nawet oku'rwicz wiem, ze on ma teraz problemy psychiczne i tez byl w zakladzie chyba. Pisalem, ze cie juz nie kocham, ale to klamstwo, zrozum mnie , ze  ostatnio tylko o Tobie mysle, juz u mnie jest ok, nie robie tych chorych rzeczy i jestem juz normalny w miare huh. Powiedz cos, prosze.. tesknie smerfetko Napisz do mnie KU'RWA BLAGAM AAA DAJE CI OSTATNIA SZANSE JESTES MI TO WINNAAA ZA TO CO MI ZROBILAS ROZUMIESZ TO KU'RWOOOO

Gość Gosc

Wieczorna zasrywa forum spamem. Posrala sie jak napisali o jej pradziadka w gestapo. To musi jest z zachodniopomorskiego

Gość Gość
5 godzin temu, Gość HSSDarek napisał:

To nie ja pisalem te grozby, tylko podszywy pewnie rzecznik, tomczak a nawet oku'rwicz wiem, ze on ma teraz problemy psychiczne i tez byl w zakladzie chyba. Pisalem, ze cie juz nie kocham, ale to klamstwo, zrozum mnie , ze  ostatnio tylko o Tobie mysle, juz u mnie jest ok, nie robie tych chorych rzeczy i jestem juz normalny w miare huh. Powiedz cos, prosze.. tesknie smerfetko Napisz do mnie KU'RWA BLAGAM AAA DAJE CI OSTATNIA SZANSE JESTES MI TO WINNAAA ZA TO CO MI ZROBILAS ROZUMIESZ TO KU'RWOOOO

Nie mogłam się nie roześmiać😂 ale zaczynam się bać☺. "Jestem już normalny..." 😁 hahaha zwłaszcza z takim zakończeniem... 

Gość Gość

A ja nie wiem czy Ty na poważnie chcesz tego żebyśmy dalej do siebie pisali czy tylko sobie żartujesz... I po co jeśli na poważnie? żeby tęsknić...

Gość Gość

Tutaj piszecie gdzie indziej nie musicie. 

Gość HSSDarek
22 godziny temu, Gość Gość napisał:

A ja nie wiem czy Ty na poważnie chcesz tego żebyśmy dalej do siebie pisali czy tylko sobie żartujesz... I po co jeśli na poważnie? żeby tęsknić...

Nimfetko Slodka,to ty?? Zrozum, ze tylko Ty mi zostalas na tym swiecie, bez Ciebie umieram. Prosze spotkajmy sie

Gość Gość

...................

Gość gość

nie śmiejcie się z gościa on ją kocha na swój po.je.ba.ny sposób 

Gość HSSDarek

scie'rwa pier'dolone podszywaliscie sie pode mnie i wystraszyliscie moja Piekna Nymphette. TO JA DAREK PROSZE CIE DAJ  ZNAC NAPISZ NAWET TYLKO CZESC PROSZE CIE SLODKA CZEKAM

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

nie śmiejcie się z gościa on ją kocha na swój po.je.ba.ny sposób 

Miłość zabija. Szczególnie taka.

Gość To Arystocwel,

I jego 🤮. Facet postaw lepiej 💩

Gość HSSAga
3 godziny temu, Gość HSSDarek napisał:

Nimfetko Slodka,to ty?? Zrozum, ze tylko Ty mi zostalas na tym swiecie, bez Ciebie umieram. Prosze spotkajmy sie

No nie wiem właśnie czy to do mnie, natomiast mam wrażenie, że tak...😉

Ubiegłej nocy śniło mi się, że jakiś facet poderżnął mi gardło... (oczywiście nadal żyłam z gardłem rozciętym na pół, uciekając dociskałam obie części żeby głowa nie odpadła...😂). A może to Ty byłeś tym mordercą???? Nie, to był kto inny, doskonale widziałam jego twarz, a może we śnie dla niepoznaki przybrałeś inną postać?... Hmmm, w snach bywa różnie...😁 Najciekawsza była jednak symbolika z senników.;)