Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak tylko pytam

Czy 27-latka z dzieckiem to atrakcyjny towar czy odpad społeczny?

Polecane posty

Gość Sonja

Drodzy ciemnogrodzianie plci meskiej,

kobieta z dzieckiem, szczegolnie malym, ma w stosunku do partnera duzo wieksze wymagania, niz kobieta bezdzietna. Poniewaz jest odpowiedzialna za male dziecko, nie zada sie wiec z byle kim. A wy myslicie/marzycie, ze one poluja na pierwszego lepszego, czyli sfrustrowanego kafeteryjnego buraka, jak wiekszosc z was? Zenada.

Gość vvv
7 minut temu, Gość Sonja napisał:

kobieta z dzieckiem, szczegolnie malym, ma w stosunku do partnera duzo wieksze wymagania, niz kobieta bezdzietna. Poniewaz jest odpowiedzialna za male dziecko, nie zada sie wiec z byle kim. A wy myslicie/marzycie, ze one poluja na pierwszego lepszego, czyli sfrustrowanego kafeteryjnego buraka, jak wiekszosc z was? Zenada.

Po części tak. Ma dużo mniejsze wymagania dotyczące wyglądu, za to znacznie większe dotyczące zarobków.

Gość
24 minuty temu, Gość gość napisał:

Ja bym nie wziął baby z dzieckiem z bardzo prostego powodu. Wiedząc jak myślą kobiety i z  kim lubią się zabawiać za młodu. Będąc z taką zawsze z tyłu głowy miałbym pytanie : czy ona była by ze mną gdyby nie miała dziecka? Czy jestem zapchajdziurą?

To się wyczuwa.

Gość kobiety takie sa
Przed chwilą, Gość vvv napisał:

Po części tak. Ma dużo mniejsze wymagania dotyczące wyglądu, za to znacznie większe dotyczące zarobków.

zalezy czy chce byc przeleciana czy  chce cie zaprosic do siebie chociazby na kawe 

Gość gość

Dokładnie drogie panie dokładnie. Z byle kim to sobie robicie właśnie bastardy które potem chcecie podrzucić jakiemuś porządnemu, odpowiedzialnemu facetowi który nie widzi w was jedynie mięcha do wyr....nia. Dlatego kazdy ogarnięty facet z głową na karku powinien was poczęstować kopem w zadek i wysłać was do frajera z którym sobie tego  bę...ta zmajstrowałyście.

Gość Ehu

Znam paru rozwodnikow, ktorzy kiedys tez w taki sposob wyrazali sie o kobietach z dzieckiem. A teraz truja dupe, ze zadna ich nie chce,  poniewaz "wredne baby" nie akceptuja ich potomstwa z byla. Jakie te baby sa okropne i roszczeniowe...

Gość gość
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Dokładnie drogie panie dokładnie. Z byle kim to sobie robicie właśnie bastardy które potem chcecie podrzucić jakiemuś porządnemu, odpowiedzialnemu facetowi który nie widzi w was jedynie mięcha do wyr....nia. Dlatego kazdy ogarnięty facet z głową na karku powinien was poczęstować kopem w zadek i wysłać was do frajera z którym sobie tego  bę...ta zmajstrowałyście.

Otóż to. 👏

Gość Hehe
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Otóż to. 👏

4 minuty temu, Gość gość napisał:

Kukułki 😁

Gość taki obraz wasz
5 minut temu, Gość gość napisał:

Rzecz w tym, że oni też tego dziecka nie chcą, mimo że ich 😄 bo wolą szukać kolejnej naiwnej, co łatwo się da wyroochać, bo przystojniak i bad boy 😄 no cóż, to już nie nasz problem, tylko tych kobiet.

Gość Nonono

A jezeli niektore kobiety zaplodnil duch swiety (tak ja krolowa Polski Maryje, do ktorej sie modlicie)? Bierzcie wiec przyklad z Jozefa, ktory kochal jezusa, chociaz nie byl jego dzieckiem i trzcil Maryje, ktora miala dziecko z innym. A wy co?

Gość Gosc
20 minut temu, Gość Nonono napisał:

A jezeli niektore kobiety zaplodnil duch swiety (tak ja krolowa Polski Maryje, do ktorej sie modlicie)? Bierzcie wiec przyklad z Jozefa, ktory kochal jezusa, chociaz nie byl jego dzieckiem i trzcil Maryje, ktora miala dziecko z innym. A wy co?

Trzcij ojca swego i matke swoja😭

Gość Gość

Wszystko zależy w jakich okolicznościach i z kim zostało to dziecko poczęte.  Najgorzej mają kobiety ze statusem "ojciec nieznany ", bo np mialy jednonocną przygode seksualną z obcym facetem,  ktòrego ledwo znały lub mialy seks z kilkoma w krotkich odstepach czasu i nie wiedzą,  ktòry jest ojcem : D 

Osobiście dzieci nie mam, więc nie wiem jak to jest byc samotną matką,  chcącą byc jeszxze kiedys w związku.  Ale rozumiem ten dystans... sama wolę męzczyzn bezdzietnych niż ojcòw. 

Gość O w mordę!

A dzieciak kolorowy?

Gość Gość
4 godziny temu, Gość O w mordę! napisał:

A dzieciak kolorowy?

W sensie z muzulmaninem lub czarnoskòrym? Tez mnie to ciekawi jsk na to patrzą męzczyzni. 

Gość gość

"W sensie z muzulmaninem lub czarnoskòrym? Tez mnie to ciekawi jsk na to patrzą męzczyzni. "

Powiem ci jak na to patrzą. Jak na trędowatą. Po prostu. Żaden szanujący się mężczyzna nie weźmie kobiety która r...ła się z ciapatym lub czarnym. To poziom dno dna. Coś jeszcze gorszego niż samotna mamuśka co ma bejbi z Brajnkiem z pod bloku. Kijem ubabranym w psiej kupie bym takiej nie tknął.Myślę ze reszta facetów w tym kraju także.

Gość cotypiszesz
Dnia 5.09.2019 o 19:08, Gość Sonja napisał:

haha skąd to wytrzasnęłaś. Samotne mamusie to najłatwiejsze kobiety jakie miałem w życiu i same z siebie zabiegają o twoje względy.Są zdesperowane. Coś co się nie zdarza dziewczynom bez dzieci. 

Gość gość
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

"W sensie z muzulmaninem lub czarnoskòrym? Tez mnie to ciekawi jsk na to patrzą męzczyzni. "

Powiem ci jak na to patrzą. Jak na trędowatą. Po prostu. Żaden szanujący się mężczyzna nie weźmie kobiety która r...ła się z ciapatym lub czarnym. To poziom dno dna. Coś jeszcze gorszego niż samotna mamuśka co ma bejbi z Brajnkiem z pod bloku. Kijem ubabranym w psiej kupie bym takiej nie tknął.Myślę ze reszta facetów w tym kraju także.

👏 Dokładnie! Niech następnego 🐒 szukają w ojczyźnie pierwszego, na pewno ma braci i kuzynów ze stada

Gość pajchiwo

Dla faceta w miarę poważnego będzie ważne to ,czy mama ma jakieś wykształcenie ,jakie ma podejście do życia -niestety ostatnie jakie znam ,to od zarabiania jest facet , a kobieta od domu -to mnie od razu odrzuca ,bo to roszczeniowe . Jeśli kobieta ma plany życiowe i je spełnia będąc samotną mamą ,to plus . Jeśli jest w miarę samowystarczalna -plus ,jeśli nie jest pod wpływem swojej rodziny (często rodzina doradza ,ale pomóc nie chce ) -plus , Jeśli potrafi okazać ,że miejsce faceta w jej życiu i życiu jej (a w sumie to ich ) nie jest tylko jako ten trzeci -plus . Czy ma go z ojcem nieznanym (błąd młodości) ,czy znanym to wartości względne -trzeba je w trakcie poznawania się poznać . 

Gość Hahaha

Odpadami społecznymi to jesteście wy. Wasz status sam za siebie mówi 🙂

Gość gość

Lepiej być 27-letnią matką z dzieckiem niż 30-letnim sfrustrowanym prawiczkiem, albo dziewicą z fobią społeczną nie wychodzącą z domu. Przynajmniej ktos chciał jej to dziecko zrobić. 

Pozdrawiam 😉

Gość ...

Jeżeli śmierdzi jej psita i płetwy, to jednak odpad.

Gość gość

Atrakcyjna kobieta z dzieckiem ma o wiele większe szanse na faceta, niż brzydka dziewica z fobią nie wychodząca z domu. To samo dotyczy brzydkich prawiczków z fobia społeczną, też mniejsze szanse, ze sobie kogos znajdziecie.

Bo pannę z dzieckiem juz ktoś kiedys chciał przeleciec, a was nie.... 

Gość ...

|<URVVA, która ssała każdemu? Tfu!!!

Gość Taka prawda

Odpad dla ułomnych albo rooochaczy co sobie porooochają i każą jej spier...ć!

Gość prosto z mostu
Dnia 5.09.2019 o 09:45, Gość Gość napisał:

Dla mnie to kobieta drugiej lub trzeciej kategorii 

Czwartej kategorii, po rozwódkach, po psychicznych i po wiecznych starych pannach. Problem jest że kiepsko oceniła sytuacje i dała sobie zrobić bachora jakiemuś de-bilowi który spíerdolił. Czyli taka ma problemy w prawidłowym ocenianiu odpowienich sytuacji w celu przetrwania = kiepska partia. Bagaż w postaci bachora też nie pomaga.

Gość altosik
Dnia 5.09.2019 o 10:24, Gość gość napisał:

Mój kolega w wieku 28 lat związał się z dziewczyną z dzieckiem w dodatku starszą od niego o 2, albo 3 lata i świata poza nią nie widzi

Jeleń i tyle. Jak przestanie dawać hajs to przestanie być pannie potrzebny.

Gość gość
Dnia 5.09.2019 o 16:42, Gość gość napisał:

Odpad, ale nie ze względu na wiek, bo stara nie jest, tylko na dzieciaka.Nikt normalny nie będzie  wychowywał cudzego bachora.

Widać,że jesteś mało doświadczony. Wiesz o tym ,że miłość nie wybiera. Jeśli się zakochasz to ci nie przeszkadza dziewczyna z dzieckiem czy rozwódka w tak młodym wieku . I nie krytykuj mojej wypowiedzi .

Gość mega doopa
Dnia 5.09.2019 o 11:01, Gość Gosc napisał:

Znam wielu takich to jakiś obłęd przecież! i to meeeega przystojnych + ustawionych willa auta itd i zawsze mnie szokowalo że moga mieć każda (w tym mnie) a wola grubaski z bachorami. 😪 Zdarzają się oczywiście seksbomby z bękartem jak i otyle bez bękarta i oni se takie biorą 😥 a ja wciąż idealna i samotna. Why? 😭

Bo ty lecisz tylko na hajs i masz hoojowy charakter i nikt nie chce psychicznej lalki, tyle.

Gość makinton
Dnia 5.09.2019 o 11:38, Gość Gość napisał:

Moja koleżanka wzięła bajkowy  ślub w tym roku z dzianym facetem, modszym od siebie, a jest mamą bliźniaków (już odchowanych, 14 lat mają chłopaki). Zatrudnił ją niby u siebie w firmie, chociaż fizycznie to ona tam nie bywa, autko nowe kupił, dom większy kupił. Dla forumowiczów to ona może być odpad, a dla męża jest wszystkim i skoro dla dobrej partii była ok, to kogo obchodzi głos forumowych ofiar losu. 

Ona widać jaki z niego ma zysk. Ale jaki on ma z niej pożytek??

Gość dermondo
Dnia 5.09.2019 o 12:08, Gość Sonja napisał:

Biorą pierwszego lepszego który sypnie troche kasą, tyle. Dla faceta brać taką gwiazdeczke to MEGA przegryw. Lepiej już być koniotrzepem niż chować bachora jakiegoś badboya. Dlatego tyle samotnych matek = baby są coraz durniejsze.