Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ula

Jakie zabiegi polecacie po wakacjach?

Polecane posty

Gość Ula

Urlop spędziłam w Grecji, nie ukrywam, że było sporo opalania. Teraz widzę, ze moja skóra jest nieco wysuszona. Czy polecacie jakieś zabiegi, które mogą ją zregenerować?

Gość Teresa

Ula najlepiej będzie jak pójdziesz na wizyte do kosmetyczki i ona oceni stan twojej skóry i dobierze odpowiednie zabiegi. Ja chodzę do  Pani Patrycji w lenartowiczclinic i ona  po urlopie oczyściła mi skórę peelingiem i dobrała mocno odzywcze i nawilżające zabiegi. Skóra  szybko się poprawiła i zregenerowała i już jestem na kolejne zabiegi do niej poumawiana abym miała super skórę na dłuższy czas 😉

Gość karina

a stosowałaś kremy z filtrem czy nie? bo bez nich i to jeszcze w Grecji to tak trochę niebezpiecznie. można się potem przebarwień, oparzeń nabawić.

Gość Trendi

Ja po wakacjach zawsze planuję rewitalizację skóry kwasem hialuronowym w gabinecie medycyny estetycznej. Kwas dobrze nawilża skórę, więc jest bardziej jędrna, po prostu młodsza :) Spróbuj, moim zdaniem warto. U mnie Restylane SInboosters daje bardzo dobre efekty. A na ostatnim zabiegu w zestawie był nawet czepek i fartuch, a do tego jakaś chusta dla lekarza i inne rzeczy. Nie to, żeby w moim gabinecie był problem z higieną, ale byłam mile zaskoczona, jak doktor powiedział mi, że Restylane teraz tak daje do wszystkich swoich produktów, bo chcą w ten sposób zapewnić swoim klientom maksymalny poziom bezpieczeństwa. Jak dla mnie duże brawa za taką prokonsumencką postawę.

Gość Ula

stosowałam kremy, ale wiesz słona woda, wiatr i wysoka temperatura jednak mojej skórze dały popalić.

Gość Magda

Hmm ja bym w pierwszej kolejności zaczęła od kremów, a jeżeli nie pomogą to jakiś zabieg, jak na przykład peelingi laserowe. Sama takie robiłam w krakowskiej klinice vesuna. Z resztą tutaj możesz poczytać na ich temat: https://vesuna.pl/blog/regeneracja-skory/ . Kondycja mojej skóry wyraźnie się poprawiła.

Gość Julka

A to jedna seria wystarczyła, czy musiałaś powtarzać?

Gość Annnkana

Ja się zmagam z trądzikiem, niestety taka moja uroda i z zabiegów dużo nie mogę podziałać, ale mam swój sprawdzony dermokosmetyk NovaClear który pomaga w tej nierównej walce

Gość Magda

Miałam trzy sesje zabiegowe, ale ich ilość jest dobierana indywidualnie. Ogólnie powtarza się go od 2 do 5 razy.

Gość Ruddi
Dnia 7.09.2019 o 21:34, Gość Trendi napisał:

Ja po wakacjach zawsze planuję rewitalizację skóry kwasem hialuronowym w gabinecie medycyny estetycznej. Kwas dobrze nawilża skórę, więc jest bardziej jędrna, po prostu młodsza 🙂 Spróbuj, moim zdaniem warto. U mnie Restylane SInboosters daje bardzo dobre efekty. A na ostatnim zabiegu w zestawie był nawet czepek i fartuch, a do tego jakaś chusta dla lekarza i inne rzeczy. Nie to, żeby w moim gabinecie był problem z higieną, ale byłam mile zaskoczona, jak doktor powiedział mi, że Restylane teraz tak daje do wszystkich swoich produktów, bo chcą w ten sposób zapewnić swoim klientom maksymalny poziom bezpieczeństwa. Jak dla mnie duże brawa za taką prokonsumencką postawę.

Te akcesoria, o których wspominasz nazywają się Custom Pack. Rzeczywiście, taka inicjatywa jest potrzebna w tej branży, choć w dobrych gabinetach higiena nie jest problemem. Niestety czasem gabinet robi tylko dobre wrażenie, a potem są efekty 😉 Mimo, to sama się decyduję na zabiegi zamiast kremów. Efekt zawsze jest dużo bardziej skuteczny i zadowalający. Szczególnie, kiedy już się przekroczy pewną granicę wiekową 😉

Gość Nina
Dnia 12.09.2019 o 20:42, Gość Magda napisał:

Hmm ja bym w pierwszej kolejności zaczęła od kremów, a jeżeli nie pomogą to jakiś zabieg, jak na przykład peelingi laserowe. Sama takie robiłam w krakowskiej klinice vesuna. Z resztą tutaj możesz poczytać na ich temat: https://vesuna.pl/blog/regeneracja-skory/ . Kondycja mojej skóry wyraźnie się poprawiła.

A w której filii byłaś? Bo widzę, ze mają dwie i nie mam pewności czy w obu mają taką samą ofertę.

Gość Annkana

Dziewczyny pamiętajcie tylko, że lepiej z zabiegami ostrożnie, zresztą po tego typu zabiegach ogólnie  cera jest podrazniona, ale na szczęście moja kosmetyczka poleciła mi dermokosmetyki NovaClear piankę i krem z serii Repair, których stosuje teraz regularnie i jest super.

Gość gość

ja mialam wykonywany peeling calego ciala niedawno u kosmetyczki wraz z masazem, swietne uczucie ktore mogloby trwac wiecznosc. po zabiegu kosmetyczka polecila mi krem natluszczajaco-nawilzajacy z novaclear, fajny nie pwoeim, cena kuszaca bo akurat byla promocja w superpharm. polecam.

Gość Magda

Wiesz co ja byłam przy ulicy Dobrego Pasterza, ale najlepiej zrobisz jak zadzwonisz do Vesuny i się zwyczajnie zapytasz 🙂