Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laguna97

Uwielbiam jak zastygasz w chwilowym bezruchu

Polecane posty

Gość laguna97

mógłbym wtedy patrzeć na ciebie całymi godzinami 😎 powiedz, co wtedy myślisz?

...dodam że jestem atrakcyjnym młodym mężczyzną, wysoki, szczupły, wysportowany, biceps, triceps, kaloryfer, niezależny, samodzielny, lubię czytać poezje, wieczorami uczestniczę w naukowym kółku, wcześnie z rana wstaję, dbam o przyjaciół, ogólnie cichy i spokojny domator z żylką do wariackich przygód. mam 35 lat i Kacper na imię 🙂 

Gość Nonsesopedia

Po co się przedstawiasz jak sugerujesz że znasz mnie, bo uwielbiasz patrzeć na mnie w bezruchu 😄 nonsens 

Gość laguna97

ależ skąd, piszę tylko co widzę i pytam co myślisz....   a widzę bardzo, bardzo ciekawą postać, intrygującą, zaskocz mnie, co myślisz wtedy gdy czekasz,.... na mnie?😎 nie mnie oceniać czy się komuś podobam czy nie🙂

Gość Nonsesopedia

Skąd taka mysl, że to na Ciebie czekam? Jestem trochę aspergerowcem, mam swój świat i rzeczy które mnie kręcą. Ubolewam nad trudnością spotkania podobnego freaka jak ja.

Gość laguna97

trochę mnie nie zaskakuje 😉 która część jest wmówiona? bo wierz mi czy nie ja za swój świat odpowiadam w pełni, jestem dorosłym facetem, mam niepoukładane życie a wrażenie jakby było ułożone przerasta każdego, każdego bez wyjątku, mniemam że i Ciebie, jak ta wryta czekasz.... jestem taki jak ty, tylko trochę starszy 😎 , zresztą co to kogo ...... a starszy bo się tak czuję 😄  o masz, jestem urodzonym 200 latkiem.... stara ... ze mnie 🙂 

Gość Nonsesopedia

Dlaczego kogut drze jape o 3:14? Przecież nie świta jeszcze Sherlocku

Gość laguna97

a skąd mam to wiedzieć? może kółka w obwodzie spiskują wespół z krzyżakami... też ci trójkąt w rozmiarze XXI, bravo 😉 tedy uciekasz myślą?

Gość Nonsesopedia

Jak cię czytam to cofam słowa o moim aspergerze. Szok Beniaminie Guziku

Gość laguna97

przepraszm, byłem zajęty praca w ogrodzie wymęcza mnie 🙂 .....sssss

Gość InspektorErektor

Krecik Ci wiercił korytarz w ogrodzie rozkoszy? 🕵️‍♂️

Gość laguna97

wywiercił dupe noszę na głowie, podoba sie i nie narzekam, mam wikt i opierunek, potrafię też gotować obiektywnie, umiem smażyć patelnią, gotować kubeł z wodą, ugniatać wino na bukłak, podawać w serwetce, mikser przydałby się, czem nie...z iq, biore  😉