Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Panna

Brak Libido u Młodej osoby

Polecane posty

Gość Panna

Hej, jak w temacie moim problemem jest brak podniecenia od 17 roku życia prawie w ogóle się nie podniecam, gdy miałam mniej niż 17 lat nie miałam kontaktów płciowych z innymi osobami do tej teraz mam 23 i dalej zazwyczaj nie mam w ogóle ochoty na seks co najwyżej na jakieś przytulanie całowanie itp ale nic mnie nie podnieca nie mam orgazmu itp trochę bardziej zdarza sie gdy jestem przed miesiączką że trochę coś podziała .. Zastanawia mnie dlaczego tak może być czy u niektórych to normalne w tym wieku? 

Gość Modżajto

Jako mężczyzna już dosyć dojrzały uważam, że libido w kobiecie trzeba rozbudzić, i nie ma to bezpośredniego związku z jej wiekiem biologicznym.

Najprawdopodobniej nie trafiłaś dotąd na mężczyznę, przy którym Twoje hormony zagrają właściwą melodię 😉

Gość buu

Też mam podobny problem. Wcześniej byłam mocno rozbuchana, a od jakiegoś czasu mam tylko chwilowe napady libido, które jest i po chwili się ulatnia. Mój facet mimo starań nie doprowadza mnie do wielkiego O. Ale wiem, że to nie w nim problem, tylko we mnie. Łatwo jest mnie rozstroić i mimo chwilowego napalenia, nagle mam dość i się nudzę a potem jestem wściekła, bo to nie to.