Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zirytowany

Dziewczyna nie wie co czuje

Polecane posty

Gość Zirytowany

Hej 

Otóż moja dziewczyna znowu nie wie czego chce ale może od początku,jesteśmy ze sobą od stycznia, ja mam 26,ona 22 lata,w maju była podobna sytuacja kiedy zaczęła zastanawiać nad tym czy to ma sens,że nie wie co do mnie czuje,zerwała wtedy że mną ale po miesiącu wróciliśmy do siebie jak mówiła,żałowała tego ,od tego czasu wszystko między nami wporządku,widujemy się częściej,byliśmy na wspołnych wakacjach,na weselu u znajomego, do wczoraj kiedy byłem u niej ,jednak dzisiaj od rana było coś nie tak,myślałem,że to z tego powodu,że wieczorem jak pisaliśmy to zasnąłem bez słowa(ona tego nie lubi),jednak dzisiaj jak przed jej pracą gadaliśmy przez telefon wyszło na jaw ,że myśli nad nami ,że nie wie co czuje,wieczorem jeszcze jedzie się spotkać pogadać z przyjaciółką,już ja wiem o czym ona będzie gadać..

Naprawdę staram się żeby była szczęśliwa  ,daje z siebie wszystko,robię co mogę,wiem ,że nie można nikogo zmusić do miłości ,ale czy jest jakiś sposób aby przemówić jej do rozsądku żeby nie zrobiła czegoś czego później będzie żałowaĆ?

Gość Kiss

Nie ma. Długo chcesz się upokarzać?