Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy żałujecie swoich tatuaży?

Polecane posty

Gość gość

Czy żałujecie swoich tatuaży, a jeżeli tak, to dlaczego?

Gość Gosc

Moja kolezanka zaluje

Gość gość
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Moja kolezanka zaluje

a wiesz dlaczego? 

Parę dni tematu oglądałam filmik jakieś kobiety która jest cała wytatuowana - poza szyją (z której usunęła) i twarzą. Przyznała, że większości żałuje...to musi być straszne

Gość Gosc

W zeszlym roku mówiła, ze ma coś do niego dorabiac, a w tym ze nic nie bedzie z nim robila. Mówi, ze zaluje, bo to jest na stale, nie moze zmienic i juz jej sie tatuaze nie podobają. I dzis by go nie zrobila. Podobny do niej  punkt widzenia przedstawił Cejrowski na temat kobiet i ich tatuazy. Gdzies jest w necie.

Gość gość
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

W zeszlym roku mówiła, ze ma coś do niego dorabiac, a w tym ze nic nie bedzie z nim robila. Mówi, ze zaluje, bo to jest na stale, nie moze zmienic i juz jej sie tatuaze nie podobają. I dzis by go nie zrobila. Podobny do niej  punkt widzenia przedstawił Cejrowski na temat kobiet i ich tatuazy. Gdzies jest w necie.

Cejroski o kobietach wypowiadać się nie powinien moim zdaniem 😛

I nie generalizuj, nie każda kobieta żałuje

Gość 🐪🐑🐎

Znam 4 osoby które mają z czego 3 żałują a ta 4 oszalała i robi póki co kolejne (ciekawe kiedy będzie płacz i zgrzytanie zębów) 

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Cejroski o kobietach wypowiadać się nie powinien moim zdaniem 😛

I nie generalizuj, nie każda kobieta żałuje

A czy ja napisałam, że każda? Gdzie to widzisz? Gdzie to przeczytałaś? Nie wypowiadam się na temat Cejrowskiego, ale akurat odnosnie tematu tatuazy i kobiet to trafił  tym wsedno. Piszę to podpierając się jej słowami.

Gość gość
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

A czy ja napisałam, że każda? Gdzie to widzisz? Gdzie to przeczytałaś? Nie wypowiadam się na temat Cejrowskiego, ale akurat odnosnie tematu tatuazy i kobiet to trafił  tym wsedno. Piszę to podpierając się jej słowami.

wybacz, tak zrozumiałam odwłowanie się do Cejrowskiego - on lubi wypowiadać się o kobietach jak o jednolitej, szarej, durnej masie z jednakowymi poglądami, potrzebami i doświadczeniami

Gość gość
3 minuty temu, Gość 🐪🐑🐎 napisał:

Znam 4 osoby które mają z czego 3 żałują a ta 4 oszalała i robi póki co kolejne (ciekawe kiedy będzie płacz i zgrzytanie zębów) 

mówiły jakieś delate dlaczego żałują? I dlaczego ta ostatnia "oszalała"?

Gość Joanna z lasu

Ja żałuję 😡

Gość gość
Przed chwilą, Gość Joanna z lasu napisał:

Ja żałuję 😡

napisz coś więcej

Gość Gość

Tego benisa na czole mogłam nie robić

Gość Odpowiadam na powyzsze

Żałują bo zwyczajnie przestało im się to podobać i czują sie oszpeceni. 

Gość Joanna z lasu

Marzyła mi się taka graficzna frezja laska która miała mi ją zrobić wolała własną inwencję twórczą i dałam się namówić. Teraz żałuję bo ta frezja wcale nie jest piękna tzn widać że to frezja chirurg który usuwał mi pieprzyk na plecach rozpoznał ale kiedyś znajomy zapytał co za jodłę mam na plecach 😠

Gość gość
Przed chwilą, Gość Odpowiadam na powyzsze napisał:

Żałują bo zwyczajnie przestało im się to podobać i czują sie oszpeceni. 

masz jakiś znajomych którzy ci to powiedzieli?

Gość gość

Marzyła mi się taka graficzna frezja laska która miała mi ją zrobić wolała własną inwencję twórczą i dałam się namówić. Teraz żałuję bo ta frezja wcale nie jest piękna tzn widać że to frezja chirurg który usuwał mi pieprzyk na plecach rozpoznał ale kiedyś znajomy zapytał co za jodłę mam na plecach 😠

czyli w tym wypadku chodzi o wykonanie? Znam ten ból...dosłownie. Laser bolał jak jasna cholera

Gość Gosc
11 minut temu, Gość gość napisał:

wybacz, tak zrozumiałam odwłowanie się do Cejrowskiego - on lubi wypowiadać się o kobietach jak o jednolitej, szarej, durnej masie z jednakowymi poglądami, potrzebami i doświadczeniami

Chodziło tu bardziej o mentalność kobiet. Nowa ...enka, nowe buty, biżuteria, zakładana w zależności od nastroju i upodobania. I ona coś podobnego powiedziała, że nie może już tego zmienić. 

Gość gość
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

Chodziło tu bardziej o mentalność kobiet. Nowa ...enka, nowe buty, biżuteria, zakładana w zależności od nastroju i upodobania. I ona coś podobnego powiedziała, że nie może już tego zmienić. 

biedna, to musi być paskudne uczucie 😞 Tylko o czym myślały takie osoby robiąc sobie tatuaże, przecież wiadomo, że to jest na zawsze

Gość Joanna z lasu
4 minuty temu, Gość gość napisał:

czyli w tym wypadku chodzi o wykonanie? Znam ten ból...dosłownie. Laser bolał jak jasna cholera

Tak,wykonanie.Duża i jakaś taka no niezgrabna ta frezja.Dało się w Twoim  przypadku całkiem usunąć tatuaż?Czy zostały ślady? 

Gość gość
1 minutę temu, Gość Joanna z lasu napisał:

Tak,wykonanie.Duża i jakaś taka no niezgrabna ta frezja.Dało się w Twoim  przypadku całkiem usunąć tatuaż?Czy zostały ślady? 

nie próbowałam całkowicie usunąć, bo chciałam po prostu zasłonić innym tatuażem. Myślę, że nie dałoby rady usunąć do końca i zostałyby blizny. Z tego co widziałam to nawet najlepszej klasy lasery zostawiają ślady jeżeli tatuaż jest duży i ciemny - nawet jak nie zostanie blizna, to pojawiają się zmiany w pigmentacji

Gość Joanna z lasu
2 minuty temu, Gość gość napisał:

nie próbowałam całkowicie usunąć, bo chciałam po prostu zasłonić innym tatuażem. Myślę, że nie dałoby rady usunąć do końca i zostałyby blizny. Z tego co widziałam to nawet najlepszej klasy lasery zostawiają ślady jeżeli tatuaż jest duży i ciemny - nawet jak nie zostanie blizna, to pojawiają się zmiany w pigmentacji

No cóż. Nie wiem czy z tym co mam dałoby się coś zrobić raczej nie będę próbować. 

Gość gość

No cóż. Nie wiem czy z tym co mam dałoby się coś zrobić raczej nie będę próbować. 

musiałabyś pogadać z kilkoma specjalistami od lasera i od tatuowania. Ja tego problemu specjalnie nie miałam bo mam dużo ciemnych tatuaży, więc cover nie był problemem

Gość Joanna z lasu

musiałabyś pogadać z kilkoma specjalistami od lasera i od tatuowania. Ja tego problemu specjalnie nie miałam bo mam dużo ciemnych tatuaży, więc cover nie był problemem

Ty pewnie młoda kobietka jesteś a ja już dawno po 40 także raczej nic już z tym nie będę robić. No niby to nie tragedia ale mi się no nie podoba ta frezja. A z ciekawości zapytam co miałaś przed i czym zakryłaś tatuaż?  Tzn co wytatuowalas na miejsce tego nieudanego?

Gość gość

Ty pewnie młoda kobietka jesteś a ja już dawno po 40 także raczej nic już z tym nie będę robić. No niby to nie tragedia ale mi się no nie podoba ta frezja. A z ciekawości zapytam co miałaś przed i czym zakryłaś tatuaż?  Tzn co wytatuowalas na miejsce tego nieudanego?

nie taka bardzo młoda, powoli dobijam trzydziestki 

Jedno to był kiepsko wykonany wzór który nie pasował do miejsca (kształt mi się nie podobał), a drugie bardzo prosty tatuaż który zajmował idealne miejsce na wielki, bardziej detaliczny wzór. Oba zastąpiłam tematyką horrorów

Gość Joanna z lasu

Jesteś zadowolona po zmianie? 

2 minuty temu, Gość gość napisał:

nie taka bardzo młoda, powoli dobijam trzydziestki 

Jedno to był kiepsko wykonany wzór który nie pasował do miejsca (kształt mi się nie podobał), a drugie bardzo prosty tatuaż który zajmował idealne miejsce na wielki, bardziej detaliczny wzór. Oba zastąpiłam tematyką horrorów

☺jesteś zadowolona po zmianie? 

Gość gość

Jesteś zadowolona po zmianie? 

☺jesteś zadowolona po zmianie? 

bardzo 🙂 Pasują mi

Za to nie potrafię sobie nawet wyobrazić, że ktoś jest tak mocno wytatuowany i nagle decyduje, że już nie chce tak wyglądać. Tego nie da się zmienić, aż mnie ciarki przechodzą jak myślę o takiej sytuacji

Gość Joanna z lasu

bardzo 🙂 Pasują mi

Za to nie potrafię sobie nawet wyobrazić, że ktoś jest tak mocno wytatuowany i nagle decyduje, że już nie chce tak wyglądać. Tego nie da się zmienić, aż mnie ciarki przechodzą jak myślę o takiej sytuacji

Najważniejsze że naprawiłaś to co Ci się nie podobało ☺ a co do wytatuowanych na maksa- i żałujących no to musi być dramat.Pozdrawiam☺

Gość gość

Była parę lat temu moda na tatuowanie się bardzo szybko więc myślę, że parę osób będzie żałować. Inny przykład to małe tatuaże na twarzy i dłoniach, chociaż te można przynajmiej usunąć

Gość gość

tak, aktualnie jego forma i znaczenie raczej śmieszy dodatkowo się troche rozmył w ostrości. Dochodzi jeszcze kwestia jakby to ująć świadomosci jego i fazach dotykania jakby innosci. TO była głupota i ...izm na fali mediów i nowomody. Co zrobić , mozna poprawić , starać się usunąć ale wtedy będą blizny i nie wiadomo czy jakieś komplikacje. Całe szczęście że jest jednobarwny i nie w kolorach farb które jak się okazało mogą powodować choroby a nawet nowotwory skóry. Gdzie ja miałem rozum ???