Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość P....

Szkoda, że zabrakło Nam szczerej

Polecane posty

Gość P....

prawdziwej rozmowy. Szkoda, że bałaś się zaryzykować złamać stereotyp, powinnaś mnie wtedy przeprosić, ponieważ ocenilas mnie błędnie zraniłas. Byłem wierny Tobie przez lata, z nikim nie byłem, żałuję straconych lat, ale nie panikuję. Wiem jaki jestem i Ci co mnie znają też! W pracy jestem profesjonalistą zawsze co robię to z sercem i szacunkiem do człowieka, nie tak jak Twój mąż którym steruje system ma wcisnąć klientowi jak najwięcej się da kompletny brak etyki w biznesie. Wcale mnie znasz, ale potraktowałas nie fair, nie równy las nie równi ludzie, był las nie będzie Nas. Wybaczam Tobie A.

Gość gosc

Bawisz się nią dalej. Nawet nie wiadomo kto do kogo pisze.

Gość Pytam
9 minut temu, Gość P.... napisał:

prawdziwej rozmowy. Szkoda, że bałaś się zaryzykować złamać stereotyp, powinnaś mnie wtedy przeprosić, ponieważ ocenilas mnie błędnie zraniłas. Byłem wierny Tobie przez lata, z nikim nie byłem, żałuję straconych lat, ale nie panikuję. Wiem jaki jestem i Ci co mnie znają też! W pracy jestem profesjonalistą zawsze co robię to z sercem i szacunkiem do człowieka, nie tak jak Twój mąż którym steruje system ma wcisnąć klientowi jak najwięcej się da kompletny brak etyki w biznesie. Wcale mnie znasz, ale potraktowałas nie fair, nie równy las nie równi ludzie, był las nie będzie Nas. Wybaczam Tobie A.

Po hu. j, to piszesz i do kogo? 

Gość Gość A
12 minut temu, Gość P.... napisał:

Pier. dol się !!!!!!

Gość Gosc
Przed chwilą, Gość Gość A napisał:

Pier. dol się !!!!!!

Nie rób sobie jaj i nie pisz tu jesli nie jestes tą prawdziwą A do której pisze P. Przez takie coś ktos moze sobie cos zrobic lub zamieszasz w ich juz namieszanej relacji jeszcze bardziej. Po co? 

Gość Sandra
7 minut temu, Gość Gość A napisał:

Pier. dol się !!!!!!

tylko na tyle Ciebie stać, brawo! Jak można tak prymitywne odpowiedzieć komuś kto by wskoczył za Tobą w ogień.

Gość Gość
11 minut temu, Gość Gość A napisał:

Pier. dol się !!!!!!

Ta odpowiedzią pokazałaś, że temu co to napisał nie dorastasz do pięt laluniu.

Gość gosc
18 minut temu, Gość Gość A napisał:

Pier. dol się !!!!!!

Podszyw

Gość Gosc
16 minut temu, Gość Sandra napisał:

tylko na tyle Ciebie stać, brawo! Jak można tak prymitywne odpowiedzieć komuś kto by wskoczył za Tobą w ogień.

Bo to chyba jakis podszyw, dla ktorego takie pisanie to zabawa.

Gość gość A

Nie znam żadnego P. 

28 minut temu, Gość Gość A napisał:

Pier. dol się !!!!!!

Podszyw 😕 

Gość Gosc

Przestań poje. bie pisać w eter. Lecz się na łeb.