Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gość90

Odtwarzam temat

Polecane posty

Gość gosc
8 minut temu, Gość M...@ napisał:

Dla mnie nie jest to ani żenujące ani nie uważam, abym się ośmieszała. Każdy ma inne spostrzeżenia i ja też. Macie prawo nie lubić lekarzy i nie zamierzam tego negować 👋🏻👋🏻

a co ty tu jeszcze robisz badz konsekwetna i opusc ten temat  jak obiecalas

Gość M...@
5 minut temu, Gość Gosc napisał:

Im nie chodzi o lekarzy, ale o to co zaczęłaś na tej stronie pisać 😏 Tez odniosłam podobne wrażenie. 

To nie czytaj, jeśli czujesz się zgorszona. Po co tak przed snem.... 😳, napisałam co czuję i nie widzę nic w tym złego. Absolutnie nie czuję się winna z tego powodu. 👋🏻👋🏻

Gość gosc
4 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Im nie chodzi o lekarzy, ale o to co zaczęłaś na tej stronie pisać 😏 Tez odniosłam podobne wrażenie. 

ja niestety naprawde nie lubie lekarzy i nie ufam i wiem ze jest coraz wiecej takich ludzi jak ja, wiel spraw wychodzi na jaw jak daja sie przekupywac koncerna farma. i faszeruja ludzi byle by swoja korzysc miec

Gość M...@
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

ja niestety naprawde nie lubie lekarzy i nie ufam i wiem ze jest coraz wiecej takich ludzi jak ja, wiel spraw wychodzi na jaw jak daja sie przekupywac koncerna farma. i faszeruja ludzi byle by swoja korzysc miec

Rozumiem, każdy ma inne odczucia. Ja uwielbiam tylko jednego. Nie jest to ginekolog, jakby ktoś był ciekawy....

Gość M...@

Ale nie zamierzam przekonywać. To autora temat i niech opisuje swoją ukochaną 

Gość M...@
10 minut temu, Gość gosc napisał:

a co ty tu jeszcze robisz badz konsekwetna i opusc ten temat  jak obiecalas

Spokojnie, doczekasz się.... zazdrośnico 😉👋🏻

Gość Gosc
7 minut temu, Gość M...@ napisał:

To nie czytaj, jeśli czujesz się zgorszona. Po co tak przed snem.... 😳, napisałam co czuję i nie widzę nic w tym złego. Absolutnie nie czuję się winna z tego powodu. 👋🏻👋🏻

Ja zgorszona? Haha. Śmieszy wszystkich co piszesz. Ciągnęlas autora za język, bo myslalas ze go znasz, a potem wyskok z doktorkiem. Śmierdzi twoja wymyslona historyjka na kilometr. 

Gość M...@
2 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Ja zgorszona? Haha. Śmieszy wszystkich co piszesz. Ciągnęlas autora za język, bo myslalas ze go znasz, a potem wyskok z doktorkiem. Śmierdzi twoja wymyslona historyjka na kilometr. 

👋🏻👍👏🏻

Gość Gosc
8 minut temu, Gość M...@ napisał:

Rozumiem, każdy ma inne odczucia. Ja uwielbiam tylko jednego. Nie jest to ginekolog, jakby ktoś był ciekawy....

Ale co nas to obchodzi? Jak go tak uwielbiasz to dlaczego z nim nie spędzasz czasu tylko dyskutujesz tu chyba od m-ca z autorem?

Gość M...@
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Ale co nas to obchodzi? Jak go tak uwielbiasz to dlaczego z nim nie spędzasz czasu tylko dyskutujesz tu chyba od m-ca z autorem?

Też mam swoje obowiązki i czasami mimo najlepszych chęci nie możemy być z tymi, na których nam zależy. Tak czasami bywa... A tak na marginesie, zostawiam autora Wam. Możecie zaczynać świętować....

Gość M...@

Życzę dla wszystkich więcej spokoju i opanowania!

Nie odpowiem już na żaden komentarz. Najwyższa pora zakończyć dyskusję na mój temat. 

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość M...@ napisał:

Też mam swoje obowiązki i czasami mimo najlepszych chęci nie możemy być z tymi, na których nam zależy. Tak czasami bywa... A tak na marginesie, zostawiam autora Wam. Możecie zaczynać świętować....

Siedzenie na kafe to nie obowiązki. Zamiast poświęcać czas na forum poświęc go doktorkowi 😉 Nie udał ci się wykręt. Obowiązek obowiązkem, a wolny czas spędzasz tu, dyskutując z autorem. 

Gość M...@
3 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Siedzenie na kafe to nie obowiązki. Zamiast poświęcać czas na forum poświęc go doktorkowi 😉 Nie udał ci się wykręt. Obowiązek obowiązkem, a wolny czas spędzasz tu, dyskutując z autorem. 

Czuję się znów wywołana do tablicy😉. Tak, czas spędzam tu, ale wieczorami, w dzień ciężko haruję, ostatnio. Bardzo bym chciała poświecić chociaż 5 minut, ale nie zawsze się to udaje. Wierz mi, marzę o tym. Nie widziałam się 3 miesiące. 

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość M...@ napisał:

Czuję się znów wywołana do tablicy😉. Tak, czas spędzam tu, ale wieczorami, w dzień ciężko haruję, ostatnio. Bardzo bym chciała poświecić chociaż 5 minut, ale nie zawsze się to udaje. Wierz mi, marzę o tym. Nie widziałam się 3 miesiące. 

Kręciłaś w temacie, dlatego była taka reakcja. Zmyslasz 

Gość gosc
13 minut temu, Gość Gosc napisał:

Kręciłaś w temacie, dlatego była taka reakcja. Zmyslasz 

nie dyskutuj z nia nie lubimy jej i niech juz sobie idze 

Gość gosc
Przed chwilą, gość90 napisał:

Jestem wkurzony, znowu jej nie ma, pewnie gdzieś znowu wyjechala ze swoim facetem

to juz ruchy agonalne tematu, czy masz cos w zanadrzu? heheheh

Gość Gość

ejjj autor a co z tym zakladem, wygrales cos, przegrales?

Gość Gosc
8 minut temu, gość90 napisał:

Jestem wkurzony, znowu jej nie ma, pewnie gdzieś znowu wyjechala ze swoim facetem

No wlasnie znowu go nie ma 😞

ciekawe co porabia 

Gość Gosc
10 minut temu, gość90 napisał:

Wlasnie znowu go nie ma, ciekawe co porabia 😞

Gość Gosc
28 minut temu, gość90 napisał:

Jak ma nieudolnego gościa to takie życie. Musisz się pogodzić i wybrać wreszcie ksywkę Przegrywa 😉

22 minuty temu, Gość gosc napisał:

to juz ruchy agonalne tematu, czy masz cos w zanadrzu? heheheh

To już agonalne. Teraz nie wiem czy cały tydzień jej nie ma, bo wróciłem wczoraj. Jeszcze dzisiaj mi sie snila

Gość Gosc
2 minuty temu, gość90 napisał:

To już agonalne. Teraz nie wiem czy cały tydzień jej nie ma, bo wróciłem wczoraj. Jeszcze dzisiaj mi sie snila

Chłopie, jedyne dla ciebie wyjście to poddać się dobrowolnej eutanazji. Innego wyjścia nie widzę. 

Gość Gosc
5 minut temu, gość90 napisał:

Już jej nie odzyskam pewnie

Dlaczego tak myślisz i skąd taki pesymizm dzisiaj? Co prawda dziś 13, ale żeby już tak źle było?

Gość Gość

W życiu trzeba mieć godność i rozum człowieka czyli coś czego nie ma zarówno autor jak i kobiety które go nakręcają. O ile autor o umyśle ameby nie jest trolem to z całym szacunkiem ale jest upośledzony bądź chory psychicznie. Jak można ubzdurac sobie że zajęta kobieta coś do nas czuje i pisać te same smuty przez rok na okrągło? Była nie była pojechała wyszła. Wtf? To się leczy. Wy kobiety też się powinnyscie zbadać bo doszukiwanie się jakiegoś doktorka czy innego leszcza w słowach autora to chore. Jeszcze zeby poezją pisał z sensem to rozumiem że można poczytać z ciekawościa ale to co on pisze to poziom umysłowy dziecka. Temat do usunięcia.

Gość Gosc
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

W życiu trzeba mieć godność i rozum człowieka czyli coś czego nie ma zarówno autor jak i kobiety które go nakręcają. O ile autor o umyśle ameby nie jest trolem to z całym szacunkiem ale jest upośledzony bądź chory psychicznie. Jak można ubzdurac sobie że zajęta kobieta coś do nas czuje i pisać te same smuty przez rok na okrągło? Była nie była pojechała wyszła. Wtf? To się leczy. Wy kobiety też się powinnyscie zbadać bo doszukiwanie się jakiegoś doktorka czy innego leszcza w słowach autora to chore. Jeszcze zeby poezją pisał z sensem to rozumiem że można poczytać z ciekawościa ale to co on pisze to poziom umysłowy dziecka. Temat do usunięcia.

Zgadzam się z tobą w pełni, jesteś moim guru!

Gość Goßc

Ale ci pojechał autorze 😬

Gość Gość

Od teraz możesz się do mnie modlić. 

🎎

Gość Gość

Od teraz możesz się do mnie modlić. 

🎎