Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość San

Czy ktoś obcy szpiegował was kiedyś lub gonił?

Polecane posty

Gość San

Kiedyś jak mieszkałem na wsi chodziłem na skróty ze szkoły przez drogi polne kawałek od mojego domu ale od czasu do czasu widziałem że czasem z daleka stał tam jakiś łysy gość i czułem że mnie obserwuję więc jak go drugi raz zauważyłem że patrzy się centralnie na mnie (z daleka) to się przestraszyłem i od tej pory nie chodziłem tą drogą. Po około 2ch miesiącach zdecydowałem się znowu tam chodzić bo kilka razy byłem i nie było go tam aż jednego dnia nagle wyskoczył dosłownie  znikąd z zza drzewa i zaczął mi grozić, już nie pamiętam co mówił ale groził że to jego terem i mi wleje jak tam będę przechodził. Choć byłem przerażony udawałem że się bo nie bałem jednak powiedziałem że nie wiedziałem i poszedłem dalej (on coś dalej się pluł tam nawet jak odchodziłem)

To nie była prawda bo to była publiczna droga jednak po czasie dowiedziałem się że jednak faktycznie gdzieś tam kawałek pola blisko należy do niego ale na pewno nie to miejsce gdzie ja chodziłem bo czasem ludzie tam jeżdżą autami lub motorami.

Teraz po kilku latach znają go ludzie a wtedy to był jakiś gościu który wtedy przeprowadził się niedaleko tych pól a teraz znany jest niektórym jako taki trochę psychol który udaje silnego

Wtedy nie miałem pojęcia kto to jest i bałem się od tej pory chodzić sam i chodziłem zawszę z kolegami kawałek a jak samemu to już drogą bo mieszkałem około 20 minut dalej niż oni.

Czy was kiedyś też obserwował czy nawet gonił? to co mi się wydarzyło na szczęście nie jest straszne ale czy was ktoś nieznany kiedyś gonił lub obserował?

Gość Gram w GTA

Teraz w gta goni mnie jednostka specjalna w samych butach I wbiegli nawet na drzewo za mną 

Gość Nie graj tyle :)
14 godzin temu, Gość Gram w GTA napisał:

Teraz w gta goni mnie jednostka specjalna w samych butach I wbiegli nawet na drzewo za mną 

W gta nie da się wejść na drzewo hehe

Gość ADI
24 minuty temu, Gość Nie graj tyle 🙂 napisał:

W gta nie da się wejść na drzewo hehe

W najnowszej wersji wszystko można- można nawet mieć bugatti I robic  jaja przechodniom 

Gość San
Dnia 7.09.2019 o 15:05, Gość ADI napisał:

W najnowszej wersji wszystko można- można nawet mieć bugatti I robic  jaja przechodniom 

Tego nie wiedziałem 🙂

Gość San

Wracając do mojego pytania to czy zdarzyło się wam takie coś? i nie pytam o grę typu GTA 🙂

Gość Gram w GTA
11 minut temu, Gość San napisał:

Tego nie wiedziałem 🙂

Czy to normalne , że od 10 rano GRAM w gta ? W GTA można wyrzucić policjantowi czapkę albo go zepchnąć do wody 

Podobne jaja można robić s.w.a.t zeby  za mną pobiegli w stronę jakiegoś urwiska I..... Łiiiiii ja bym został na górce A oni by polecieli 

Ostatnio w gta PUŚCIŁEM BĄKA XD czat głosowy w kościele się włączył