Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marzyciel

Jesteś jak promyk słońca w pochmurny dzień. Jak niekończący się piękny sen. Jak rzeka płynąca bez końca. Jak muzyka do tańca porywająca. Jak kwitnący mak - kocham Cię mocno tak.

Polecane posty

Gość Karola
5 minut temu, Gość Gość P.J. napisał:

Czy to Ty A. to napisałaś, proszę odpowiedz, proszę spotkajmy się i porozmawiajmy w 4 oczy.

Przykro mi. Ja to napisałam, żadna A.

Gość Gość P.J.
Dnia 8.09.2019 o 12:51, Gość gość napisał:

Nie wiem. Nie odpisuj, proszę.

Proszę Ciebie A. porozmawiajmy w 4 oczy szczerze, wiesz gdzie pracuję to mnie odwiedź, szyby przyciemniane, nie obawiaj się mnie, nie obawiaj się nikt z zewnątrz nie będzie widział, o niczym innym nie marzę zobaczyć Ciebie, porozmawiać szczerze, przytulić Ciebie:(

Gość Gość P.J.
4 minuty temu, Gość Karola napisał:

Przykro mi. Ja to napisałam, żadna A.

Czy na pewno to Ty napisałaś, wtedy nie podpisałas się jako Karola?

Gość Anielka
3 minuty temu, Gość Gość P.J. napisał:

Proszę Ciebie A. porozmawiajmy w 4 oczy szczerze, wiesz gdzie pracuję to mnie odwiedź, szyby przyciemniane, nie obawiaj się mnie, nie obawiaj się nikt z zewnątrz nie będzie widział, o niczym innym nie marzę zobaczyć Ciebie, porozmawiać szczerze, przytulić Ciebie:(

Dobrze przyjdę

Gość Gosc

Nie kłam!

4 minuty temu, Gość Anielka napisał:

Dobrze przyjdę

Gość gośćA.
10 minut temu, Gość Gość P.J. napisał:

To się skończy źle. Muszę bronić siebie, bo Ty tego nie zrobisz. Wybacz mi

Gość Prawdziwa

To wyżej to podszyw. Wiesz czemu nie przyjdę? Nie będę Twoją zabawką, umilaczem wolnego czasu, jedną z wielu. Pozdrawiam Cię i życzę wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia, beze mnie.

Gość gość

Nie odpisuj, proszę.

Gość Gość P.J.
3 minuty temu, Gość Prawdziwa napisał:

To wyżej to podszyw. Wiesz czemu nie przyjdę? Nie będę Twoją zabawką, umilaczem wolnego czasu, jedną z wielu. Pozdrawiam Cię i życzę wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia, beze mnie.

Nie mam nikogo nie rozumiesz, tylko o Tobie myślę ale przecież masz męża tak powiedziałaś byłem wierny swoim słowom Tobie z nikim się nie spotykałem ale ocenilas mnie jak jakiegoś Casanovę, jestem wrażliwym zamkniętym w sobie facetem pracowitym, nie mogę spać, pracować, normalnie funkcjonować, poczytaj wcześniej kilka sentencji w tym wątku! Nie wierzysz, bo mnie nie znasz, a byłabyś tylko Ty! 

Gość Gość P.J.
18 minut temu, Gość gość napisał:

Nie odpisuj, proszę.

W takim razie czy to Ty Agnieszko, zachowuję się jak wariat:( odwiedz mnie w pracy porozmawiajmy:( 

Gość Gosc
5 minut temu, Gość Gość P.J. napisał:

Nie mam nikogo nie rozumiesz, tylko o Tobie myślę ale przecież masz męża tak powiedziałaś byłem wierny swoim słowom Tobie z nikim się nie spotykałem ale ocenilas mnie jak jakiegoś Casanovę, jestem wrażliwym zamkniętym w sobie facetem pracowitym, nie mogę spać, pracować, normalnie funkcjonować, poczytaj wcześniej kilka sentencji w tym wątku! Nie wierzysz, bo mnie nie znasz, a byłabyś tylko Ty! 

Ty serio wierzysz, ze ona tu jest? A tak na marginesie, błąd bo powinienes się umawiać z innymi, a nie byc wiernym osobie, ktora ma cie w d***e i na dodatek jest w związku. Gdzie tu sens o logika? Nie warto.

Gość Gość P.J.
33 minuty temu, Gość gość napisał:

Nie odpisuj, proszę.

W takim razie czy to Ty Agnieszko, zachowuję się jak wariat:( nie mogę jeść spać nie chce mi się pracować ciągle o Tobie myślę czemu skoro mnie odtracalas... mam straszne myśli, dłużej nie dam rady...nie chcesz ze mną spróbować być, daj Nam szansę, jeżeli nie jesteś Nią to napisz szczerze, daj mi jakąś wskazówkę, podpowiedź, bo fiksuje:(

Gość xxx

Wciąż Cię kocham.

Gość Gość P.J.
43 minuty temu, Gość gość napisał:

Nie odpisuj, proszę.

W takim razie czy to Ty Agnieszko, zachowuję się jak wariat:( nie mogę jeść spać nie chce mi się pracować ciągle o Tobie myślę czemu skoro mnie odtracalas... mam straszne myśli, dłużej nie dam rady...nie chcesz ze mną spróbować być, daj Nam szansę, jeżeli nie jesteś Nią to napisz szczerze, daj mi jakąś wskazówkę, podpowiedź, bo fiksuje:(

Gość Gość P.J.
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

Nie odpisuj, proszę.

Dlaczego mam nie odpisywać, czemu o to prosisz, czy jesteś Tą Agnieszką daj mi jakąś wskazówkę podpowiedź jeżeli nie jesteś Nią to proszę o szczerość. Zastanawiając się raczej to nie Ty, skoro wyraźnie nie chciałas ze mną porozmawiać jakbym był najgorszym złem na świecie:( strasznie to boli, gdy wiem jaki jestem jak jestem oceniany szanowany przez tych co mnie znają, smutno mi i tyle, oglądam sam mecz bo nie mam z kim:(

Gość Gosciuwa

Dobra Jarku dom Ci szansę 

Gość Gosciuwa

Czego chcesz ?

Gość Gosciuwai

Poczekaj minutę wezmę popcorn z mikrofalki

Gość gość

Autor to Dragon?

Gość Gosc
25 minut temu, Gość gość napisał:

Autor to Dragon?

A kto by takie coś mógł  wysrywac 🤮. To poj. eb, powinien się leczyć. 

Gość Gość P.J.
Dnia 9.09.2019 o 19:29, Gość gość napisał:

Nie odpisuj, proszę.

Czy jesteś Tą Agnieszką. Pamiętasz tydzień temu jak wychodzilas z apteki podszedłem do Ciebie. Chciałem porozmawiać byłem mega stremowany jak zawsze przy Tobie bo Twoja uroda cała Ty mnie paraliżujesz... odparlas znowu Ty...wiem co to mogło oznaczać... miałaś nadzieję że zawalczę o Ciebie...a to Ja dałem ciała zamiast postarać się...nie chciałaś ze mną porozmawiać spytałem gdzie pracujesz odwrocilas głowę...co słychać też nic... powiedziałaś potem wiesz co... jakbyś nóż wbiła mi w plecy tą wiadomością...ale sam jestem temu winny... zastanawiam się czemu Twoja mama tak mi się przyglądała w ostatnim czasie...czemu przechodziłas blisko mojej witryny czy chciałaś porozmawiać odnowić kontakt czy miałem urojenia, kiedy wyszłaś za mąż, czy to Ten Twój wymarzony czy dlatego jesteś z Nim aby nie być samotną...tyle w głowie myśli ale wiem ja to spieprzyłem to wszystko, przecież zauroczylas mnie dawno temu kocham Ciebie i pragnąłem pragnę być z Tobą...ale na to wygląda że za późno chociaż gdybyś zaryzykowała zaufała wszystko można w życiu zmienić... jesteś idealna wrażliwa uczuciowa piękna a to Ja zawalilem, czy to Ty daj mi znak wskazówki jakieś napisz coś szczerze od serca kochana A.

Gość Gość
22 minuty temu, Gość Gość P.J. napisał:

Czy jesteś Tą Agnieszką. Pamiętasz tydzień temu jak wychodzilas z apteki podszedłem do Ciebie. Chciałem porozmawiać byłem mega stremowany jak zawsze przy Tobie bo Twoja uroda cała Ty mnie paraliżujesz... odparlas znowu Ty...wiem co to mogło oznaczać... miałaś nadzieję że zawalczę o Ciebie...a to Ja dałem ciała zamiast postarać się...nie chciałaś ze mną porozmawiać spytałem gdzie pracujesz odwrocilas głowę...co słychać też nic... powiedziałaś potem wiesz co... jakbyś nóż wbiła mi w plecy tą wiadomością...ale sam jestem temu winny... zastanawiam się czemu Twoja mama tak mi się przyglądała w ostatnim czasie...czemu przechodziłas blisko mojej witryny czy chciałaś porozmawiać odnowić kontakt czy miałem urojenia, kiedy wyszłaś za mąż, czy to Ten Twój wymarzony czy dlatego jesteś z Nim aby nie być samotną...tyle w głowie myśli ale wiem ja to spieprzyłem to wszystko, przecież zauroczylas mnie dawno temu kocham Ciebie i pragnąłem pragnę być z Tobą...ale na to wygląda że za późno chociaż gdybyś zaryzykowała zaufała wszystko można w życiu zmienić... jesteś idealna wrażliwa uczuciowa piękna a to Ja zawalilem, czy to Ty daj mi znak wskazówki jakieś napisz coś szczerze od serca kochana A.

Teraz to Ciebie nienawidzę dno

Gość Gość P.J.
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Przepraszam Ciebie nie chciałem tego porozmawiajmy szczerze o niczym innym nie marzę:(

Gość Gość P.J.
14 minut temu, Gość Gość napisał:

Przepraszam, wybacz mi, napisałem kilka kwestii od serca, nie chciałem Ciebie zranić czy spowodować smutku na Twojej twarzy, po prostu śnisz mi przebudzam się i nie mogę spać, nie mogę normalnie funkcjonować, ciężko mi pracować, uwierz i przebacz nieodpowiednie zachowanie, proszę:(

Gość Gość P.J.
21 minut temu, Gość Gość napisał:

A Ja jestem zauroczony Tobą od lat i kocham Ciebie:(

Gość Gość P.J.
27 minut temu, Gość Gość napisał:

Dlaczego tak napisałaś, nie rozumiesz że człowiek zauroczony od lat wrażliwy może tak napisać, przecież nie podałem dokładnych szczegółów. Kwestia znowu Ty chodziło mi o przeszłość to Ja zepsulem swoją biernością, nieśmiałością i przykro mi z tego, zrozum mnie choć trochę:(

Gość Gość P.J.
38 minut temu, Gość Gość napisał:

Wcześniej pisałaś szczerze od serca, a dlaczego tak wyrazilas że mnie nie nawidzisz za co nie rozumiem co złego napisałem że prawdziwie od serca taki już jestem głupi romantyk wybacz proszę odpowiedz:(

Gość Gość

Baw się swoim życiem a nie życiem innych.

Gość Gość P.J.
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Baw się swoim życiem a nie życiem innych.

Nie bawię się. Nie rozumiesz, że chciałem z Tobą szczerze porozmawiać w 4 oczy wyjaśnić Tobie ważną sprawą:( wczoraj napisałaś zupełnie coś innego na prawdę zależy mi na Tobie na rozmowie realnej:(

Gość Gość P.J.
Dnia 9.09.2019 o 19:29, Gość gość napisał:

Nie odpisuj, proszę.

Kiedy będę miał możliwość Ciebie spotkać, przecież nie wiem gdzie pracujesz gdzie aktualnie mieszkasz, chcę Ciebie spotkać, przytulić, przeprosić, porozmawiać choćby ostatni raz:(