Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poznałam faceta i zaczynam wariować. Boje się odzrucenia

Polecane posty

Gość gość

Panicznie bo niestety już mnie kilka razy spotkało 😞 Co prawda spodobałam się mu z wyglądu bo poderwał mnie na zywo, a póxniej byliśmy jeszcze na pierwszym spotkaniu, ale teraz mamy umówić sie na takie dłuższe i gdzieś wyjść na imprezę i się boje jak to wszystko wyjdzie, ze strace tak świetnego faceta ( bo ma wiele zalet i nie wiem czy znajde jeszcze takiego drugiego. jest przystojny, ma dobrą pracę i ogólnie wydaje sie idealny). 

Ja  jestem może dość ładna, ale idealna nie jestem, cieżko nawiązuje kontakty z ludźmi, byłam już w związkach, ale kilka znajomości się nie udało.

Musiałam się wygadać bo bardzo sie tym wszystkim stresuje, boje sie odrzucenia, jak bedzie nam razem się rozmawiało, jak będzie w łóżku itd.  ma ktos może podobnie?

Gość Gość
3 minuty temu, Gość gość napisał:

Panicznie bo niestety już mnie kilka razy spotkało 😞 Co prawda spodobałam się mu z wyglądu bo poderwał mnie na zywo, a póxniej byliśmy jeszcze na pierwszym spotkaniu, ale teraz mamy umówić sie na takie dłuższe i gdzieś wyjść na imprezę i się boje jak to wszystko wyjdzie, ze strace tak świetnego faceta ( bo ma wiele zalet i nie wiem czy znajde jeszcze takiego drugiego. jest przystojny, ma dobrą pracę i ogólnie wydaje sie idealny). 

Ja  jestem może dość ładna, ale idealna nie jestem, cieżko nawiązuje kontakty z ludźmi, byłam już w związkach, ale kilka znajomości się nie udało.

Musiałam się wygadać bo bardzo sie tym wszystkim stresuje, boje sie odrzucenia, jak bedzie nam razem się rozmawiało, jak będzie w łóżku itd.  ma ktos może podobnie?

Wiesz że osoby z zaburzeniami osobowości Borderline mają podobnie. Niby pragną bliskości, miłości ale jak ktoś się zbliży to odpychają i tak na okrągło. Chcą ale boją się odrzucenia i zdrady itp.

Gość gość
26 minut temu, Gość Gość napisał:

Wiesz że osoby z zaburzeniami osobowości Borderline mają podobnie. Niby pragną bliskości, miłości ale jak ktoś się zbliży to odpychają i tak na okrągło. Chcą ale boją się odrzucenia i zdrady itp.

Wiem i ja mam dużo cech tej osobowości... Tyle, ze wreszcie postanowiłam zaryzykować i zerwalam swój toksyczny związek żeby dac komuś szansę. Wcześniej tez poznawałam, tylko właśnie te relacji niezbyt sie udawały....

To duże wyzwanie bo facet jest niemal moim ideałem, wiec tym bardziej sie spinam i mi zalezy

Gość gość

A niestety czasem im bardziej sie spinam tym wychodzi gorzej i w tym caly problem 😞

Gość Kłykciny szaleją!

Przeczytaj 'mężczyzna od a do z'. I się nie bój odrzucenia. Bo jedyne czego możesz się bać to nie odrzucenia lecz hpv. Więc seks z góry odradzam 

Gość ''''''''''''''''''''''''''

Nie ma ludzi idealnych. Jeśli on się na takiego kreuje, to może być oszustem naciagającym kobiety na pieniądze. 

Gość gość

Spróbuj podejsć do tego na luzie na zasadzie, że jak nie ten to inny, nie możesz zakładać, że jest doskonały skoro go dobrze nie znasz 🙂 Wyluzuj, jak będziesz nad sobą pracować, to prędzej czy później kogos i tak poznasz

Gość gość

19 minut temu, Gość '''''''''''''''''''''''''' napisał:

Nie ma ludzi idealnych. Jeśli on się na takiego kreuje, to może być oszustem naciagającym kobiety na pieniądze. 

Raczej wątpię żeby chciał mnie naciągnąć na kasę bo jestem o wiele biedniejsza od niego

Gość ''''''''''''''''''''''''''

No to życzę powodzenia. Bądź ostrożna. 

Gość gość

ile masz lat, bo wnioskuje ze pewnie nascie lub okolo 20, strasznie sie tym przejmujesz, nie zechce to nie zechce, musisz powiedziec cos o sobie wiecej i o nim bo tak to Ci nic nie doradzimy

Gość Kochliwy
2 godziny temu, Gość gość napisał:

Obyś za szybko w jego łózku nie wylądowała, przed wyjściem na randkę z dwa razy spuść sobie z kręgosłupa.

Gość gość

ile masz lat, bo wnioskuje ze pewnie nascie lub okolo 20, strasznie sie tym przejmujesz, nie zechce to nie zechce, musisz powiedziec cos o sobie wiecej i o nim bo tak to Ci nic nie doradzimy

Gość gość

Traktuj go źle to się w tobie zakocha i będzie za tb latał 🙂 

Gość skorpionica

Nie wiem jak to jest z tym seksem. Mnie kiedys odrzucił facet, z którym nie chciałam się nawet całować (taka byłam pobożna). 

Gość Gość
9 minut temu, Gość gość napisał:

Tylko psy tak mają, kochają te, które ich biją i ponizają a oni je przepraszaja na kolanach, za to ze spadkli z łóżka,  bo nie dali rady juz pani lizać😝, jak.pisała tu jakiś domina.😝

Gość gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Tylko psy tak mają, kochają te, które ich biją i ponizają a oni je przepraszaja na kolanach, za to ze spadkli z łóżka,  bo nie dali rady juz pani lizać😝, jak.pisała tu jakiś domina.😝

Ja tego nie pisałam. 

Gość gość
27 minut temu, Gość Kochliwy napisał:

Obyś za szybko w jego łózku nie wylądowała, przed wyjściem na randkę z dwa razy spuść sobie z kręgosłupa.

A to jest akurat strasznie durna rada. 

Gość gość
18 minut temu, Gość gość napisał:

Do czasu aż mężczyźnie zabawa się znudzi. Mężczyźni są wrażliwi i po prawdzie szukają fajnej i dobrej kobiety, a nie zołzy.

Gość Gość
5 minut temu, Gość gość napisał:

Do czasu aż mężczyźnie zabawa się znudzi. Mężczyźni są wrażliwi i po prawdzie szukają fajnej i dobrej kobiety, a nie zołzy.

Szukają dobrej, wybierają zołzę, to dotyczy obu płci. 

Gość gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Szukają dobrej, wybierają zołzę, to dotyczy obu płci. 

O tym napisałam. Wybierajmy zwykle tych, którzy "świecą" do czasu kiedy zrozumiemy, że nie wszystko co się świeci jest złotem. 

Gość gosc jasnowidz

Kochana, pan z pensjonatu jak tylko cie przeleci,to cie oleje. I wlasnie tego sie boisz. 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość gosc jasnowidz napisał:

Kochana, pan z pensjonatu jak tylko cie przeleci,to cie oleje. I wlasnie tego sie boisz. 

Uwielbiam babskie schizy na kafe.

Gość gość

Musisz zmienić nastawienie. Na zasadzie uda się to fajnie, a jak nie to trudno. Z takim nastawieniem jakie masz teraz gwarantuje, że z żadnym nie stworzysz związku bo będzie widać u Ciebie desperację, a to nie jest atrakcyjne. Nie bedziesz naturalna i wyluzowana z takim podjeściem jakie masz teraz. Musisz je zmienić do tego spotkania albo wcale sie nie spotykaj