Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytająca

Jakie macie zdanie na temat nielojalności w związku, którą tu opisałam?

Polecane posty

Gość Pytająca

Na wstępie od razu powiem, że sprawa dotyczyła eksa. Chciałabym jednak wyrobić sobie zdanie, jak nastawiać się w podobnych sytuacjach w potencjalnym przyszłym związku.

Powiedziałam mu, że  nie chcę, żeby rozmawiał z innymi o sprawach łóżkowych ze mną i mają na ten temat nic nie wiedzieć. W ogóle tego nie skomentował.

Rzeczywistość po tym wyglądała tak:

- trzymał w domu rodzinnym na widoku prezerwatywy- czyli rodzinka napewno myślała, że ze sobą sypiamy; a zapraszał mnie na imprezy rodzinne i przedstawiał jako swoją dziewczynę,

- jechaliśmy do mnie tramwajem o standardowej porze, kiedy kończyłam pracę (czyli takim tramwajem wracałam z tymi samymi ludźmi dzień w dzień), a on na głos przy tramwaju pełnym ludzi: czy pójdziemy do łóżka jak będziemy u mnie,

- jego babcia oznajmiła mi na ich imprezie rodzinnej, przy wszystkich, że w związku nie powinno być dwóch kołder, bo inaczej się sypie. A były, jak mnie odwiedzał, bo ja jak śpię jestem strasznym zmarźluchem i poza szyją i głową nic nie może mi wystawać spod kołdry. Nie skomentowałam sprawy.

- czekałam kiedyś pod sklepem, jak kupował gumki i widziałam, jak płacił ekspedientce. Jak wzięła te prezerwatywy do ręki, robił do niej zdecydowanie zachęcające spojrzenie. Ekhm...

Jakie macie opinie? I ile trwał Wasz najdłuższy związek, ile z grubsza macie lat? My mieliśmy wtedy ok. 27-25 lat.

Gość Gość

Uważaj bo gumki to żadna ochrona przed ciążą. 3 punkt? 4 pewnie twoje urojenia.

Gość Pytająca

Dziękuję za odpowiedź:) Co jest nie tak z trzecim punktem? :D

Gość Pytająca

Dzial na forum: "życie uczuciowe", a tak mało odpowiedzi.... Dużo jest wyświetleń, więc odpiszcie:)

Gość Gość
30 minut temu, Gość Pytająca napisał:

Dziękuję za odpowiedź:) Co jest nie tak z trzecim punktem? :D

Dwie kołdry nie należy rozumieć dosłownie, bo znaczy to osobne mieszkanie