Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Roskosmosik 92

Jestem żałośnie samotnym człowiekiem

Polecane posty

Gość Roskosmosik 92

jeszcze jak chodziłem do liceum to uczęszczanie tam dawało mi fałszywe i skromne poczucie przynależności do grupy rówieśniczej a teraz będąc na studiach widzę jaki jestem żałośnie samotny i tam na studiach i w życiu codziennym.

Gość Nie moge

Ja też zupełnie sama. W związku ale zupelnie sama a uwierz ze to jeszcze gorsze. To jak klatka ukryta na dnie studni. Nikt nie widzi i nikt nie słyszy mojego wołania o pomoc. 

Gość hac

Zakończ związek jak ci źle, Roskosmosik ma gorzej. To weteran samotności.

Gość Roskosmosik 92

Jak ktoś jest w związku to nie ma o czym mówić. Taki już jest o pułap wyżej od innych. Ja jestem do bólu samotnym człowiekiem.

Gość Starociotka

POWIES SIE 

Gość gvv

Przynajmniej nikt Ci nie stroi fochów i nie gdera całymi dniami nad głową! 👍

Gość Onsam

A co nie ma portaki randkowych? Po co narzekac chcesz to sie probujesz umawiac i tak dopoki poznasz.

Gość Jesienny deszcz

Samotna to jest babcia 92 letnia co nie ma nikogo w Polsce zadnej ZADNEJ rodziny, a nie Ty c'ioto co masz mamusie za sciana.

Gość Roskosmosik 92
23 minuty temu, Gość Onsam napisał:

A co nie ma portaki randkowych? Po co narzekac chcesz to sie probujesz umawiac i tak dopoki poznasz.

Ale te portale randkowe są beznadziejne. 2/3 użytkowników to mężczyźni, fejkowe konta, ludzie z dziećmi, rozwodnicy, z rozmaitymi defektami. Ja się nie tykam tych portali randkowych. Ja chcę w realnym życiu kogoś poznać.

29 minut temu, Gość gvv napisał:

Przynajmniej nikt Ci nie stroi fochów i nie gdera całymi dniami nad głową! 👍

Wolałbym żeby mi ktoś gderał. Samemu zostać też jest nieciekawie.

Gość Onsam
9 minut temu, Gość Roskosmosik 92 napisał:

Ale te portale randkowe są beznadziejne. 2/3 użytkowników to mężczyźni, fejkowe konta, ludzie z dziećmi, rozwodnicy, z rozmaitymi defektami. Ja się nie tykam tych portali randkowych. Ja chcę w realnym życiu kogoś poznać.

Wolałbym żeby mi ktoś gderał. Samemu zostać też jest nieciekawie.

Do mnie jakos kobiety same sie odzywają tam. Zalezy jakiw mam zdjecie. Ostatnio czescuej bo mam zdjecie w kasku :) przy skalach ale ogolnie to sa tam, co z tego ze czesc nienormalnych dziwnych, jakas tam sie okazuje normalna.

Gość Roskosmosik 92

Byłem na portalu buziak.pl, kochlik.pl, sympatia, Tinder, Swatka.pl, Badoo i na tych czterech pierwszych do mnie nie pisały żadne, na swatce tylko jakieś emotikonki mi wysłały dwie dziewczyny (ale nie wiem czy to autentyczne profile) a na Badoo chciały jakieś ze trzy rozmawiać ale strasznie brzydkie, więc nie ma sensu o tym wspominać ani tam wracać.

Gość Onsam
3 minuty temu, Gość Roskosmosik 92 napisał:

Byłem na portalu buziak.pl, kochlik.pl, sympatia, Tinder, Swatka.pl, Badoo i na tych czterech pierwszych do mnie nie pisały żadne, na swatce tylko jakieś emotikonki mi wysłały dwie dziewczyny (ale nie wiem czy to autentyczne profile) a na Badoo chciały jakieś ze trzy rozmawiać ale strasznie brzydkie, więc nie ma sensu o tym wspominać ani tam wracać.

Do mnie na sympatii pisza same czasem, na innych zero rozmow nikt nie spojrzal a skoro pisza to musze sie podobac. No tak, czy brzydkie tego nie wiem ale zawsze mialy gdzies mnie te mieszkajace na miejscu. 50-100km 

Gość Roskosmosik 92

No dobra ale co mnie to obchodzi, że ktoś ma powodzenia. Ja nie mam coś. Co mi macie w tej sprawie do zakomunikowania?!

Gość Starociotka
4 minuty temu, Gość Roskosmosik 92 napisał:

No dobra ale co mnie to obchodzi, że ktoś ma powodzenia. Ja nie mam coś. Co mi macie w tej sprawie do zakomunikowania?!

ZEBYS ZAKUPIL SZNUR I SIE NA NIM POWIESIL

Gość gosc

poznasz nowych ludzi na studiach magisterskich ---wykorzystaj to

Gość gosc

autorze schudnij przede wszystkim

Gość Roskosmosik 92

Nie poznam bo to są ci sami ludzi a nawet ich trochę teraz ubędzie. Niektórzy poprzestają na licencjacie, inni idą gdzie indziej.

Gość gosc
29 minut temu, Gość Roskosmosik 92 napisał:

Nie poznam bo to są ci sami ludzi a nawet ich trochę teraz ubędzie. Niektórzy poprzestają na licencjacie, inni idą gdzie indziej.

trzeba isc na magistra na inna uczelnie

Gość Roskosmosik 92

Nie mam takiej możliwości. Ale może będę robił równolegle inne studia licencjackie. Tylko, że to też mi nie wróży dobrze, bo na tej specjalności na którą chcę iść będzie >40 osób