Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc

Tu są sami ...e pra. viki!!!

Polecane posty

Gość Gosc
3 minuty temu, Gość Onsam napisał:

Dlatego ze Ty mnue spytalas co mam do zaoferowania. Ja kobiety nigdy nie pytam co ma czekam czy da sie poznac lub czy sama opowie o sobie. Wymagam tylko nieobojetnosci. To dobrze, kazdy powinien pracowac.

Niewiele mam mam tylko siebie i mige pokochac.

To zrób to do cholery, jest dużo kobiet, które na to czekają. Ja odpadam jakby co😂, bo z nawiązywaniem znajomosci nie mam problemu i wolna nie jestem. 

Gość Gosc
4 minuty temu, Gość Onsam napisał:

Dlatego ze Ty mnue spytalas co mam do zaoferowania. 

Nie pytałam, nie schlebiaj sobie, ja to stwierdziłam. W tym jest problem samotnych ludzi, właśnie w wymaganiach a powinno się najpierw DAWAĆ, potem brać. 

Gość Onsam
4 minuty temu, Gość Gosc napisał:

To zrób to do cholery, jest dużo kobiet, które na to czekają. Ja odpadam jakby co😂, bo z nawiązywaniem znajomosci nie mam problemu i wolna nie jestem. 

Kobiety w wiekszosci nie maja tu usmiech i ladne wdzianko i juz znajomosci az musza sie opedzac. Najgorzej jak sie daje i daje a wciaz za malo :) wiadomo, ze trzeba widziec to cos w kobiecie wtedy jest chcec zeby sie starac.

oj schlebilas sobie a ja Cie nie podrywalem :) 

dobra jestesmy tu tylko wirtualnymi pierdołami

Gość Gosc
7 minut temu, Gość Onsam napisał:

Kobiety w wiekszosci nie maja tu usmiech i ladne wdzianko i juz znajomosci az musza sie opedzac. Najgorzej jak sie daje i daje a wciaz za malo :) wiadomo, ze trzeba widziec to cos w kobiecie wtedy jest chcec zeby sie starac.

oj schlebilas sobie a ja Cie nie podrywalem :) 

dobra jestesmy tu tylko wirtualnymi pierdołami

Daj spokój człowieku, nawet  sekundę nie pomyślałam, ze mnie Podrywasz. Przeczytaj jeszcze raz początek 

7 minut temu, Gość Onsam napisał:

Kobiety w wiekszosci nie maja tu usmiech i ladne wdzianko i juz znajomosci az musza sie opedzac.

Ułatwiłam tobie i skopiowałam, maruda jesteś j tyle, użalaj się dalej nad sobą nad nadętymi kobietami. Nic nie skapowałeś co pisałam najpierw ty się uśmiechaj a ty już cała litanie dałeś o kobietach Wiesz co byś ode mnie usłyszał bujaj się koleś. 

Gość gość
1 godzinę temu, Gość Gosc napisał:

Daj spokój człowieku, nawet  sekundę nie pomyślałam, ze mnie Podrywasz. Przeczytaj jeszcze raz początek 

Ułatwiłam tobie i skopiowałam, maruda jesteś j tyle, użalaj się dalej nad sobą nad nadętymi kobietami. Nic nie skapowałeś co pisałam najpierw ty się uśmiechaj a ty już cała litanie dałeś o kobietach Wiesz co byś ode mnie usłyszał bujaj się koleś. 

Stara panna marudzi 😄

Gość Gosc
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Stara panna marudzi 😄

Żałosny pra. viku, ja was uświadamiam. Wy mi tu wysrywacie  żale. Prawdzie strach spojrzeć?  

Gość haha!
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

Żałosny pra. viku, ja was uświadamiam. Wy mi tu wysrywacie  żale. Prawdzie strach spojrzeć?  

Wsadź se korek analny pustaku to ci ulży 😄

Gość Gosc
44 minuty temu, Gość haha! napisał:

Wsadź se korek analny pustaku to ci ulży 😄

Pustak to z ciebie łaj. zo, nie ze mnie. Ty sobie dalej trzep, bo na kobietę nie masz szans😂. Użalaj się dalej na kobiety.   poj. ebie bezrobotny, aspołeczny. Stalkowanie to twoje jedynie zajęcie ͏    d͏e. bilu. 

Gość gość
4 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Pustak to z ciebie łaj. zo, nie ze mnie. Ty sobie dalej trzep, bo na kobietę nie masz szans😂. Użalaj się dalej na kobiety.   poj. ebie bezrobotny, aspołeczny. Stalkowanie to twoje jedynie zajęcie ͏    d͏e. bilu. 

Niestety nie trafilas amebo nie(dor(uchana 😄

Gość Gosc
6 minut temu, Gość gość napisał:

W samo sedno trafiłam ze wszystkim. 

Gość Gosc
9 minut temu, Gość gość napisał:

Dla ciebie taka jak ja to za wysoki stopień,  niedojdo życiowa.  

Gość gość

Ehhh, już dupodajne zwierzęta (polki) szczekają na męzczyzn, którzy mają standardy i z byle ścierwem nie mają zamiaru się ruchać XD Niby to my męzczyźni gadamy o seksie a wyłącznie widzę baby co to oceniają na podstawie ilosci partnerówe.Polki to jednak mają dodatkowy chromosom i stary wchodził im do wanny :))