Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc

Tu są sami ...e pra. viki!!!

Polecane posty

Gość Gosc

O kobiecie możecie sobie pomarzyć. Wy wszyscy powinniście leczyć,  de. Bile🤮. Nigdy nie będziecie mieć kobiety popaprańcy. Swoje frustracje tu wylewacie, tylko to wam zostało aspołeczni, bezrobotni ze stanami lękowymi. To wszystko się leczy. 

Gość Popap. rane pra. viki 🤮🤮🤮

Leczcie się a nie swoje, wysrywy to piszecie.,

Gość Gosc

Od walenie piany ubytki w mózgu się wam zrobiły🤮🤮🤮

Gość Gosc

Lepszy rozwodnik, jak takie cis z fobiami społecznymi. Leczcie się.  

Gość hac

Dostałaś kosza od pravika?

Gość Gosc
Przed chwilą, Gość hac napisał:

Dostałaś kosza od pravika?

Nawet dwa,  jeden na śmieci do żarcia, drugi na papiery, trzeba segregować śmieci prawda? 

Gość hac

No to te wszystkie zapłakane i zasmarkane chusteczki wrzucaj do tego drugiego

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość hac napisał:

No to te wszystkie zapłakane i zasmarkane chusteczki wrzucaj do tego drugiego

Można się cieszyć nie płakać, ze na takiego zje. ba  nie trafiłam. Ty sobie kosz kup i wrzucaj zużyte chusteczki🤮

Gość hac

Wrzucam do kibla. Skąd się bierze ta nienawiść do osób nie praktykujących bliskości fizycznej?

Gość Gosc
Przed chwilą, Gość hac napisał:

Wrzucam do kibla. Skąd się bierze ta nienawiść do osób nie praktykujących bliskości fizycznej?

Bo są chore na łeb, ot dlatego. Powinno się leczyć te wszystkie fobie społeczne. Ja bym wolała rozwodnika jak takiego człowieka jak wy. Dlatego jest tyle rozwodów, bo większość woli ludzi w związkach jak samotnych dziwaków. 

Gość hac

Że niby te rozwody to przez kobiety, które wolą zajętego gościa, niż wolnego samotnika? W porządku, twój wybór, ale żeby przejawiać taką wyraźną niechęć to chyba trzeba mieć jakiś osobisty powód. Ktoś cię chyba skrzywdził.

Gość Gość

Popieram autorkę. Tu na forum  nie ma normalnego faceta. Same. Odchyly negatywne

Gość Gosc
27 minut temu, Gość hac napisał:

Że niby te rozwody to przez kobiety, które wolą zajętego gościa, niż wolnego samotnika? W porządku, twój wybór, ale żeby przejawiać taką wyraźną niechęć to chyba trzeba mieć jakiś osobisty powód. Ktoś cię chyba skrzywdził.

Żałosny jesteś gościu. Prześwietl siebie kto ciebie skrzywdził, ze sam jesteś? Do Samotnego człowiek mówię NIE. Ludzie was unikają nie dlatego ze oni są dziwni, ale wy tacy jesteście. 

Gość Gosc
15 minut temu, Gość Gość napisał:

Popieram autorkę. Tu na forum  nie ma normalnego faceta. Same. Odchyly negatywne

Tak tylko ze oni pieprzą, ze oni są ok tylko cała reszta bllleee. 

Gość hac

Natura mnie skrzywdziła, pewne zaniedbania, wychowanie, to tak ogólnie. Zastanawiam się po prostu dlaczego ktoś czuję potrzebę dowalenia i zmieszania z błotem i tak już nieszczęśliwych ludzi. Czerpiesz z tego jakąś satysfakcję?

Gość Przystojniak

Autorka to brzydula w lekkim stopniu upośledzona tu może pluc jadem i wyladowac się 😉😄

Gość Onsam

Ja poznac kogos moge ale dziesiatki razy bylem odrzucany za to ze mieszkam z rodzicami i nie mam gadane. Ciezko wierzyc ze dalsze proby sie powiodą.

Gość Onsam

Poza tym zachowanie wiekszosci kobiet nie zacheca do poznawania ich. Cos typu hej, szukam do zwiazku, wiec pytam gdzie pracujesz, byles z kims, jak dlugo .....i h wam w d, mnie takie cos odpycha jak najdalej.

Gość Gosc
10 minut temu, Gość Przystojniak napisał:

Autorka to brzydula w lekkim stopniu upośledzona tu może pluc jadem i wyladowac się 😉😄

Do upośledzenia mi daleko na szczęście. Na samotność tez nie cierpię. 

Gość Gosc

3 minuty temu, Gość Onsam napisał:

Poza tym zachowanie wiekszosci kobiet nie zacheca do poznawania ich. Cos typu hej, szukam do zwiazku, wiec pytam gdzie pracujesz, byles z kims, jak dlugo .....i h wam w d, mnie takie cos odpycha jak najdalej.

Ty tez podejrzewam, ze masz niedużo do zaoferowania. To jest problem samotnych właśnie, zwalanie winy na innych. Zacznij gościu od siebie. 

Gość Onsam
5 minut temu, Gość Gosc napisał:

Ty tez podejrzewam, ze masz niedużo do zaoferowania. To jest problem samotnych właśnie, zwalanie winy na innych. Zacznij gościu od siebie. 

Co to znaczy zaoferowania. Wyczuwam tu wymagania a co Ty mozesz zaoferowac? Szacunek, przyjazn, szczerosc i byc przy kims caly czas. Uwazam ze mam wiele i brak tylko odwagi przez niepowodzenia. To nie zwalanie winy tylko nie podoba mi sie w ten sposob rozmowa wielu kobiet o suchych faktach z kims nieznanym. Moze one sa fajne alw spalaja swoja atrakcyjnosc na poczatku.

Gość Magda
37 minut temu, Gość hac napisał:

Natura mnie skrzywdziła, pewne zaniedbania, wychowanie, to tak ogólnie. Zastanawiam się po prostu dlaczego ktoś czuję potrzebę dowalenia i zmieszania z błotem i tak już nieszczęśliwych ludzi. Czerpiesz z tego jakąś satysfakcję?

Skoro masz tego świadomość, pracuj nad sobą, po co się uzalac i usprawiedliwiać. Nie tylko ty miałeś ciężko. I forum ci w niczym nie pomoże  ppzdr

Gość Gosc
1 godzinę temu, Gość Onsam napisał:

Co to znaczy zaoferowania. Wyczuwam tu wymagania a co Ty mozesz zaoferowac? Szacunek, przyjazn, szczerosc i byc przy kims caly czas. Uwazam ze mam wiele i brak tylko odwagi przez niepowodzenia. To nie zwalanie winy tylko nie podoba mi sie w ten sposob rozmowa wielu kobiet o suchych faktach z kims nieznanym. Moze one sa fajne alw spalaja swoja atrakcyjnosc na poczatku.

Najpierw gościu dawaj  od siebie potem pytaj się innych co inni mogą dać. Ja  pracuje nad sobą,  swoimi słabościami i tyle. 

Gość Gosc
1 godzinę temu, Gość Magda napisał:

Skoro masz tego świadomość, pracuj nad sobą, po co się uzalac i usprawiedliwiać. Nie tylko ty miałeś ciężko. I forum ci w niczym nie pomoże  ppzdr

Otóż to, pozdrawiam

Gość Onsam
3 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Najpierw gościu dawaj  od siebie potem pytaj się innych co inni mogą dać. Ja  pracuje nad sobą,  swoimi słabościami i tyle. 

Wlasnie tak robie, ale czesto kobiety chca szybko wiedziec co najwiecej mam z rzeczy materialnych. 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Onsam napisał:

Wlasnie tak robie, ale czesto kobiety chca szybko wiedziec co najwiecej mam z rzeczy materialnych. 

Ile można się uzalac? 

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość Onsam napisał:

Nie robisz, bo się mnie zapytałeś co ja mam do zaoferowania. Czy ja się pytam?  Ja to stwierdziłam, ze ty nasz niewiele do zaoferowania, a masz tylko wymagania stad twoja samotność. Kobiety tez pracują, słyszałeś o czymś takim? 

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Ile można się uzalac? 

Do  śmierci chyba😉

Gość Onsam
2 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Nie robisz, bo się mnie zapytałeś co ja mam do zaoferowania. Czy ja się pytam?  Ja to stwierdziłam, ze ty nasz niewiele do zaoferowania, a masz tylko wymagania stad twoja samotność. Kobiety tez pracują, słyszałeś o czymś takim? 

Dlatego ze Ty mnue spytalas co mam do zaoferowania. Ja kobiety nigdy nie pytam co ma czekam czy da sie poznac lub czy sama opowie o sobie. Wymagam tylko nieobojetnosci. To dobrze, kazdy powinien pracowac.

Niewiele mam mam tylko siebie i mige pokochac.

Gość Onsam
9 minut temu, Gość Gość napisał:

Ile można się uzalac? 

Opisuje tylko czeste zachowania gdy chce pogadac zwyczajnie z kobieta.