Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Spokojnych myśli

Sukces i porażka trwają kilka chwil.Ważny jest świat,do którego potem wracamy

Polecane posty

Gość Spokojnych myśli

Życie jest jak pory roku..Przechodzimy rożne sytuacje ,dojrzewamy,odradzamy się jak na wiosnę, zatapiamy w smutnej melancholii jak jesienna szaruga,jesteśmy rozpromienieni jak słońce latem i pełni chłodu jak zimowa pora.Raz jesteśmy duszą towarzystwa,raz omijamy wszystkich wzrokiem. Życzę Wam kafetarianie, abyście stworzyli taki swój świat wirtualny czy rzeczywisty, który będzie dla Was bazą, do której chce się wracać.Lato się skończyło, więc nie warto dać się depresji jesieni.Siła tkwi w człowieku,  więc warto otaczać się ludźmi, którzy będą podporą. To największa wartość 😁

Gość Piekne

Piękne słowa 😥 ale dla niektórych słońce już nie zaswieci bo nie ma po raz enty siły by próbować i walczyć. Czasem nie jeden wielki, lecz tysiące mniejszych problemów są w stanie człowieka pezerosnac i zabić. Mnie zabiła kolejna zdrada, długi, choroby, brak rodziny. 

Gość Spokojnych myśli
4 minuty temu, Gość Piekne napisał:

Piękne słowa 😥 ale dla niektórych słońce już nie zaswieci bo nie ma po raz enty siły by próbować i walczyć. Czasem nie jeden wielki, lecz tysiące mniejszych problemów są w stanie człowieka pezerosnac i zabić. Mnie zabiła kolejna zdrada, długi, choroby, brak rodziny. 

Mnie życie też parę razy przerosło, ale rodzina,przyjaciele i najważniejsze siła własnego charakteru dały mi kopa,by się pozbierać ...Nie jest sztuką być aniołem w niebie,gdy wszystko nam się układa..sztuką jest pozostać aniołem w piekle,gdy wszystko się wali.. Bo życie bywa piękne, ale i gorzkie. I tylko od nas zależy, jakim człowiekiem wyjdziemy z opresji,gdy coś nas zaboli,podetnie wiarę w siebie i w ludzi, którym się ufalo. Życzę odnalezienia siły w sobie.Gdyby można się tym dzielić jak krwią z innymi,to podzielilabym się z Tobą swoją energią i siłą. Trzymaj się dzielnie.Zacznij doceniać małe przyjemności w życiu, aż znow docenisz swoje życie.