Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie klikaj w mój avatar

Pożegnaj ze mna dzien

Polecane posty

Gość Nie klikaj w mój avatar

Tak się rodzi nowy czas ,z  dnia na dzień wszystko jest inaczej.Dzięki Tobie poznałam nowe emocje,odkryłam że mam serce  .Nazwijmy nasza znajomość fikcja oboje sobie coś wnawialiśmy.Tak tylko że ty byłeś moim mistrzem a   ja udawałam że tego nie widzę  .Dzięki Tobie czułam się czasem jak bohaterka pięknej powieści. Poszerzałam horyzonty Twojej twórczości.Nasmarowałes się przez ten czas.

Wiedz jedno ze jeśli ktoś dzięki Tobie czuję się szcześliwy nie pragnij więcej i docen to co masz nie koloryzuj prosze. Zakłady uważam za bardzo krzywdzące i poniżające dla osób nieświadomych. Dlatego nie chciałabym być z kimś kto bierze udział w takiej "zabawie".  Wiedziałam od początku że coś tu śmierdzi i się nie pomyliłam. Tak na prawdę  dzięki mnie uwierzyłeś w siebie i w swoje możliwości.

Wystarczająco namieszałeśw moim życiu dlatego znikaj czym prędzej i nie okradaj mnie z miłych wspomnień . Mam dość Twoich humorów i kłamstwek . Doceniam zaangażowanie i ogrom pracy włożony w tę niekończąca się opowieść .Nie szukaj mnie bo ja nie szukam Ciebie. Życzę Ci jak najlepiej i mam ostatnia prośbę nie baw się uczuciami bo możesz się sparzyc .To mój ostatni post.Hejterom dziękuję za miłe słowa mam to w do/opie .

Gość fikcja

ile było śmiechu 😁😁 miło wspominam ten czas 

Gość mnjkjjjjjjjj

psi ku..lasie ,,nie powinienes pracowac z mlodzieżą 

Gość Gosc

Co masz na myśli?

3 godziny temu, Gość mnjkjjjjjjjj napisał:

psi ku..lasie ,,nie powinienes pracowac z mlodzieżą