Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kaja 123

Lewatywa

Polecane posty

Hej! Czy robicie  przed sexem analnym lewatywy? Pytanie dotyczy i kobiet i mężczyzn 🙂

Gość gość

Kupka niewiasty jest jak czekolada więc po co to robić.

Gość gość

Oczywiście, zarówno jako obowiązek, jak i przyjemność. Często po prostu robię na wszelki wypadek, lub po prostu jako rutynowy element wieczornej toalety. Płuk, prysznic, płuk, mycie ząbków, płuk, dezodorant, płuk, pachnidełko na paseczek włosków, płuk i do łóżka.

Gość gość

Robiliśmy to bez lewatywy i było czysto. Chociaż czasem też się przygotowywałam. Dla mnie większym dylematem są pierdy po analu, na dodatek mokre (zwłaszcza gdy robimy to bez gumki). Też tak macie?

Gość gość

też miałam problem z intensywnie występującymi "bączkami" po analu. To w zasadzie był czas kiedy uczyliśmy się tych zabaw, nie byłam gotowa na przyjęcie go głęboko - całego. Wchodził i wychodził, czasem rytmicznie. To było nawet fajne uczucie, taka intensyfikacja "zakazanego owocu". Jak nauczyłam się głęboko rozluźniać - trochę prób i ćwiczeń no i klapsy w pupę, zaczął wchodzić głęboko i pracować od wejścia 1/2 do pełnej głębokości.Wtedy bączki zniknęły.

Gość Ooo

Nie polecam anala. Uszkodzilam zwieracz :(

Gość gość

winien facet fujara - pchał się na hama, zamiast popracować nad rozluźnieniem. Mój jak się zniecierpliwi to w ostateczności rozluźnia mnie klapsami, zawsze działają.