Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Minimalna

Seks A myśli samob.

Polecane posty

Gość Gość
16 minut temu, Gość Gość napisał:

Widać idiøtko bo się rzucasz jak pchły na dupie.

Gdzie mnie jeszcze zobaczysz durna jełopo ze schizofrenią?

Gość Minimalna
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

W takim razie faktycznie warto rozważyć terapię systemową albo ustawienia Hellingerowskie. Ty karząc sama siebie (myśli samobójcze) za seks, wchodzisz w rolę zgwałconej babci i zarazem odrzuconego przez matkę ojca. To niestety normalne, z punktu widzenia psychobiologii, dla systemu rodzinnego, że potomkowie niejako starają się "odpokutować' symbolicznie za to, co stało się złego ich przodkom, natomiast terapia albo Ustawienia służą właśnie temu, by od tego się uwolnić i napisać swoją historię samemu. Bo na to zasługujesz. Bo nie musisz cierpieć w imię przodków. To już im nie pomoże. Cierpienie w imię przodków to pułapka. Warto ich uznać, uszanować ich ból i cierpienie, i to, że dzięki nim tutaj jesteś. A potem ruszyć dalej, zrzucając z siebie ten bagaż traum i zostawiając za sobą 💝

Dzięki za odpowiedź. Przemyśle pójście na terapię, choć i tu mam już doświadczenie. Nie ustawienia, ale psychoterapia, tak . Nie poruszałam co prawda tych najgorszych tematów....bałam się w ogóle to ruszać.

Gość gość
24 minuty temu, Gość Gość napisał:

Ty naprawdę masz coś z garem. Wszystko odnosisz do siebie jak typowy schizofrenik. Popiērdolency tu siedzą.

Odezwała się normalna...Żal.

Gość Gość
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Gdzie mnie jeszcze zobaczysz durna jełopo ze schizofrenią?

No elo podróbo wieczi. Popracuj nad rubachem z Frojdem. 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Minimalna napisał:

Dzięki za odpowiedź. Przemyśle pójście na terapię, choć i tu mam już doświadczenie. Nie ustawienia, ale psychoterapia, tak . Nie poruszałam co prawda tych najgorszych tematów....bałam się w ogóle to ruszać.

Bardzo proszę 💝 Największą podzięką będzie dla mnie, gdy będzie Ci lepiej 💝 No tak, w takiej sytuacji faktycznie nic dziwnego, że terapia nie przyniosła w tym obszarze poprawy, bo tu trzeba naprawdę sięgnąć głębiej...Przemyśl te ustawienia, tylko koniecznie robione przez profesjonalistę, psychiatrę lub psychologa. W twoim przypadku one mogłyby nawet rozwiązać problem bez szczególnej pracy dodatkowej. Chociaż terapię jak najbardziej kontynuować warto, tylko trzeba dobrze dobrać nurt do swoich problemów. U ciebie dobra byłaby systemowa, albo analityczna, w sumie Lowena też można rozważyć. 

Gość Beks
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Bardzo proszę 💝 Największą podzięką będzie dla mnie, gdy będzie Ci lepiej 💝 No tak, w takiej sytuacji faktycznie nic dziwnego, że terapia nie przyniosła w tym obszarze poprawy, bo tu trzeba naprawdę sięgnąć głębiej...Przemyśl te ustawienia, tylko koniecznie robione przez profesjonalistę, psychiatrę lub psychologa. W twoim przypadku one mogłyby nawet rozwiązać problem bez szczególnej pracy dodatkowej. Chociaż terapię jak najbardziej kontynuować warto, tylko trzeba dobrze dobrać nurt do swoich problemów. U ciebie dobra byłaby systemowa, albo analityczna, w sumie Lowena też można rozważyć. 

A rubacha zabrałaś na terapię elektrowstrzasami? 

Gość Gość
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Lepiej ty popracuj nad swoją traumą analną i zboczoną prostacką rodzinką szm/ato.  Twoja koprofilia, zaburzenia seksualne i schizofrenia z niczego się nie wzięły bękarcico z plebsu ✋ Pozdrów zboczoną babkę i resztę ferajny molestowana zdziro.  Żebyś choć raz coś dobrego wniosła swoim postem oszołomko...Lepiej będzie dla ciebie jak zdechniesz. I tak się stanie. Zobaczysz. 

Gość w kość
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

O Freudzie pisał ktoś inny, IM.BECYLU. 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Beks napisał:

A rubacha zabrałaś na terapię elektrowstrzasami? 

Tylko jak ty weźmiesz na nią swoją babkę Rubacho. Choćby z grobu. Chociaż w tym przypadku to już musztarda po obiedzie. Trzeba nad twoją pedo/filią i podniecaniem się gównem popracować. Chociaż wszyscy wiemy że tobie i tak Gostynin pisany prędzej czy później, zmaskulinizowana krowo. O ile dożyjesz. A nie sądzę. 

Gość gość
2 minuty temu, Gość w kość napisał:

O Freudzie pisał ktoś inny, IM.BECYLU. 

Wieczorna Rubacha  już pisze o sobie w 3 osobie i  ma schizy bo znowu zaczyna się p r z y p i e r d a l a ć do Nimfy i pisać p e d o f i l s k i e aluzje, co się dzieje zawsze jak tylko widzi czyjąś sensowną wypowiedź i zakłada że to Nimfa, chyba trzeba ignorować

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Lepiej ty popracuj nad swoją traumą analną i zboczoną prostacką rodzinką szm/ato.  Twoja koprofilia, zaburzenia seksualne i schizofrenia z niczego się nie wzięły bękarcico z plebsu ✋ Pozdrów zboczoną babkę i resztę ferajny molestowana zdziro.  Żebyś choć raz coś dobrego wniosła swoim postem oszołomko...Lepiej będzie dla ciebie jak zdechniesz. I tak się stanie. Zobaczysz. 

No popacz. A ja myślałam że będę zy  wiecznie bo jestem nieśmiertelna. Twoje życzenia ugodza prosto w ciebie 😘 psychiczna sciero pozujaca na kogoś lepszego a która ma szambo w pysku tylko wystarczy wcisnąć antenke w zrytym berecie. 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

No popacz. A ja myślałam że będę zy  wiecznie bo jestem nieśmiertelna. Twoje życzenia ugodza prosto w ciebie 😘 psychiczna sciero pozujaca na kogoś lepszego a która ma szambo w pysku tylko wystarczy wcisnąć antenke w zrytym berecie. 

To nie ja tu każdemu życzę śmierci i nią grożę ✋ Może lepiej nie wypowiadaj się na tema karmy bo według tejże już powinnaś już być martwa ✋🤣A że nikt ci już nie nadstawia drugiego polika to chyba się nie dziwisz? Amebo? Popatrz ile dobra vs zła wnosisz do życia (choćby na tym forum) ty, a ile ja i sama wyciągnij odpowiednie wnioski ✋ To nie ja mam na koncie molestowanie drugiej dziewczyny chorymi pedo/filskimi tekstami czy nękanie drugiego człowieka. Swoimi postami wnoszę gdy tylko mogę pomoc. Co nie zmienia faktu że nie będę sobie pozwalać wchodzić na łeb takim patologicznym rubasznym śmieciom jak ty. 

Gość Hipokryzja
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

To nie ja tu każdemu życzę śmierci i nią grożę ✋ Może lepiej nie wypowiadaj się na tema karmy bo według tejże już powinnaś już być martwa ✋🤣A że nikt ci już nie nadstawia drugiego polika to chyba się nie dziwisz? Amebo? Popatrz ile dobra vs zła wnosisz do życia (choćby na tym forum) ty, a ile ja i sama wyciągnij odpowiednie wnioski ✋ To nie ja mam na koncie molestowanie drugiej dziewczyny chorymi pedo/filskimi tekstami czy nękanie drugiego człowieka. Swoimi postami wnoszę gdy tylko mogę pomoc. Co nie zmienia faktu że nie będę sobie pozwalać wchodzić na łeb takim patologicznym rubasznym śmieciom jak ty. 

Jak zwykle histeria egzaltacja i narcyzm 😴 zieww

Gość gosc
7 minut temu, Gość Gość napisał:

to ty juz dawno powinnas zdechnac  xD Wieczorna hipokrytka zësrana xD Nimfa komus pomaga i robi coś fajnego więc ty jak zawsze sie do niej smierdzacy ścierwiu przypierdälasz i to jeszcze robiąc ...äne aluzje do pëdofilskich tekstów xD  którymi ją zresztą sama  nękałaś xD jesteś żałosna as fuck ściero xD

Gość Gość
Przed chwilą, Gość gosc napisał:

to ty juz dawno powinnas zdechnac  xD Wieczorna hipokrytka zësrana xD Nimfa komus pomaga i robi coś fajnego więc ty jak zawsze sie do niej smierdzacy ścierwiu przypierdälasz i to jeszcze robiąc ...äne aluzje do pëdofilskich tekstów xD  którymi ją zresztą sama  nękałaś xD jesteś żałosna as fuck ściero xD

Zawsze tam gdzie ty jeee. Rozszczep jaźni iks de heheszka z Ciebie.

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Hipokryzja napisał:

Jak zwykle histeria egzaltacja i narcyzm 😴 zieww

Piszesz o swoich dolegliwościach chorobowych Wieczi? Pominęłaś niestety najważniejsze, czyli zaburzenia z kręgu koprofilii i pedo/filii i schizofrenię. Może dlatego jest z twoją psychiką jak jest. Ja wiem że nie miałaś łatwego startu, a dzisiaj czeka Cię kolejny dzień miernego życia, ale to nie powód, by wyładowywać się na kimś, molestować drugą osobę czy odbierać autorce tematu szansę na pomoc przez wszczynanie kłótni swoimi obrzydliwymi zaczepkami. Pojmij to tymi kilkoma komórkami które, miejmy nadzieję, Ci się ostały w tej pustej, wielkiej głowie.

Gość gosc
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Zawsze tam gdzie ty jeee. Rozszczep jaźni iks de heheszka z Ciebie.

ty mialas rozszczep dupy jak ci stara majstrowała czopkami przy tym rozwalonym dupsku i o tym jakos nie rozmawiamy schizusie xD pewnie wlasnie dlatego napastujesz teraz chorymi tekstami  innych i jarasz sie gównem i kazirodztwem xD jesteś większym przegrywem od Konona xD

Gość gosc

haha ode mnie też masz życzenia milego dnia w tyrze żałosna przegrywko xD podziękuj rodzince że nie dość że ciebie molestowali i spaczyli to jeszcze musisz zapierdälać w chüjowych warunkach jak parób xD tyle że tak ma od chüja ludzi i jakoś nie są takimi zerami jak ty a nawet wychodzą z przegrywu xD 

Gość gosc
11 minut temu, Gość Gość napisał:

propsuję xD dobrze pojachana Wieczorna xD a ty się nie przejmuj się przegrywką i pomagaj ludziom jak możesz, a śmiecia pëdofilskiego olej bo stara ją spaczyła bezpowrotnie i Wieczi już zawsze będzie zaburzeńcem dochodzącym do tekstów o kazirodztwie i gunvie  xD aż padochnie wieprzocha nieoskrobana xD

Gość NoStereotypia

Bawić mnie już zaczyna, jak ta zboczona locha tutaj podskakuje i kłapie tym iepełnozębnym paszczem "hipokryzja, hipokryzja", podczas gdy sama nieraz się tutaj popisała rekordowym natężeniem tej cechy 😂 Ona jest taka żałosna 😂

Gość Gość
4 minuty temu, Gość gosc napisał:

propsuję xD dobrze pojachana Wieczorna xD a ty się nie przejmuj się przegrywką i pomagaj ludziom jak możesz, a śmiecia pëdofilskiego olej bo stara ją spaczyła bezpowrotnie i Wieczi już zawsze będzie zaburzeńcem dochodzącym do tekstów o kazirodztwie i gunvie  xD aż padochnie wieprzocha nieoskrobana xD

Dzięki za miłe słowa, ale myślę, że babsko trzeba tak czy inaczej unieszkodliwić, bo nawet w tym temacie, kolejnej osobie odebrała szansę na pomoc i ogólnie okazję do konstruktywnej dyskusji. Przecież ona działa na szkodę tego forum. 

Gość gość

Miło tak zobaczyć po powrocie z pracy do domu jak internetowi Light Wariors masakruje ped0filke. Brawo samosiokowbojki 🙂 

ped0filka tango dowm