Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olcia

Funkcjonalny dywan do mieszkania

Polecane posty

Gość Olcia

Witajcie,
szukam dywanu do mieszkania który dobrze będzie wyglądał ale też będzie łatwy w utrzymaniu i czyszczeniu. Dużo słyszałam o dywanach akrylowych jednak nie za bardzo przypadły mi do gustu.

Gość Berbatof

Nie ma dywanu łatwego w utrzymaniu. O każdy należy dbać, wymaga odpowiedniej pielęgnacji.

Gość Cleusia

Nie przesadzajmy już z tym dbaniem – jak raz czy dwa razy w tygodniu odkurzysz to będzie wystarczająca. Mam jednak na myśli dywany z krótkim runem i raczej syntetyczne.

Gość HaHania

Ciężko jest pogodzić ładny wygląd i łatwość utrzymania.

Gość SamaPrawda81
5 minut temu, Gość HaHania napisał:

Ciężko jest pogodzić ładny wygląd i łatwość utrzymania.

HaniaMarzycielka

Gość Justii

Ja mam shaggy dywan i przyznam, że w utrzymaniu jest problematyczny. Jednak nie zamieniłabym go na żaden inny.

Gość Berbatof

Shaggy w twoim przypadku odpada. Przy tym idzie się po prostu zajechać. Dywan jest dla człowieka a nie człowiek dla dywanu (dbanie o niego to udręka).

Gość gość

Mam ręcznie robiony dywan, zamówiony z fanpage pracowni sznurka. Nie chciałam dywanu z długim włosiem, bo wiem, że jest straszny w utrzymaniu. A ten dywan jest bardzo ładny, okrągły, mnie pasuje. 

Gość Franiee

Już nie przesadzajmy. Mnie się wydaje, że jesteś leniwy i po prostu nie chce Ci się sprzątać i idziesz na łatwiznę. Dla takich jest rozwiązanie – panele albo parkiet... i tyle ode mnie.

Gość Gousu

A patrzyłaś na dywany marki Dywilan? Polski producent który robi naprawdę świetne dywany.

Gość Olcia

Patrzyłam bardziej ogólnie na dywany (wzory, aranżacje, itd.) - raczej w zakresie producentów nie mam przywiązania.

Gość A.Witek

Dywany z długim włosem tzw. shaggy rzeczywiście trudno odkurzać, do tego nie są polecane alergikom, ani właścicielom psów czy kotów. Dla pani Oli idealnym rozwiązaniem będą dywany łatwo czyszczące Carpet Decor z firmy Fargotex. Zawierają one innowacyjną technologię magic home oraz są easy clean dzięki czemu praktycznie każdy rodzaj zabrudzenia można wyczyścić za pomocą wody oraz ręcznika papierowego z wyłączeniem środków chemicznych!

Pozdrawiamy,
Dywany A.Witek - https://sklep24.dywanywitek.pl