Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Daniel

Panie, nie ma tabu, odpowiem na każde pytanie o mnie!

Polecane posty

Gość Daniel

Cześć z tej strony Daniel, lat 25, fajny otwarty na życie chłopak mieszkający w dużym mieście. Sporo przeszedłem w związkach, dużo eksperymentowałem, rozmawiając w sieci wiem też że jestem ponad przeciętnie nakręcony, nabuzowany. Dlatego chętnie zostanę przy dowolnym temacie związanym z chłopakami, tym co robimy, jak eksperymentujemy itp. itd. Czekam:)

Gość Ja sam

Nikt nic? Żadnych rekordów Panie nie chcecie?

Gość Ciekawska

No dobrze, to jakie masz wymiary:)

Gość Zaintrygowana

Wyślesz jpg?

Gość Ja sam

Hej, nareszcie:) otóż na długość to 16,5-18,5cm w zależności od tego ile pościłem, czy go rozciagałem, czy go wiązałem itp. na szerokość to 5,5-6,5cm w główce i to też zależy jak bardzo go "duszę" 🙂 przy większej wartości robi się fioletowy aż, ale radość wielka czy podczas sikania czy wytrysku. Grubość to ok12cm więc całkiem proporcjonalnie:) co do zdjęć, piszcie proszę co chcecie zobaczyć na: makaron8@interia.eu

Gość Zaintrygowana

Świetnie. Ale jesteś nowy na forum dlatego musisz jpg wrzucić w tym miejscu, po to żebyś był ochrzczony. Każdy nowy tak robi. Kolejnym etapem są świństewka, a na koniec poczta czy komunikator.

Gość Ja sam

Zapraszam na maila:) pytajcie dalej!

Gość Ja sam

No dobra, to któraś z Pań, obok Zaintrygowanej chce mnie nago? Naprawdę nie ma pytań?:) Ile razy dziennie najwięcej dałem radę, jak daleko strzeliłem, jakieś nagie sytuacje, niechciane wzwody w miejscach publicznych?? Nic??

Gość Sheryl76

Strzelasz na odległość? to jaki masz zasięg? ☺️

Gość Ja sam

W pozycji stojącej, bez wychylania się i innych ruchów (poza ręką), licząc od końca penisa w zwodzie do najdalszego śladu to dokładnie 2metry 81cm 🙂 - wynik ten uzyskałem po 3dniach poszczenia, w dniu próby podniecałem się przez około 3 godziny (żeby nasienie było płynne) a przed próbą dałem penisowi odpocząć na 20mintu i strzeliłem! Nawiasem mówiąc orgazm nieziemski bo główkę napompowalem do czerwoności (żeby cewka była możliwie ciasna i ciśnienie większe a co za tym idzie zasięg). Pytajcie dalej!

Gość Ja sam

Moderator nie pozwolił na wpis:) napiszę tylko że 2,81m. Reszta przygotowań i sposobu pomiaru na mailu jak chcecie.

Gość Sheryl76

Imponujące rezultaty 😯

Gość Ja sam

A dziękuję:) sporo przygotowań ale się udało coś strzelić! Miałem wtedy 20lat to były najlepsze chwile. Wtedy to dosłownie co 5minut musiałem coś z nim zrobić:p unosił się wiecznie, teraz jest trochę lepiej

Gość Ja sam

Drogie Panie, już nic Was nie ciekawi w męskim ciele?