Gość Mam pytanie Napisano Wrzesień 9, 2019 Czy do sprzątania, zmywania etc. używacie gumowych rękawiczek? Mi ostatnio od kontaktu z detergentami niszczą się ręce i nie wiem czy zainwestować w rękawiczki czy nie. A może jakieś kremy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość beta Napisano Wrzesień 9, 2019 Ja nie używam- nieumiem nic zrobic w rękawiczkach. Weź sobie regularnie kremuj te ręce jakimś nawilzającym kremem i będzie dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Wrzesień 9, 2019 Na początku były problemy, ale teraz w trosce o dłonie jestem przyzwyczajona do używania rękawiczek. Polecam np. długie rękawiczki Viledy - mocne i wygodne. A w rękawiczkach robię całą gamę domowych prac - zmywam, ścieram kurze, myję sanitariaty, okna; mam je na sobie profilaktycznie nawet przy myciu mopem czy zwykłym zamiataniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mizz Napisano Wrzesień 21, 2019 Uzywam i to roznych: jednorazowych do spraw bardzo brudnych, wielorazowych do prac czysciejszych. Warto, a nawet trzeba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kazamate 0 Napisano Listopad 18, 2021 W domu mam zapas rękawiczek. Mam delikatną cerę, tak więc w rękawiczkach sprzątam farbuję włosy jak również robię sobie paznokcie ( maluję paznokcie lakierem hybrydowym) Dzieki temu moje dłonie wygladają o wiele lepiej niż wcześniej, kiedy rękawiczek do takich rzeczy nie wykorzystywałam. Rękawiczki polecam zamawiać w sieci https://sklep.meringer.pl/rekawice/niemedyczne.html Tutaj są w dobrych cenach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foqa 0 Napisano Listopad 23, 2021 do zmywania nie, do sprzątania czasem tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach