Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 9292

Jakiś podróżnik powiedział że polki są najbrzydsze z Europy wschodniej xD

Polecane posty

Gość 9292

W sumie to prawda polki są wulgarne męskie i brzydkie xD

Gość 83838

Wystarczy popatrzeć jak niektóre z nich się wyrażają na forum , mój pies ma czysciej w doopie niż one w mordzie xD

Gość Prawitscheck_34

Podobno słynny Giovani Giacomo de Sengal, powszechnie znany jako Casanova, napisał coś takiego

Gość Nie podobno
8 minut temu, Gość Prawitscheck_34 napisał:

Podobno słynny Giovani Giacomo de Sengal, powszechnie znany jako Casanova, napisał coś takiego

Tak określił Polki.

Gość Człowiek nikt
21 minut temu, Gość Prawitscheck_34 napisał:

Ludzie mają różne gusta. 

Gość gość
2 godziny temu, Gość Człowiek nikt napisał:

Ludzie mają różne gusta. 

i warto doczytać dlaczego, a poza tym wielki Casanowa był impotentem, co powszechnie wiadomo i opisano . Inna sprawa, ze w jego czasach w tych peruczkach z hodowlą wszy pod nimi, niedomyciem, waleniem kupska po kątach w pałacach (tak tak, po to tyle zamków na Loarze, zę co jakiś czas trzeba było taki cąłkiem zasrany opuścić i wysprzątac), zmianami na twarzy od chorób wenerycznych (francuzka choroba) kanon urody daleko odbiegał od dzisiejszego, wieć sie mały onanisto tak nie podniecaj, bo sam byś nie miał odwagi wygrzmocić zagranicznej arystkokratki z tryprem i  kąpanej 2 razy w roku. 

Gość gość
3 minuty temu, Gość gość napisał:

i warto doczytać dlaczego, a poza tym wielki Casanowa był impotentem, co powszechnie wiadomo i opisano . Inna sprawa, ze w jego czasach w tych peruczkach z hodowlą wszy pod nimi, niedomyciem, waleniem kupska po kątach w pałacach (tak tak, po to tyle zamków na Loarze, zę co jakiś czas trzeba było taki cąłkiem zasrany opuścić i wysprzątac), zmianami na twarzy od chorób wenerycznych (francuzka choroba) kanon urody daleko odbiegał od dzisiejszego, wieć sie mały onanisto tak nie podniecaj, bo sam byś nie miał odwagi wygrzmocić zagranicznej arystkokratki z tryprem i  kąpanej 2 razy w roku. 

Casanovai jego gust: Tam dał się opętać namiętności do prostytutki Charpillon, która go zwodziła i poniżała na każdym kroku. Napisał „od tego dnia, gdy poznałem Charpillon, zacząłem umierać”]. Uciekł z Londynu w marcu 1764 roku, będąc zamieszanym w wykup fałszywego weksla i wywożąc ze sobą swój czwarty przypadek rzeżączki. 😄

dziwisz sie,,że żadna normalna nie chiała z nim spać, wtedy choroba weneryczna to był wyrok śmierci

Gość gość

i przy okazji Casanowa kiedy przyjechał do Polski był spłukany, a człowiek z jego pozycja musiał sie pokazac, powóz, stroje, kolacje , bywanie, biedaka po prostu nie było stać na kochankę i stąd w Warszawie prowadził ascetyczny tryb zycia. Ze zwykłej biedy . zResztą wiele kobiet nie widział, bo akurat w czasie pobytu w naszym kraju głownie siedział w bibliotece: Nie mając funduszy na wizyty w jaskiniach hazardu i francuskich czy włoskich teatrach, gdzie mógłbym poznać jakąś dziewczynę, polubiłem bibliotekę biskupa Kijowa, monsieur Załuskiego, a bardziej jeszcze jego samego. (…) Spędzałem tam prawie każdy poranek