Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pozytywnie

W oczekiwaniu na dwie kreseczki :)

Polecane posty

Gość Pozytywnie

Czy ktoś tak jak ja czeka z niecierpliwością na 2 kreseczki na teście ciążowym ? 

Gość misiamisia

Ja czekam:). To mój pierwszy cykl starań więc czuję że i tak nic z tego nie będzie.

Miesiączkę mam mieć 13.09 ale czuję że już nadchodzi.

Gość Pozytywnie

Witaj :) mój również pierwszy cykl starań po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych. U mnie ostatnia @ była 14/8 zakładam ,że moje cykle będą takie długie jak przed tabletkami czyli 30-31 . Czyli  13- 14/9 powinnam dostać @. 

Mam nadzieję, że nie nadejdzie . :)kupiłam kilka testów ciążowych ( podobno można testować 6 dni przed terminem @) kusi mnie kusi ,żeby jutro testować :) 

Gość misiamisia

Ja nie testuję. Dopiero jak nie dostanę @, czyli 14/15 . Na razie to się nakręcam, że PMS jest podobny do pierwszych objawów.

Noo zobaczymy:)

Gość Niespodzianka
10 minut temu, Gość misiamisia napisał:

Ja nie testuję. Dopiero jak nie dostanę @, czyli 14/15 . Na razie to się nakręcam, że PMS jest podobny do pierwszych objawów.

Noo zobaczymy:)

Ja należę do tych niecierpliwych niestety 😁

Gość Pozytywnie

Zrobiłam test , wynik wyszedł negatywny . Tym razem się nie udało . Nie mam już nadzieji . Czekam teraz tylko na @, żebyśmy mogli działać dalej :) teraz dla pewności kupię testy owulacyjne , żeby wiedzieć czy w ogóle po odstawieniu tabletek mam owulacje 

i mam bardziej złożony problem ale może będę mogła się komuś wyżalić, bo już nie daje rady 😞 mam nadzieję że jest tu nas więcej z tym problemem

Gość Poziomka

Ja jestem :) Dołączę do tej dyskusji, bo się strasznie nakręcam ;) Odstawiłam tabelki miesiąc temu, po 4 latach i to był pierwszy cykl i... @ spóźnia mi się juz 4 dni, w 2 dniu zrobiłam test i negatywny niestety :( ale od tygodnia odczuwam kłucie w podbrzuszu jakbym miała dostać @, a tu nic... i non stop uczycie wilgotności.. 

Gość Pozytywnie

Bożenka :) dawaj do nas :) po to tu jesteśmy , żeby móc się wygadać . 

Poziomka może trzeba powtórzyć test ??

Gość Poziomka

Nie chce sie jeszcze bardziej nakręcać tymi testami... moze po prostu mi sie cykl rozchwiał totalnie od tej antykoncepcji :(

Gość misiamisia

Mam to samo, kłucie brzucha, trochę ból krzyża i to uczucie wilgotności...

z drugiej strony przed @ też tak miałam:(

Gość Ewa
19 godzin temu, Gość Pozytywnie napisał:

Witaj :) mój również pierwszy cykl starań po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych. U mnie ostatnia @ była 14/8 zakładam ,że moje cykle będą takie długie jak przed tabletkami czyli 30-31 . Czyli  13- 14/9 powinnam dostać @. 

Mam nadzieję, że nie nadejdzie . :)kupiłam kilka testów ciążowych ( podobno można testować 6 dni przed terminem @) kusi mnie kusi ,żeby jutro testować :) 

Ja też czekam,  a tabletki antykoncepcyjne odstawiłam rok temu i teraz jest problem z zajściem A brałam je 4 lata.

Gość Pozytywnie

mam nadzieje , że u mnie owulacja jednak wróciła i jeszcze trochę się łudzę , że po prostu test mi zrobił psikusa i jednak @nie nadejdzie 

Ja wam powiem ze już się przestałam oszukiwać i łudzić ze coś z tego wyjdzie ... po prostu  znowu mój cykl zwariował i trzeba będzie wywoływać okres 

Bo staram się już trzy lata wczesniej  się udało ale poroniłam w 9 tyg i od tamtej pory nic. Delikatnie mówiąc już trochę z mężem poddaliśmy się ze w ogóle kiedyś doczekam dwóch kreseczek 

Gość Poziomka

Bożenka, a miałaś monitorowanie cyklu?

Miałam niby wszystko ok w dodatku około 3 miesięcy temu miałam robiona drożność . Teraz tez miałam sie umówić na monitoring ale znowu mi cykl zwariował a już sie cieszyłam ze wszystko było idealnie 

Piersi mam nabrzmiałe, zamiast okresu miałam trzy dni brązowy śluz i pobolewa mnie czasem brzuch ale to by było na tyle...do ginekologa mojego się na razie umówić nie mogę bo ma wolne do połowy października ... już sama nie wiem co mam począć 😞

Gość Pozytywnie

Bożenka idź do innego ginekologa 

u mnie 29 dc i na razie cisza 

Nie chce ciagle zmieniać lekarzy bo co jeden lekarz to inne zdanie inne leki i w ogóle a do tego chodzę jakoś od lutego albo marca 

Gość Pozytywnie
5 godzin temu, Bozenka21 napisał:

Nie chce ciagle zmieniać lekarzy bo co jeden lekarz to inne zdanie inne leki i w ogóle a do tego chodzę jakoś od lutego albo marca 

Idź po prostu sprawdź gdziekolwiek co jest grane a do swojego lekarza pójdziesz normalnie jak wróci po urlopie 

Gość Pozytywnie
2 minuty temu, Bozenka21 napisał:

Może się umówię bo tez już nie wiem co się dzieje 

Idź i sprawdź bo to nie są żarty kochana 

No właśnie myślałam ze ktoś mi coś pomoże doradzi bo ktoś miał podobne objawy czy coś ... 

Ale trzeba zadzwonić i się umowic a szczerze to u siebie nawet nie wiem do jakiego pójść ... 

Gość Pozytywnie
26 minut temu, Bozenka21 napisał:

Ale trzeba zadzwonić i się umowic a szczerze to u siebie nawet nie wiem do jakiego pójść ... 

Nie wiem z jakiego miasta jesteś ale są na bank jakieś prywatne gabinety w twojej miejscowości 

Są.... napewno coś znajdę dziś od rana złe się czuje nie mam apetytu na wymioty mnie ciągnie i do pracy i nie poszłam narazie leżę w łóżku 

Gość PozyTywnie

U mnie 30 dc test negatywny 

za dwa dni powinnam dostać @ tak bardzo bym chciała żeby test wyszedł pozytywny ale już chyba nie ma się co łudzić :( 

Ja chyba dla pewności zrobię jeszcze jutro jeden test a później się umówię dzisiaj jest masakra niemam w ogóle siły do życia