Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marzennnna42323

wypełniacz Restylane

Polecane posty

Gość Marzennnna42323

Wypełniacz Restylane - jak długo utrzymuje się efekt po zabiegu?

Gość Floorka

U mnie efekt powiększonych ust trzymał się około 10 miesięcy, przy czym już po 7-8 stopniowo trochę malał. Dla mnie to długo, bo jak czasem rozmawiam z koleżankami to u nich po 3 miesiącach już nic nie ma. A ten kwas jest naprawdę dobry, długo się trzyma. 

Gość Doris
1 godzinę temu, Gość Floorka napisał:

U mnie efekt powiększonych ust trzymał się około 10 miesięcy, przy czym już po 7-8 stopniowo trochę malał. Dla mnie to długo, bo jak czasem rozmawiam z koleżankami to u nich po 3 miesiącach już nic nie ma. A ten kwas jest naprawdę dobry, długo się trzyma. 

U mnie podobnie. Powiększałam usta jakoś na przełomie roku i byłam na dniach na zabiegu. Restylane to jedna z najlepszych marek produktów dla gabinetów medycy estetycznej. Ja jestem wielką fanką, nie tylko ze względu na zadowalający efekt, ale tez bezpieczeństwo, które jest dla tej marki bardzo ważne. Jak się orientowałam, mają najlepiej przebadane produkty na rynku. A ta inicjatywa z Custom Pack? Moim zdaniem rewelacja. Na pewno pomaga to wyeliminować ryzyko ewentualnych komplikacji, które mogłyby spowodować złe warunki sanitarne.

Gość Klaudynka33
Dnia 16.09.2019 o 21:23, Gość Doris napisał:

U mnie podobnie. Powiększałam usta jakoś na przełomie roku i byłam na dniach na zabiegu. Restylane to jedna z najlepszych marek produktów dla gabinetów medycy estetycznej. Ja jestem wielką fanką, nie tylko ze względu na zadowalający efekt, ale tez bezpieczeństwo, które jest dla tej marki bardzo ważne. Jak się orientowałam, mają najlepiej przebadane produkty na rynku. A ta inicjatywa z Custom Pack? Moim zdaniem rewelacja. Na pewno pomaga to wyeliminować ryzyko ewentualnych komplikacji, które mogłyby spowodować złe warunki sanitarne.

Dobrze że jest coś takiego jak właśnie te Custom Packi. W ogóle widziałyście dziewczyny co sie może stać po wstrzyknięciu kwasu, gdzie nie została zachowana higiena? ... ja widzialam... masakra. 😕

Gość Sylwia

Każdy gabinet powinien mieć te zestawy Custm Pack od Restylane u siebie. Maksymalizuje to bezpieczeństwo zabiegu. No i jest dużo łatwiej, bo wszystko już przyogotowane, sterylne, nie trzeba samemu kompletować. 

Gość Olwika889

Restylane jest bardzo dobrym wypełniaczem 😉 bardzo ładnie wypełnia usta i dobrze je nawilża 😉