Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kinga

Ciąża - ciężko mi zaakceptować swój wygląd

Polecane posty

Gość Kinga

Mam jakiegoś doła a powinnam się cieszyć... Jestem w ciąży na początku 6 miesiąca i ciężko mi zaakceptować swóje odbicie w lustrze. Prawie rok temu bardzo dużo schudłam ze sporej nadwagi, podobałam się sobie, byłam szczupła. Teraz patrząc na siebie widzę tylko ten brzuch, on jest ogromny, wciecia w talii brak i uda robią się pełniejsze... Od początku przytyłam ponad 4 kg a i tak wydaje mi się, że to za dużo, nie obzeram słodyczami i weglowodanami. Niestety jestem niska i każdy kg od razu u mnie widać. Czuje się jak buka z Muminków!!! 

Gość Kinga

Co zrobisz? Ja zawsze bylam szczupla. W pierwszej ciąży do 6 mca przytylam 3,9kg a skonczylam na +21 kg :/ teraz jestem w 2 ciąży w 4 mcu i jak na razie +1 kg ale wiem ze ta koncowka najgorsza. 

Gość Malinka

Nie przejmuj się. Jak będziesz karmić piersią wszystko pięknie zejdzie. Kilogramów masz mało na plusie. A wygląd w ciąży to często opuchlizna.

Gość Gość

Dzięki dziewczyny! Wydaje mi się, że wszędzie widzę zgrabne ciezarne... Pocieszam się, że jeszcze ponad 3 miesiące i koniec. 

Gość gość

Mi też było ciężko, czułam się jak wielorybica. Pocieszałam się że to minie, starałam się dbać o siebie i o skórę, żeby nie mieć rozstępów i żeby potem nie była obwisła. Chodziłam też na zajęcia sportowe dla ciężarnych, to mi na psychikę bardzo pomagało. Po urodzeniu dziecka też o siebie dbałam i nie odpuszczałam sobie, jak większość mam więc szybko wróciłam do formy