Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego się tak wpirtalasz do mojego życia

Polecane posty

Gość Sylwia s
5 minut temu, Gość Sylwia napisał:

A do ciebie wróci to że zyczysz komuś śmierci, niech cię spotka to czego życzysz mnie i całe twoje zło i pieniactwo niech do ciebie wroci i zniszczy ci życie, jeszcze raz cię PRZEKLINAM i nie boję się, nie mam nic do stracenia a ty owszem. Bądź przekleta, obłudnico. Jesteś tak zła, jak udajesz świetą. I przeklnę cię tyle razy ile tu jeszcze coś wymędzisz. 

Dlaczego się podszywasz moim imiemue?Jak można kogoś p rzeklinac ?Idź do kościoła .Pomodl się .Ja się pomodle o rozum dla Ciebie.

Gość Sylwia s
6 minut temu, Gość gość napisał:

A kto z nas chciał żebyś dokonała aborcję? Puknij się w tę chorą głowę kobieto. 

Puknij to się Ty!Mariola dała Rafałowi adres do konowala na Czechy.Za dwie ręceręce mnie do auta ciągnął wyrwałam się!Pamięć mam dobrą !

Gość Sylwia s

I nie chorą.!Nie życzę sobie!

Gość gość
1 minutę temu, Gość Sylwia s napisał:

Puknij to się Ty!Mariola dała Rafałowi adres do konowala na Czechy.Za dwie ręceręce mnie do auta ciągnął wyrwałam się!Pamięć mam dobrą !

Tak, tutaj własnie siedzą Mariola z Rafałem.  Pomódl sie o rozum dla siebie de.bilko, chociaż już chyba za późno. 

Gość gosc
7 godzin temu, Gość gość napisał:

Niech ci się wszystko spyerdoli i niech ci będzie tak cięzko jak mnie.  Wszystkiego najgorszego. 

Dołączam się do życzeń.

Gość gosc
56 minut temu, Gość gosc napisał:

Dołączam się do życzeń.

i ja tez

Gość Gość
19 godzin temu, Gość gość napisał:

Niech ci się wszystko spyerdoli i niech ci będzie tak cięzko jak mnie.  Wszystkiego najgorszego.