Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddkd

Spławiłam faceta,bo jest zonaty

Polecane posty

Gość ddkd

A wszyscy wokol się dziwią,  bo bogaty dosc, wesoly, mily. Co z tego????? Ja chce ulozyc sobie zycie z kims bez przejsc, bylych zon w tle, dzieciakow...najlepiej prawiczek zebysmy uczyli sie razem i byli dla siebie pierwszymi pod kazdym wzgledem. Ja mam 19 lat, on 27

Czy to ja jestem spaczona czy oni skoro na to nie patrza i nie potrafia rozumiec?

Gość gość

Bardzo dobrze, kopa w dpę żonatemu. Ożenił się to niech nie chodzi na boki tylko niesie krzyż swojego małżeństwa i wdycha bąki małżonki. 

Gość Jajajajaja

Zrobiłabym tak samo. Jak zostawi jedną, to drugą też zostawi.

Gość Jajajajaja

Nie rozumiem lasek, które nie interesują się facetem, dopóki jest singlem, a jak zobaczą, że kogoś ma, to włącza im się tryb rywalizacji. Skoro nie zaiskrzyło wcześniej, to nie będą do siebie pasować:D A dużo jest takich.

Gość To ja
24 minuty temu, Gość Jajajajaja napisał:

Nie rozumiem lasek, które nie interesują się facetem, dopóki jest singlem, a jak zobaczą, że kogoś ma, to włącza im się tryb rywalizacji. Skoro nie zaiskrzyło wcześniej, to nie będą do siebie pasować:D A dużo jest takich.

Ja troche tak mam. Gdy jestem w związku to nie patrzę w ogóle na innych. Ale jak jestem singielką tak jak teraz to najbardziej podobają mi się akurat zajęci mężczyźni.  Może coś w tym jest że rywalizacja mnie napędza.  Aktualnie staram się o względy zaręczonego kolegi  i chyba nieźle mi idzie.  Chciałabym z nim być i chociaż wiem że to nie fair wobec jego dziewczyny to nie odpuszczę