Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ADAM

AGATA MEBLE

Polecane posty

Gość ADAM

Prozę państwa , to co sprzedawane jest w tym molochu zwanym Agata meble zasługuje na potępienie i zesłanie na sybir właścicieli tego oszukańczego burdelu. zakupiłem 3 lata temu wielką narożną sofę za kwotę około 5 tyś zł , wygląd całkiem atrakcyjny, po 3 latach z połowy powierzchni zlazło pseudo skóra ( niby eko) proszę państwa bandyctwo w biały dzień !!! ta powłoka złuszczyła się jak farba ze ściany!!, wielkimi płatami oddzieliła się o reszty materiału, to wygląda jak warstwa która została naniesiona pistoletem lakierniczym!! oczywiście personel gwarantował wspaniałą jakość i wytrzymałość, nogi ta której stoją poszczególne segmenty to odsłonięte kawałki stali bardzo ostro zakończone, wystarczy moment nieuwagi i nieszczęsćie gotowe, moja córka nie chcący uderzyła stopą w jedną z podpór, skończyło się na pogotowiu!!! Po telefonie do Agata meble, chcąc dowiedzieć się kto jest producentem tego niebezpiecznego czegoś usłyszałem że możemy ujawniać producenta, PROSZĘ PAŃSTWA !! PRZESTRZEGAM WSZYSTKICH KTÓRZY WYBIERAJĄ SIĘ DO TEGO BURDELU, NIE RÓBCIE TEGO POD ŻADNYM POZOREM!! TAM TRZEBA WYSŁAĆ KONTROLĘ !! ONI WSPÓŁPRACUJĄ Z NAJTAŃSZYMI PRODUCENTAMI TYCH ŚMIECI!! NARZUCAJĄ MARŻE 200% PROCENT I W ŁADNYM SALONIE SPRZEDAJĄ TO ŚCIERWO JAKO ELEGANCKIE WYSOKOGATUNKOWE MEBLE. NIGDY WIĘCEJ!!! MOJA NOGA TAM NIE POSTANIE, JESTEM W TRAKCIE SKŁADANIA POZWU DO SĄDU PRZECIWKO FIRMIE AGATA I PRODUCENTOWI TYCH NIEBEZPIECZNYCH MEBLI . PROSZĘ SZEROKIM ŁUKIEM OMIJAĆ TO MIEJSCE.