Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Golenie miejsc intymnych

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanie o golenie miejsc intymnych. Lubię być tam gładka i mój facet też to lubi. Jednak ciągle nie jestem zadowolona, bo nie ważne jak się staram to zawsze coś za słabo wyjdzie i się pozacinam. Myślę, że to kwestia złej maszynki, bo ostatnio dyskretnie pożyczyłam maszynkę mojego faceta i efekt był ekstra. Gładko i ani jednego skaleczenia. Kiedyś coś mówił, że to jakieś drogie wielorazówki. Sprzęt wygląda dość agresywnie, ale naprawdę delikatnie potraktował moją skórę. Sorry, że nie w temacie urodowym, ale to pytanie do obu płci, ze względu na to, że faceci więcej maszynek używają, a tu przebywa więcej facetów. 

Gość 25 latek
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Mam pytanie o golenie miejsc intymnych. Lubię być tam gładka i mój facet też to lubi. Jednak ciągle nie jestem zadowolona, bo nie ważne jak się staram to zawsze coś za słabo wyjdzie i się pozacinam. Myślę, że to kwestia złej maszynki, bo ostatnio dyskretnie pożyczyłam maszynkę mojego faceta i efekt był ekstra. Gładko i ani jednego skaleczenia. Kiedyś coś mówił, że to jakieś drogie wielorazówki. Sprzęt wygląda dość agresywnie, ale naprawdę delikatnie potraktował moją skórę. Sorry, że nie w temacie urodowym, ale to pytanie do obu płci, ze względu na to, że faceci więcej maszynek używają, a tu przebywa więcej facetów. 

Oprócz dobrej maszynki potrzebna "dobra ręka" jestem fryzjerem, daj namiary wygolę ci pipkę tak, ze twój facet i ty będziecie bardzo zaskoczeni!

Gość gość

Czym tu się chwalić? Forum po to jest aby pytać, ludzie "ciekawszymi" rzeczami się tu chwalą, Ty pewnie założyłaś ten temat o seksie analnym bez związku? 

Po prostu miałam dość słabych jednorazówek i zaczęłam kupować "polecane" maszynki, które za sztukę kosztują tyle co paczka zwykłych. I też są porażką. Czekam na rady innych, bardziej doświadczonych osób, bo może jest coś fajnego, co mnie w sklepie nie zainteresowało, a jest dobre, a te moje to naciągactwo "czołowych producentów"?

Gość Adrian

Autorko. Ja używam Gillette Mach3. Jestem facetem. Golę nią swoją mosznę i całą resztę. Nigdy się nie zaciąłem. Twojej małej na pewno nie zrobi krzywdy.