Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zieloonka

Miał być tylko seks

Polecane posty

Gość gość
14 godzin temu, Gość Zieloonka napisał:

Mam wyskoczyć z.jakimiś uczuciami po tak.krótkim czasie?  

z duupą mu wyskoczyłaś a z uczuciami wstyd, kolejność Ci się pomyliła

Gość Fdxcx

A daj spokij.facet cos ewidentnie kreci.mozesz byc w 100% pewna ze sobie pobzyka a do kwietnia wydarzy sie jeszcze 10 rzeczy ktore beda przeszkoda w czymkolwiek wiecej

Gość gość
1 godzinę temu, PiesNaKobiety napisał:

Ale nie w taki sposób jak myślisz 🙂 To była tylko przenośnia nie do końca będąc przenośnią 🙂 Miło było [stosunkowo] ale czas na mnie. Faktycznie, trzy godziny zmitrężyłem na niczym 😞

To ty nie wiesz że z hejterami nie ma dyskusji? Ty? Stary wyjadacz? Odpowiadasz na każdy post hejtera.Pławisz się w tym. Za mało atencji masz?   

Gość gość
1 godzinę temu, PiesNaKobiety napisał:

Ale nie w taki sposób jak myślisz 🙂 To była tylko przenośnia nie do końca będąc przenośnią 🙂 Miło było [stosunkowo] ale czas na mnie. Faktycznie, trzy godziny zmitrężyłem na niczym 😞

Dziś środa. Pojechał na handel do Będzina.😀 Ciepło jest, ruch będzie. Na piwo fajki i salceson zarobi.😜 Antoś Domyslny. 

Gość gość
42 minuty temu, PiesNaKobiety napisał:

Co ja tam mogę wiedzieć o życiu! Pewnie zbyt krótko biegam po tym ziemskim łez padole. Ciesz się, że odpowiadam na każdy post, Twój też. Tak już mam. Wiesz co? Bardzo ciężko zrobić mi "krzywdę" 🙂

Mnie też. Nie dam sobie 🙂

Gość gość
2 minuty temu, PiesNaKobiety napisał:

Fajnie masz! Tylko nie projektuj w moją stronę, ok?

I vice versa. Amen.

Gość gość
19 minut temu, Gość gość napisał:

I vice versa. Amen.

😂🤣😂

Gość MOI
22 godziny temu, Zorza napisał:

Droga Autorko. 

Facet to nie maszyna. Dlaczego miałby unikać tej, również dla niego przyjemnej otoczki?? Myślisz, że mężczyźni nie lubią czułości, przytulania i pocałunków? Lubią, nawet jeśli nie łączą ich z partnerkami głębokie uczucia. Nawet jeśli jest to dla niego seks bez zobowiązań to nie musi oznaczać, że ma traktować Cię jak materac. 

Nie rozumiem tekstów o tym, że on nie może jej zostawić. To dorosła kobieta, na tyle samodzielna żeby urodzić trójkę dzieci to chyba powinna sobie życie organizować z tatą tych dzieci. Pomaganie takim dziewczynom kończy się zazwyczaj tym, że nawet nie walczą o siebie, tylko wiszą na kolejnych mężczyznach.

Nie ma że się nie da. Podobno tylko parasola w d... nie da się otworzyć i tego się trzymajmy. 

Są sytuacje nie do przeskoczenia.Wiele takich jest.Tak jak ten przysłowiowy parasol przytoczony przez Ciebie 😉 Akurat tej sytuacji 🤨 to nie rozumiem.

na twoim miejscu nie wyskakiwałbym z wspólnymi planami, miałem taką sytuacje, i zdecydowałem po dwóch trzech miesiącach - 50% na 50% którą wybierze, mnie by zraziły wspólne plany po paru dniach tygodniach, po dłuższym czasie można się na którąś zdecydować.

Nie wiem... Niektórzy lubią komplikować sobie życie jakimiś przedziwnymi układami a później analizują o co tak naprawdę chodzi...