Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona

Facet pisze z milfami...

Polecane posty

Gość Gosc
47 minut temu, Gość gość napisał:

Erotoman gawędziarz, tyle jego co popatrzy w necie i tyle jego co popisze. Ja bym nie miała nic przeciwko temu.

Teraz może i gawędziarz, ale jaka pewność do czego się posunie za jakimiś czas? Kiedyś samo gadanie się przecież nudzi... Poza tym chyba obgadywal autorkę do tych bab i zapewne one go bardziej rajcowaly skoro nie umie z tego zrezygnować? 

Gość gość

Są tacy którym tylko czcze gadanie nigdy się nie nudzi i mogą tak do skończenia świata.;)

Gość Ona

Na początku naszego związku już go na tym złapałam, ale byłam pewna że przestał. Skoro minęły 4 lata, a on ciągle to robił i uważa, że to ok, zero empatii, że kogoś to bardzo boli no to sorry... 

Gość obrzydliwe

Jestem dojrzałą kobietą i nigdy nie chciałabym żeby ktoś nazwał mnie w ten sposób...milf? masakra. Od razu byłby u mnie skasowany

Gość Gosc

Tak się potocznie nazywa dojrzałe, chętne kobitki, u facetów to normalne nazewnictwo

Gość gość

A nie lepiej rycząca czterdziestka?

Gość Hhhhh

Mam 46 lat i kiedyś dałam takie ogłoszenie, że porozmawiam i tyle. W przeciągu paru godzin Odezwalo się ponad 170 facetów, wszyscy w wieku 25-40 max. Faceci szukają wrażeń u starszych i tyle 

Gość Ddd

A co to za portal?moze jakis fejkowy?

Gość Fdxcx
13 godzin temu, Gość Gość napisał:

Tłuste babsko to szczyt marzeń faktycznie 

Zapewniam Cie ze pensjonariuszka oswieci.ia to nie jest o iekt meskich westchnien i fantazji

Gość ja MILF

ja się rozwiodłam, bo mój mąż też "tylko pisał" dostałam rozwód z jego wyłącznej winy. Nie pakuj sie w żadne powroty, gość nie miał jaj...

druga strona medalu jest taka, ze bedac na portalach randkowych mnie zaczepiali praktycznie tylko do 30 roku życia faceci 😉 na początku byłam w szoku, bo ja mam 39, wypytywałam ich po co, dlaczego, niektórzy mi cierpliwie tłumaczyli. Prawda jest taka ze w okolicach 40 beda sie rzucali na 20 🙂

ps mnie określenie MILF lekko bawi nawet

Gość Ona
19 minut temu, Gość Ddd napisał:

A co to za portal?moze jakis fejkowy?

Normalny, ogłoszeniowy lento, dlatego jak widziałam ta stronę to nie wpadłam wcześniej, że tam też można zdradzać. A widać można nawet i na olx 🙂

Gość Ona
12 minut temu, Gość ja MILF napisał:

ja się rozwiodłam, bo mój mąż też "tylko pisał" dostałam rozwód z jego wyłącznej winy. Nie pakuj sie w żadne powroty, gość nie miał jaj...

druga strona medalu jest taka, ze bedac na portalach randkowych mnie zaczepiali praktycznie tylko do 30 roku życia faceci 😉 na początku byłam w szoku, bo ja mam 39, wypytywałam ich po co, dlaczego, niektórzy mi cierpliwie tłumaczyli. Prawda jest taka ze w okolicach 40 beda sie rzucali na 20 🙂

ps mnie określenie MILF lekko bawi nawet

No tak, szukają starszych póki sami nie dobija tego wieku. Raczej mało który po 40 będzie szukał 60 latki. Wtedy zaczynają celowac w 20stki.

Gość Gosc
4 godziny temu, Gość Gosc napisał:

I tacy właśnie są faceci w tych czasach.... Po co ratować związek z kobietą której się zabrało parę najlepszych lat życia skoro w internecie są "chwilówki" które nie chcą nic więcej oprócz pokazania cipska

Nie chce mu się nic ratować bo nie kocha autorki, ona jest dla niego tylko przejsciowka i zapchajdziura. I jeszcze jego durne tlumaczenia o jej balaganiarstwie i jego ,,wadzie" jaka jest pisanie do milfow 😂. Jak można takie rzeczy porównać? Autorko, nie wysmialas go? Jak zareagowalas? To nawet nie było tłumaczenie bo on ma to w d...e ale próba zrzucenia winy na Ciebie, w tym faceci są mistrzami. 

Gość Gosc
3 godziny temu, Gość Ona napisał:

Na początku naszego związku już go na tym złapałam, ale byłam pewna że przestał. Skoro minęły 4 lata, a on ciągle to robił i uważa, że to ok, zero empatii, że kogoś to bardzo boli no to sorry... 

Trzeba było juz wtedy go kopnąć w d...e. Początek zwiazku i juz go ciągnęlo do innych? On powinien być wtedy tylko wpatrzony w Ciebie. Gdzie mialas rozum? Myślisz ze zakochany facet tak się zachowuje? Nie, on pewnie nigdy Cie nie kochał a był z Toba z wygody bo lepsza się nie trafila.

Gość gość

Autorko mądrze postąpiłaś. Z takim facetem przyszłość rysuje się w ponurych barwach. Nawet jeśli tak jak tu ktoś napisał jest erotomanem-gawędziarzem, to nie ma żadnej pewności, że od słów pisanych nie przejdzie do czynów. Życie bywa zaskakujące, mogła go dosiegnac strzała amora, (można się przywiązać do osoby znanej jedynie z netu - wiem po sobie), silna chemia z inną kobietą i wtedy nie miałby oporów by się spotkać i zdradzić. On sam naraża siebie na pokusy, koleś jest zwykłym babiarzem, wiecznie będzie szukał nowej "zdobyczy". Taki typ faceta, nawet na raz do łóżka się nie nadaje, bo ma zadatki na kolekcjonera chorób wenerycznych. Jedyna mądra decyzja to rozstanie. Z resztą sama już chyba wiesz, że to skrajny egoista. Olał twoje uczucia kiedy dowiedziałaś się o wszystkim, więc nie ma co sobie głowy zawracać takim odpadem nie nadającym się do związku.

Gość Ona
58 minut temu, Gość Gosc napisał:

Nie chce mu się nic ratować bo nie kocha autorki, ona jest dla niego tylko przejsciowka i zapchajdziura. I jeszcze jego durne tlumaczenia o jej balaganiarstwie i jego ,,wadzie" jaka jest pisanie do milfow 😂. Jak można takie rzeczy porównać? Autorko, nie wysmialas go? Jak zareagowalas? To nawet nie było tłumaczenie bo on ma to w d...e ale próba zrzucenia winy na Ciebie, w tym faceci są mistrzami. 

Jak zareagowałam? Zatkało mnie, że porównuję coś takiego do tego, że rano nie wrzuciłam smieci. Wtedy to już kazałam mu wypierda..... Stwierdził, że jestem zła, jestem wariatka itp. Skrajny egoista, który wszystko zwala na mnie i jak zapytałam czemu to robi, nie walczy nigdy o mnie tylko obarcza mnie wina nie potrafił nic na to odpowiedzieć i wyszedł. 

Gość Ona
10 minut temu, Gość gość napisał:

Autorko mądrze postąpiłaś. Z takim facetem przyszłość rysuje się w ponurych barwach. Nawet jeśli tak jak tu ktoś napisał jest erotomanem-gawędziarzem, to nie ma żadnej pewności, że od słów pisanych nie przejdzie do czynów. Życie bywa zaskakujące, mogła go dosiegnac strzała amora, (można się przywiązać do osoby znanej jedynie z netu - wiem po sobie), silna chemia z inną kobietą i wtedy nie miałby oporów by się spotkać i zdradzić. On sam naraża siebie na pokusy, koleś jest zwykłym babiarzem, wiecznie będzie szukał nowej "zdobyczy". Taki typ faceta, nawet na raz do łóżka się nie nadaje, bo ma zadatki na kolekcjonera chorób wenerycznych. Jedyna mądra decyzja to rozstanie. Z resztą sama już chyba wiesz, że to skrajny egoista. Olał twoje uczucia kiedy dowiedziałaś się o wszystkim, więc nie ma co sobie głowy zawracać takim odpadem nie nadającym się do związku.

Ja też go poznałam przez internet na portalu randkowy, więc mam świadomość, że to pisanie z innymi kiedyś mogłoby się przerodzić w coś więcej. Nawet bez oporu wysyła w pierwszej wiadomości swoje zdjęcia do obcych bab. 

Gość Ona
1 godzinę temu, Gość Gosc napisał:

Trzeba było juz wtedy go kopnąć w d...e. Początek zwiazku i juz go ciągnęlo do innych? On powinien być wtedy tylko wpatrzony w Ciebie. Gdzie mialas rozum? Myślisz ze zakochany facet tak się zachowuje? Nie, on pewnie nigdy Cie nie kochał a był z Toba z wygody bo lepsza się nie trafila.

Mogłam, fakt. Mądry Polak po szkodzie, byłam zakochana i łudzilam się, że to może rzeczywiście z nudy, nic wielkiego. Powiedział, że chciał się dowartosciowac. Olalam i nie sądziłam, że robi to non stop. 

Gość gosc
18 godzin temu, Gość Ona napisał:

Dziś całkiem przypadkiem odkryłam, że mój facet pisze z różnymi starszymi, znudzony i mezatkami na zwykłym portalu ogłoszeniowym.... Dupek zapomniał się wylogowac zanim przejęłam kompa. Odpowiada na różne zaczepne ogłoszenia, że są znudzone mężem itp. Opowiada, że niby ma dziewczynę, ale ciągle się klocimy itp i zebrze o foty, wysyla swoje, proponuje im spotkania i pisze, że marzy o takich Hot mężatkach. Dodam, że parę lat razem mieszkamy, on jest po 30.Szczeka mi opadła, już powiedziałam co o nim myślę, ale on nie uważa żeby to było coś złego! Czy to jest k*rwa normalne?! 

pewnie jakiś kolejny asperger ahahahha

Gość gość
4 godziny temu, Gość Gosc napisał:

Teraz może i gawędziarz, ale jaka pewność do czego się posunie za jakimiś czas? Kiedyś samo gadanie się przecież nudzi... Poza tym chyba obgadywal autorkę do tych bab i zapewne one go bardziej rajcowaly skoro nie umie z tego zrezygnować? 

No nie wiem. Mnie nie nudzi. Ja od lat tylko gadam w necie i się nie spotykam. Ale różnie z ludźmi bywa, masz rację. Cóż, dmuchaj na zimne może czy jak...;)

Gość Ona
6 minut temu, Szyderca bezlitosny napisał:

Pociesz się, że większość tych "milfów" na portalach, to tak naprawdę fejkowe konta zakładane przez znudzonych facetów 😎

Niby tak, ale to już jego problem komu wysyła zdjęcia i opowiada co by im zrobił 🙂

Gość gość34

Ja powiem dlaczego MILFY maja takie wzięcie. Chodzi o to ze kobiety w pewnym wieku zmieniaj swoje podejście do sexu zaczynają być w tych sprawach trochę jak facet, same uwodzą, dominują w łóżku, robią takiego jeźdźca ze aż gały wychodzą . Ja jako 25 latek spotykałem się z 44 latka całowały mnie po ciele i lizała mi dupę, podczas gdy równolatki to przyjmowały pozycje kłody z mordą srającego kota. Miałem jeszcze trzy MILF-y jak byłem młodziakiem, teraz mam 34 lata i nadal mnie kręcą.

Także dobra rada dla młodziaków, polujcie na MILF-y.

Gość Ona
9 minut temu, Gość gość34 napisał:

Ja powiem dlaczego MILFY maja takie wzięcie. Chodzi o to ze kobiety w pewnym wieku zmieniaj swoje podejście do sexu zaczynają być w tych sprawach trochę jak facet, same uwodzą, dominują w łóżku, robią takiego jeźdźca ze aż gały wychodzą . Ja jako 25 latek spotykałem się z 44 latka całowały mnie po ciele i lizała mi dupę, podczas gdy równolatki to przyjmowały pozycje kłody z mordą srającego kota. Miałem jeszcze trzy MILF-y jak byłem młodziakiem, teraz mam 34 lata i nadal mnie kręcą.

Także dobra rada dla młodziaków, polujcie na MILF-y.

On w łóżku miał na mnie raczej wywalone, ciągle tak samo, ten sam schemat, zero nowości itp

A do nich wypisywać takie rzeczy, że nie sądziłam że on coś takiego by zrobił. Beznadziejnie się poczułam widząc, że potrafi taki być w stosunku do innych, a ja mu zwisam. 

Gość Gość
16 minut temu, Gość Ona napisał:

On w łóżku miał na mnie raczej wywalone, ciągle tak samo, ten sam schemat, zero nowości itp

A do nich wypisywać takie rzeczy, że nie sądziłam że on coś takiego by zrobił. Beznadziejnie się poczułam widząc, że potrafi taki być w stosunku do innych, a ja mu zwisam. 

Kiedyś na to sie mówiło babiarz jemu poprpstu ładnie pachnie to co nowe , jakby się związał z którąś z tych starszych pan to znowu by znalazł 16 latke

Gość Gość

Czyjaś matka lizała dupę młodzikowi😂 Dobrze, że moja to kłoda, praca i wnuki codziennie i żadnych randek bo nie ma czasu. Kocham Cię mamo. 

Gość Goscc
8 minut temu, Gość Gość napisał:

Czyjaś matka lizała dupę młodzikowi😂 Dobrze, że moja to kłoda, praca i wnuki codziennie i żadnych randek bo nie ma czasu. Kocham Cię mamo. 

Hahhaha a skąd wiesz co robi wieczorami? Może też wypisuje z młodymi? 

Gość Gosc

Hmmm widać facet ma wywalone, lepiej dla ciebie. Po co ciągle być zapchajdziura, nie łódź się że jesteś najważniejsza bo jakbyś była to by nie szukał szczęścia gdzie indziej i nie olewal, że cierpisz

Gość Gosc
3 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Hmmm widać facet ma wywalone, lepiej dla ciebie. Po co ciągle być zapchajdziura, nie łódź się że jesteś najważniejsza bo jakbyś była to by nie szukał szczęścia gdzie indziej i nie olewal, że cierpisz

Dokladnie,a mieszkałas z nim? To pewnie jeszcze miał Cie do sprzątania i gotowania.

Gość Ona

Tak, mieszkaliśmy razem 3 lata. Najwidoczniej byłam potrzebna żeby pomagać finansowo, gotować i uslugiwac. Nie lubił się przemeczac, jak widać nie było mu szkoda czasu na jedno 🙂

Gość Ona

No nie... Wracam do domu, a on tam jest! Ja prdl co za bezczelność, powiedział, że się nie wyprowadzi. Zabrał wczoraj klucze, nawet nie zauważyłam. Już wczoraj była mega awantura, nie chce sobie kolejnego wieczora psuć, sąsiadom również. Co z takim bezwstydnym ...a zrobić?