Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pompcy

odrzuciłem kobietę bo ma faceta

Polecane posty

Gość pompcy

proszę o rady, wygląda jednak na to, że sie autentycznie zakochała. Jak podejść do tej sytuacji, nie wie co jest powodem mojego odrzucenia, zależy mi na niej ale nie chce być opcją zapasową. 

Gość ja MILF 39

jesli się w Tobie zakochała, niech odejdzie od tamtego, proste

Gość nice

Może nikogo nie ma, może to jakaś pomyłka? 

Gość gosc

odrzuciłem kobietę bo ma faceta

x

nie wie co jest powodem mojego odrzucenia

x

idiiota

Gość gosc

Dobrze się stało. Ona teraz jest szczęśliwa. Żadna nie chce ...a

Gość Gosc

Zapytaj wprost, czy zostawiłaby go dla Ciebie. Tu nie ma co kombinować, trzeba mieć jasną sytuację. 

Powiedziała Ci o swoich uczuciach? 

Gość :-(
1 godzinę temu, Gość pompcy napisał:

proszę o rady, wygląda jednak na to, że sie autentycznie zakochała. Jak podejść do tej sytuacji, nie wie co jest powodem mojego odrzucenia, zależy mi na niej ale nie chce być opcją zapasową. 

Postąpiłeś lekkomyślnie. Powinieneś z nią przynajmniej porozmawiać, dać jej prawo głosu. Niech Ci wyjaśni, dlaczego będąc w związku interesuje się innymi mężczyznami. Może zbyt pohopnie ją oceniłeś. Piszę tak, bo sama jestem w podobnej sytuacji. Zakochałam się, a on nawet nie chce ze mną rozmawiać 😞 Nic nie wie, i nic nie rozumie 😞

Gość gość
3 minuty temu, Gość 😞 napisał:

Postąpiłeś lekkomyślnie. Powinieneś z nią przynajmniej porozmawiać, dać jej prawo głosu. Niech Ci wyjaśni, dlaczego będąc w związku interesuje się innymi mężczyznami. Może zbyt pohopnie ją oceniłeś. Piszę tak, bo sama jestem w podobnej sytuacji. Zakochałam się, a on nawet nie chce ze mną rozmawiać 😞 Nic nie wie, i nic nie rozumie 😞

Jak mu na imię, tak pytam?

6 minut temu, Gość gość napisał:

Chodzi o Roberta.

Gość vgość
50 minut temu, Gość 😞 napisał:

A ja nie uważam że postąpił lekkomyślnie. Wartościowa kobieta najpierw rozstanie się z jednym, wtedy zacznie z drugim.... przysłowiowa małpa nie puści jednej gałęzi póki nie będzie pewna drugiej.... Nie oceniam ludzi, ani tych których znam ani tych których nie znam. Porozmawiać, wytłumaczyć dlaczego tak, może tylko Ona

Gość Też tak mam
10 minut temu, Gość vgość napisał:

A ja nie uważam że postąpił lekkomyślnie. Wartościowa kobieta najpierw rozstanie się z jednym, wtedy zacznie z drugim.... przysłowiowa małpa nie puści jednej gałęzi póki nie będzie pewna drugiej.... Nie oceniam ludzi, ani tych których znam ani tych których nie znam. Porozmawiać, wytłumaczyć dlaczego tak, może tylko Ona

A właśnie ze postąpił lekkomyślnie. Co wy myślicie że kobieta powinna od razu rzucić wszystko bo kogoś poznała? Że to jest takie łatwe i szybko można się rozwieść?  Smieszy mnie rozumowanie ludzi, ktorzy nie byli w takiej sytuacji. Najpierw trzeba porozmawiac i ustalic wszystko by jak najmniej cierpiały dzieci, jesli oczywiscie są...

Na 1 rozprawę czeka się pół roku.. 

Gość gość

Tak to jest jak się czyta cudze listy 😉 Ludzie piszą do siebie, starzy znajomi pytają co słychać, ale to nic nie znaczy. 

26 minut temu, Gość vgość napisał:

No widzisz. Taka jest Twoja wersja i Twoja (powierzchowna) ocena sytuacji, dlatego właśnie piszę o lekkomyślym postępowaniu autora. 

do autora: daj jej szansę się wytłumaczyć, nie oceniaj zbyt pohopnie. 

Gość Gosc

To nie jest ocenianie tylko dbanie o własne dobro

Gość durnie
1 godzinę temu, Gość Też tak mam napisał:

A właśnie ze postąpił lekkomyślnie. Co wy myślicie że kobieta powinna od razu rzucić wszystko bo kogoś poznała? Że to jest takie łatwe i szybko można się rozwieść?  Smieszy mnie rozumowanie ludzi, ktorzy nie byli w takiej sytuacji. Najpierw trzeba porozmawiac i ustalic wszystko by jak najmniej cierpiały dzieci, jesli oczywiscie są...

Na 1 rozprawę czeka się pół roku.. 

nikt normalny nie rzuca zony czy małzonka odrazu bo nie ma pewnoasci co do trwałosci nowych uczuc,stad najpierw jest romans i rozwod potem albo romans i powrot na łono rodziny gdy sie okazuje ze romans to pomyłka

Gość Gość
3 godziny temu, Gość gość napisał:

Mikołaj

Gość vgość
2 godziny temu, Gość 😞 napisał:

No widzisz. Taka jest Twoja wersja i Twoja (powierzchowna) ocena sytuacji, dlatego właśnie piszę o lekkomyślym postępowaniu autora. 

do autora: daj jej szansę się wytłumaczyć, nie oceniaj zbyt pohopnie. 

Mogę powiedzieć że byłem w podobnej sytuacji co autor, pewnie że powinno się porozmawiać, wytłumaczyć... 

Gość Gość

Raczej ona ciebie.