Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piotr

Dla A.

Polecane posty

Gość Piotr

Znowu śniłaś mi się, tylko dlaczego skoro nie jesteśmy razem. Nie mogę dobrze spać, myślę o Tobie, nie jestem w stanie funkcjonować, o pracy nie wspomnę. Z perspektywy czasu to był mój błąd, że nie zawalczylem chodziło o kilka lat wstecz.

Gość Dla kłamcy
Przed chwilą, Gość Piotr napisał:

Znowu śniłaś mi się, tylko dlaczego skoro nie jesteśmy razem. Nie mogę dobrze spać, myślę o Tobie, nie jestem w stanie funkcjonować, o pracy nie wspomnę. Z perspektywy czasu to był mój błąd, że nie zawalczylem chodziło o kilka lat wstecz.

jesteś najbardziej żenującym facetem jakiego spotkałam w życiu

Gość Dla A.

Trzymałem w sobie emocje, ale taki już jestem wrazliwy zamknięty w sobie, muszę zaufać, aby się otworzyć. Podobnie zresztą jak Ty A. Przepraszam, że Ciebie zraniłem, spowodowałem smutek na twarzy, zawiodłem, rozczarowałem. 

Gość bez obaw

wszystko po kolei do ciebie wróci jak rykoszetem

Gość gość

widziałem w Tobie anioła, wiem że jesteś wrażliwa uczuciowa dobra masz to coś, piękna zewnętrznie i wewnętrznie, ale odrzucilas moje serce już dawno temu. 

Gość POWODZENIA
1 minutę temu, Gość gość napisał:

widziałem w Tobie anioła, wiem że jesteś wrażliwa uczuciowa dobra masz to coś, piękna zewnętrznie i wewnętrznie, ale odrzucilas moje serce już dawno temu. 

nigdy nie odrzuciłam serca faceta ale nie znoszę wiecznych klamców

Gość gość

Nie wiem czy tu byłaś, czy coś z tego przeczytałaś czy się domyslilas, nie chciałem Ciebie wkurzyć czy zawieść. Szkoda, że ocenilas zbyt pochopnie mnie, że wyciągnęłas takie wnioski, ale to jak jestem zły na siebie. 

Gość gość

Za bardzo żyłem problemami innych bliskich niż swoim życiem, wiele lat zmarnowanych... praca dom odpoczynek sport aby odstresować się a przede wszystkim wiele spraw i problemów...nawet nie wiesz że miałem też trudny czas dlatego wycofałem się i jeszcze bardziej zamknąłem w sobie

Gość gość

aby do mnie dotrzeć trzeba było rozbić ogromny mur...ale tak wrażliwa osoba jak Ty nie dałaby rady przepraszam

Gość gość

wiesz ile razy liczyłem że porozmawiamy szczerze od serca...

Gość gość

Pamiętaj, że wiele osób podszywalo się tu dla zabawy, chciałem napisać tu aby przekazać pewne emocje może nazbyt czasem osobiste wybacz to...

Gość gość

Znikam stąd na zawsze właśnie dzisiaj teraz może zagladne tylko czy coś odpiszesz ale prawdopodobieństwo że to byliśmy My znikome taka prawda. 

Gość gość

Czy będziesz chciała ze mną porozmawiać to nie zależy ode mnie, jak nie odczuwasz takiej potrzeby to szanuję to. 

Gość gość

Wiele razy liczyłem że odwiedzisz mnie w pracy pod byle pretekstem porozmawiać, ale widocznie inaczej to odbierałem widziałem... 

Gość gość

każdy z Nas jest inny... każdy na Nas jest dobry... każdy pragnie być kochanym nie wszystkim się udaje...oby więcej było uśmiechu na co dzień wśród Nas więcej okazywania uczuć a nie strachu

Gość gosc

PIEP>RZ SIĘ DRAGON

Gość gość

uciekam stąd... proszę się nie podszywać pode mnie, do było napisane do pięknej niesamowitej Agnieszki.

Gość MAMY DOŚĆ ...
2 minuty temu, Gość gość napisał:

uciekam stąd... proszę się nie podszywać pode mnie, do było napisane do pięknej niesamowitej Agnieszki.

spadaj..........

Gość gość
1 godzinę temu, Gość POWODZENIA napisał:

nigdy nie odrzuciłam serca faceta ale nie znoszę wiecznych klamców

Nigdy Ciebie nie okłamałem. Jestem sam wiele lat i taka prawda, napisałem Tobie tylko Ty nikt inny, nigdy Ciebie nie zdradziłem! pomimo że nie byliśmy razem licząc iż będziemy...po prostu nieśmiałość wrażliwość do tak pięknej kobiety mnie zjadła, ale co bym nie napisał to nie przyjmujesz do wiadomości, ponieważ wcale mnie nie znasz!

Gość wal się

Nigdy Ciebie nie okłamałem. Jestem sam wiele lat i taka prawda, napisałem Tobie tylko Ty nikt inny, nigdy Ciebie nie zdradziłem! pomimo że nie byliśmy razem licząc iż będziemy...po prostu nieśmiałość wrażliwość do tak pięknej kobiety mnie zjadła, ale co bym nie napisał to nie przyjmujesz do wiadomości, ponieważ wcale mnie nie znasz!

i nie chcę juz poznać

Gość gość
3 minuty temu, Gość wal się napisał:

i nie chcę juz poznać

Przykro, że tak odpowiadasz. Czy ja Ciebie kiedyś tak nawyzywalem, nie! Szkoda, że nie potrafisz okazać prawdziwych uczuć...

Gość udowadniasz,że
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Przykro, że tak odpowiadasz. Czy ja Ciebie kiedyś tak nawyzywalem, nie! Szkoda, że nie potrafisz okazać prawdziwych uczuć...

nie jesteś wart uczuć,wiec pie/prz się ze swoimi kolegami

Gość gość

Udowadniam, chyba żartujesz, to że ktoś jest z natury nieśmiały wrażliwy uczuciowy prawdziwy szczery to tak oceniasz

Gość Bajeczka dla dorosłych

Udowadniam, chyba żartujesz, to że ktoś jest z natury nieśmiały wrażliwy uczuciowy prawdziwy szczery to tak oceniasz

Twój wirtualny świat mi zbrzydł..baw się sam prawdziwy a jednak zakłamany

Gość gość

Przyjdź do mnie do pracy przytulę i porozmawiamy szczerze

Gość Parodia

Przyjdź do mnie do pracy przytulę i porozmawiamy szczerze

Zajmij się pracą a nie udawaniem kolejnej ofiary na kafe

Gość gość

Byłem tu tylko szukając Ciebie, raczej to nie My, nie ma co się oszukiwać!

Gość szukaj A kolejnej

Byłem tu tylko szukając Ciebie, raczej to nie My, nie ma co się oszukiwać!

Współczuję choroby.

Gość gość
2 minuty temu, Gość Parodia napisał:

Zajmij się pracą a nie udawaniem kolejnej ofiary na kafe

Nie udaję, ofiarą też nie jestem, żegnam!

Gość Gosc
14 minut temu, Gość gość napisał:

Nie wkręcaj się w odpowiedzi tutaj, to obcy ludzie. Odpowiadają, a ty myslisz, ze tobta osoba. Skontaktuj się z tą osobą sam, osobiscie i wtedy szczerze porozmawiaj. Twoj odzew tutaj moze nawet do niej nie docierac. Tylko się nakrecasz odpowiedziami innych calkiem obcych ludzi, ktorzy udaja twoja Agnieszkę.