Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankaaa

Czy magia miłosna działa na ludzi, którzy tego nie chcą?

Polecane posty

Gość ankaaa

Czy magia miłosna działa na ludzi, którzy tego nie chcą? Żeby, np. złapać mężczyznę życia 🙂 Proszę bez kwestii moralnych i innych dziwnych komentarzy, tylko szczere odpowiedzi.

Gość Szczera odpowiedz

Magia milosna nie dziala na tych ktorzy tego nie chca, ani na tych, ktorzy chca (tacy akurat magii nie potrzebuja, prawda?), poniewaz cos takiego nie istnieje. Wiem oczywiscie, ze ciebie nie przekonam, poniewaz ty koniecznie chcesz, zeby istniala. Wiec najpierw musisz zaplacic paru wrozkom, zeby w koncu przejzec na oczy i je potem wyzywac od oszustek.

Gość gość

Byłam mocno zainteresowana rytuałem miłosnym. Zdecydowałam się na marcintarot.pl/strona-produktu/sp%C4%99tanie-mi%C5%82osne i z relacji koleżeńskiej w pracy przeszłam w związek. Teraz z narzeczonym prowadzimy nawet wspólny biznes, który mocno się rozkręca. To działa, chociaż do końca nie wiem, z jakiego powodu. Ezoteryka to nieodkryty jeszcze do końca teren.

Gość Gosc

Hahaha ha! Też dałam się w desperacji nabrać na to dziadostwo. NIE DZIAŁA TO ŚCIEMA, kupę kasy wydałam nie raz i czekałam miesiącami nie wiadomo na co! Ale jest inny sposób który działa i jest za darmo, to prawo przyciągania i metoda afirmacji przed snem i po przebudzeniu. Sprawdźcie sobie na yt np Panią Wegener. Słuchajcie ja 9 lat byłam sama, nawet nikt na mnie nie spojrzał. Po zastosowaniu jej metody miałam 1-3 randki tygodniowo i przebieralam jak w ulegalkach. Zasada jest jedna - uczciwość i kręgosłup moralny tzn nie robić np afirmacji na zajętych facetów!! Ja robilam na idealnych dla mnie nieznajomych i od miesiąca jestem po slubie (a moja przyjaciółka od maja zareczoba), a mielo półtora roku od tamtego czasu kiedy zaczelysmy. To fizyka kwantowa - nie wiadomo jak, ale DZIAŁA! 

Gość Gość
50 minut temu, Gość Gosc napisał:

Hahaha ha! Też dałam się w desperacji nabrać na to dziadostwo. NIE DZIAŁA TO ŚCIEMA, kupę kasy wydałam nie raz i czekałam miesiącami nie wiadomo na co! Ale jest inny sposób który działa i jest za darmo, to prawo przyciągania i metoda afirmacji przed snem i po przebudzeniu. Sprawdźcie sobie na yt np Panią Wegener. Słuchajcie ja 9 lat byłam sama, nawet nikt na mnie nie spojrzał. Po zastosowaniu jej metody miałam 1-3 randki tygodniowo i przebieralam jak w ulegalkach. Zasada jest jedna - uczciwość i kręgosłup moralny tzn nie robić np afirmacji na zajętych facetów!! Ja robilam na idealnych dla mnie nieznajomych i od miesiąca jestem po slubie (a moja przyjaciółka od maja zareczoba), a mielo półtora roku od tamtego czasu kiedy zaczelysmy. To fizyka kwantowa - nie wiadomo jak, ale DZIAŁA! 

Dokładnie zgadzam się:)Polecam książkę albo film sekret coś w tym jest;)A o tej Pani nie słyszałam muszę pooglądać dzięki:)